Rahimde sorun yoktu tahlillerim süperdi ve öğleden sonra test sonucu negatif geldi

Cnm benim üzülme en azından inandigin bir tedavi var yaraların iyilessin tekrar dene yılma bana bakma yoruldum galiba ama bende önümüzdeki ay prp ile tekrar denicem aslında bu ay başlamam gerekiyordu eşimede söyledim hazır değilim diye üzüldü sonuçta 9 tane 5 güne gelen emisyonlarımız hazır ama şu benim rahîm bir türlü kalinlasmiyor bende 2 ay kendi kendime bıraktım belki bu prp ile önümüzdeki ay kalınlaşır ve tranfer olurum inşallah çok uzun yazdım tekrar geçmiş olsun acın inanki buradaki herkesin acısı rabbim yolumuzu uzun eylemiş mutlu kalın efendim

Teşekkür ederim Allah razı olsunsende moralini yüksek tut stresten uzak dur.ben inancımı yitirmiyorum elimden geleni yapacam gerisini Allah’a bırakacam ve prp Yi deneyeceğim daha sonra keşke demek istemiyorum

Ben bahçeliyi düşünüyorum prp için sen nerde planlıyorsun.acıbadem 5000 Bahçeli 1500 müş

Rahimde sorun yoktu tahlillerim süperdi ve öğleden sonra test sonucu negatif geldi
Üzülme desemde çok kötü bir his
Çok üzülme ve önüne bak
İki dondurulmuş sağlıklı embriyon var
Onları dene
Merkez dönücek bakalım ne diyecek
Muhtemelen rahimde sorun diyecekler

canım evet prp acıbademde pahalı bahçecide 1500 orada yaptırmak daha mantııklı hem rahimiçi hem yumurtalıklara yapılıyor sen hangisine yaptıracaksın?

Merhabalar kizlar uzun zamandır siteye girmiyordum .Umudunuzun bittiğini yoruldugunuzu yazmissiniz ben 5. Denememde gebe kaldim simdi oglumu bekliyorum 30 . Haftamizdayiz . Lütfen tukenmislik sendromuna girmeyin ve bu mucizeyi yasamaktan vazgecmeyinnnn insallah hepimiz anne olucaz vazgecmek yok

Prp dediyin rahim içinemi
Zaten rahminde sorun yok
Cnm benim prp rahim içinede yapılıyor rahim duvarinada yapılıyor rahim içine yapılan rahim gençleştirme iyileştirme rahim duvarinada benim gibi kalinlasmiyor görünmeyen herhangi bir mutasyon varsa tedavi ediyor denicem sonunda her şeyi bizlerde deniyoruz

Cnm benim inşallah dualarımızı kabul eylesin

Kızlar prp yaptırırken kitlere dikat yetirilmeli
Bende 4-5 bine olan prp kitleri pahalı
1500 olanların kitleri ucuz
Pyasada DPG kitleti italyan kiti pahalı
T-lab kitleri türk kiti ucuz
Bunlara dikat yetirin
Ve doktor fark etmez dese inanmayın
Farkı var
Prp kendi kanının trombositleriyle tedavidir
O kitki trombosit sayısı 1 miliyonun üstü veriyorsa ancak ozaman etki oluyor
Çünkü 1 mln altı olunca büyüme faktörleri olmuyor
Lütfen dikat edin aldanmayın

Cnm benim şimdi gene kafam karıştı biz şimdi hangisini yatırmalıyız türk kiti yabancı kiti nasıl anlayacağız nasıl sorgulucaz

Cnm benim şimdi gene kafam karıştı biz şimdi hangisini yatırmalıyız türk kiti yabancı kiti nasıl anlayacağız nasıl sorgulucaz
Kuzum bunu uzun uzun yazmam lazım
İp ucu verdim internete incele
Yapan doktoruna sor habgi kiti kullanıyor
Çok derine gidersen kitin sertifikasını talep et

Kuzum bunu uzun uzun yazmam lazım
İp ucu verdim internete incele
Yapan doktoruna sor habgi kiti kullanıyor
Çok derine gidersen kitin sertifikasını talep et
Cnm benim peki hangi kit olmali sence bize uygun olan aslinda bende cok araştırdım 2 dr. Önermedi inanmıyorum dedi gürcistandaki dr. Önerdi ve birde olaya cok yskin tanik oldum cok yakınım baska bir sorunu için bu prp ye beraber gittik ve yapıldı ama hangi kıttı neydi bilmiyorum ama işlemi gördüm ve olumlu sonuç alındı banada bir cesaret geldi ne kaybederimki ya olursa diye inandım ve denemek istiyorum ama nasıl denmeliki nasıl kit kullanıyorsunuz diye bilemedim şimdi ama eğer daha fazla bilgin vva

Varsa yinede paylaş bizimle inanki çok yararı dokunuyor her şey gönlünce olsun kocamam sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…