Dünyada ünlü kit regenla(isviçre) kitleri euro üzerinden geldiyi için çok pahalı ve türkiyeden çekildiVarsa yinede paylaş bizimle inanki çok yararı dokunuyor her şey gönlünce olsun kocamam sevgiler
Cnm çok teşekkür ediyorum inan genede çok bisi anliyamadim ama ama gürcüdeki dr. Gönderdiği yere gitmeyi düşünüyoruz benimki rahim gençleştirme yumurta falan değil sadece endometrium a yapılacak belki yararı dokunur inan artık ilaç içmekten gına geldi artık daha iyi olacağına benim rahîm aynı kavitesinde bisi yok sadece 3 katmana gelmiyor ve istenilen kalınlığa gelmiyor işte böyle mutlu kal cnm benimDünyada ünlü kit regenla(isviçre) kitleri euro üzerinden geldiyi için çok pahalı ve türkiyeden çekildi
DPG kit(italya) fdi onaylı ve kaliteli kitler hala türkiyede var.8 gr kandan 5 gr 1 miliyon üstü trombosit elde edilir
T-lab kit (türk)malı ucuz yani bir tüp 60 tl 8 gr kandan 2 gr 1 mln üstü trombosit elde ediliyor
DPG kit bir tüpü 300 tl
Regen kit bir tütü en son 80 euroydu yani 500 tl
Belki dahada fazla kit var benim bildiyim bunlar
gözün aydın canım benim..geliyor bebiş:))Merhaba bugün 6. Gün ve beta hcg testi yaptırdım. 20 çıktı. Gebe miyim sizce
Ahahahaa hayırlı olsun gözün aydınMerhaba bugün 6. Gün ve beta hcg testi yaptırdım. 20 çıktı. Gebe miyim sizce
Cnm ilk önce çok geçmis olsun biliyorum çok üzgünsün maalesef her negatifte hepimiz çok üzülüyoruz bahsettigin merkez nerede yaptırdınız cnm bende merak ettim vazgeçme bir dahakine daha iyi hazırlan her negatif bizleri daha çok araştırmaci yaptı tabiki merkezlerde önemli senin merkez neredeydi hangi kilinik
tedavinin olumsuz sonuçlanmasına çok üzüldüm gerçekten.fakat yazılanlara inanamadım.bende vita alterada tedavi oldum ve inanılmaz ilgililerdi.tedavim başarılı geçti merak eden olursa bilgi verebilirim.beni bilgilendirmeleri,ilgileri çok iyiydi.uçaktan inişimden tekrar uçağa binip ayrılana kadar hep yanımda oldular.benim tedavim önce rabbim sonra onlar sayesinde başarılı oldu.fakat tedavisi başarısız olup farklı taleplerde bulunanlar olduğunu zaten duymuştum (indirim gibi bedava tedavi gibi) sizin bu yazdıklarınızı okuduktan sonra duymanın dışında buna inandım.yazık gerçekten tedavinizin başarısız olmasına üzüldüm fakat benimde tecrube ettiğim bir merkez hakkında bu yazılanlara gönlüm el vermedi.umarım rabbim size de evlat sahibi olmayı nasip eder.iyi günler.Merhaba arkadaslar ben donasyon tedavisi gördüm dün 12. Gündü ve degerlerim 1.8 cıktı betahcg 10. Gün 15 ti vita altera diye bir merkeze gönderdi doktorumuz cok tecrübesiz olduklarını merkeze girdigimde anlamıstım ama yapılacak birşey yoktu benim rahim kalınlıgım tüm degerlerim cok güzeldi burdan giderken 5. Gün transferi oldu donasyondada sıkıntı yok hersey cok güzel denildi dört tane transfer esildi ve hepsi cok güzl kaliteymiş oyle söylendi merkezdan cıktıkdan sonra bir daha vita alteraya ulasamadık ne embriyolog ali kızılkanat nede ilgilenen yasemin hanım cevap vermesi telefona doktorumda atinada kongrede onada ulaşamadım neden oldugunu yada be yasadıgımı bilmiyorum ama cok üzgünüm vita alteranın en azından bir telefona cevap vermesini beklerdim olmayabilir rabbim büyük belki zamanı degildi ama diger arkadaslara yardımcı olmak için yazmak istedim cok merkez var ama siz bilmediginiz bir yere gitmeyin böyle benim gibi ortada kalırsınız rabbim inşallh hepimize yardım eder.bebegimiz olur
tedavinin olumsuz sonuçlanmasına çok üzüldüm gerçekten.fakat yazılanlara inanamadım.bende vita alterada tedavi oldum ve inanılmaz ilgililerdi.tedavim başarılı geçti merak eden olursa bilgi verebilirim.beni bilgilendirmeleri,ilgileri çok iyiydi.uçaktan inişimden tekrar uçağa binip ayrılana kadar hep yanımda oldular.benim tedavim önce rabbim sonra onlar sayesinde başarılı oldu.fakat tedavisi başarısız olup farklı taleplerde bulunanlar olduğunu zaten duymuştum (indirim gibi bedava tedavi gibi) sizin bu yazdıklarınızı okuduktan sonra duymanın dışında buna inandım.yazık gerçekten tedavinizin başarısız olmasına üzüldüm fakat benimde tecrube ettiğim bir merkez hakkında bu yazılanlara gönlüm el vermedi.umarım rabbim size de evlat sahibi olmayı nasip eder.iyi günler.Merhaba arkadaslar ben donasyon tedavisi gördüm dün 12. Gündü ve degerlerim 1.8 cıktı betahcg 10. Gün 15 ti vita altera diye bir merkeze gönderdi doktorumuz cok tecrübesiz olduklarını merkeze girdigimde anlamıstım ama yapılacak birşey yoktu benim rahim kalınlıgım tüm degerlerim cok güzeldi burdan giderken 5. Gün transferi oldu donasyondada sıkıntı yok hersey cok güzel denildi dört tane transfer esildi ve hepsi cok güzl kaliteymiş oyle söylendi merkezdan cıktıkdan sonra bir daha vita alteraya ulasamadık ne embriyolog ali kızılkanat nede ilgilenen yasemin hanım cevap vermesi telefona doktorumda atinada kongrede onada ulaşamadım neden oldugunu yada be yasadıgımı bilmiyorum ama cok üzgünüm vita alteranın en azından bir telefona cevap vermesini beklerdim olmayabilir rabbim büyük belki zamanı degildi ama diger arkadaslara yardımcı olmak için yazmak istedim cok merkez var ama siz bilmediginiz bir yere gitmeyin böyle benim gibi ortada kalırsınız rabbim inşallh hepimize yardım eder.bebegimiz olur
Cnm çok teşekkür ediyorum inan genede çok bisi anliyamadim ama ama gürcüdeki dr. Gönderdiği yere gitmeyi düşünüyoruz benimki rahim gençleştirme yumurta falan değil sadece endometrium a yapılacak belki yararı dokunur inan artık ilaç içmekten gına geldi artık daha iyi olacağına benim rahîm aynı kavitesinde bisi yok sadece 3 katmana gelmiyor ve istenilen kalınlığa gelmiyor işte böyle mutlu kal cnm benim
Hadi inşallah değerin dahada artsın gelsin bebeklerAmin inşallah çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin inşallah
İnşallah MelisHadi inşallah değerin dahada artsın gelsin bebekler
Cnm benim hayırlı uğurlu olsun her şey güzel olacak olumlu düşün kendini çok yorma inşallah sende anne olacaksinDün transferim gerçekleşti bir gece kaldım şimdi dönüyorum. İnşallah herşey yolundadır ve bebeklerim benimle beraber dönüyorlardır :)
Canım hadi hayırlısı güzel haberini bekliyoruzDün transferim gerçekleşti bir gece kaldım şimdi dönüyorum. İnşallah herşey yolundadır ve bebeklerim benimle beraber dönüyorlardır :)
OleeeeyyyyMerhaba bugün 6. Gün ve beta hcg testi yaptırdım. 20 çıktı. Gebe miyim sizce
Baştan olmasada 3000 sayfadan okusan berk beyin nasıl olduğunu okursunArkadaşlar merhaba. bende donasyona karar verdım ama gittiğim doktor dunya tüp bebek berk angünü öneriyor. sizler bu doktoru duydunuz mu nasıl acaba? cok merkez var ben hıt ıle bahcecı arasındaydım. şimdi de doktorum kafamı karıstırdı ?
İnşallah ikisinide kucağına alasın ve hayırlı evlatlar olsunlar sanaDün transferim gerçekleşti bir gece kaldım şimdi dönüyorum. İnşallah herşey yolundadır ve bebeklerim benimle beraber dönüyorlardır :)
Arkadaşların nik ismi masum 80Arkadaşlar merhaba. bende donasyona karar verdım ama gittiğim doktor dunya tüp bebek berk angünü öneriyor. sizler bu doktoru duydunuz mu nasıl acaba? cok merkez var ben hıt ıle bahcecı arasındaydım. şimdi de doktorum kafamı karıstırdı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?