Varsa yinede paylaş bizimle inanki çok yararı dokunuyor her şey gönlünce olsun kocamam sevgiler
Dünyada ünlü kit regenla(isviçre) kitleri euro üzerinden geldiyi için çok pahalı ve türkiyeden çekildi
DPG kit(italya) fdi onaylı ve kaliteli kitler hala türkiyede var.8 gr kandan 5 gr 1 miliyon üstü trombosit elde edilir
T-lab kit (türk)malı ucuz yani bir tüp 60 tl 8 gr kandan 2 gr 1 mln üstü trombosit elde ediliyor
DPG kit bir tüpü 300 tl
Regen kit bir tütü en son 80 euroydu yani 500 tl
Belki dahada fazla kit var benim bildiyim bunlar

Cnm çok teşekkür ediyorum inan genede çok bisi anliyamadim ama ama gürcüdeki dr. Gönderdiği yere gitmeyi düşünüyoruz benimki rahim gençleştirme yumurta falan değil sadece endometrium a yapılacak belki yararı dokunur inan artık ilaç içmekten gına geldi artık daha iyi olacağına benim rahîm aynı kavitesinde bisi yok sadece 3 katmana gelmiyor ve istenilen kalınlığa gelmiyor işte böyle mutlu kal cnm benim

tedavinin olumsuz sonuçlanmasına çok üzüldüm gerçekten.fakat yazılanlara inanamadım.bende vita alterada tedavi oldum ve inanılmaz ilgililerdi.tedavim başarılı geçti merak eden olursa bilgi verebilirim.beni bilgilendirmeleri,ilgileri çok iyiydi.uçaktan inişimden tekrar uçağa binip ayrılana kadar hep yanımda oldular.benim tedavim önce rabbim sonra onlar sayesinde başarılı oldu.fakat tedavisi başarısız olup farklı taleplerde bulunanlar olduğunu zaten duymuştum (indirim gibi bedava tedavi gibi) sizin bu yazdıklarınızı okuduktan sonra duymanın dışında buna inandım.yazık gerçekten tedavinizin başarısız olmasına üzüldüm fakat benimde tecrube ettiğim bir merkez hakkında bu yazılanlara gönlüm el vermedi.umarım rabbim size de evlat sahibi olmayı nasip eder.iyi günler.

tedavinin olumsuz sonuçlanmasına çok üzüldüm gerçekten.fakat yazılanlara inanamadım.bende vita alterada tedavi oldum ve inanılmaz ilgililerdi.tedavim başarılı geçti merak eden olursa bilgi verebilirim.beni bilgilendirmeleri,ilgileri çok iyiydi.uçaktan inişimden tekrar uçağa binip ayrılana kadar hep yanımda oldular.benim tedavim önce rabbim sonra onlar sayesinde başarılı oldu.fakat tedavisi başarısız olup farklı taleplerde bulunanlar olduğunu zaten duymuştum (indirim gibi bedava tedavi gibi) sizin bu yazdıklarınızı okuduktan sonra duymanın dışında buna inandım.yazık gerçekten tedavinizin başarısız olmasına üzüldüm fakat benimde tecrube ettiğim bir merkez hakkında bu yazılanlara gönlüm el vermedi.umarım rabbim size de evlat sahibi olmayı nasip eder.iyi günler.

Arkadaşlar merhaba. bende donasyona karar verdım ama gittiğim doktor dunya tüp bebek berk angünü öneriyor. sizler bu doktoru duydunuz mu nasıl acaba? cok merkez var ben hıt ıle bahcecı arasındaydım. şimdi de doktorum kafamı karıstırdı ?

Amin inşallah çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Hadi inşallah değerin dahada artsın gelsin bebekler

Baştan olmasada 3000 sayfadan okusan berk beyin nasıl olduğunu okursun
İki yakın arkadaşım çok üzülmüştü berk angünde

Arkadaşların nik ismi masum 80
Biride minnimous35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…