- 29 Haziran 2010
- 321
- 292
- 303
Canım transferden sonra kaç gün kaldın kıbrıstaAbla beni çok rahatlattın çok teşekkür ederim yüreği güzel ablam
Ilk once hayırlı olsun gelsin bebekler stres yapma sakin ol belirtice arama inşallah seninde güzel haberlerini alicazBugün 3. Günüm herhangi bir lekelenmem olmadı. Yerleşme kanamasının olmaması normal mı? Herkeste olan birşey mi?
Aynı gün geri döndüm.Canım transferden sonra kaç gün kaldın kıbrısta
Valla canim ben ilkinde cok dikkat etmistim diyemem tuttu 9 . Haftada kaybettik . Ikincide dikkat ettim tutmadi , 3. De dr dediki sen hasta degilsin ilk gun dinlen yorma kendini uzanma agir kaldirma isinin basinda buke ol kafan dagilsin demisti oyle yaptim tutmadi , bir daha olursa yerimden kimildamicamTesekkurler kizlar peki transferden uc dord gun sonra 3,4 saatlik araba yolculugu yapsam sakincalimi? Tabiki doktorumada danisicam oncesinde , akraba dugunu var acaba gidipte kafami dagitsammi diyorum bi tarafdan da gitsem bi tehlike olurmi gotmesem herkesn kesin hamile o yuzden gelmedi derler mi dusuncesi icerisindeyim :)
İkiside anneye tutundu kuzumBugün yine kan vermiştim beta hcg 146 çıktı yükselmesi iyimi sizce 3 gün önce 20 idi
sizin için dua etmiştim.çok sevindimBugün yine kan vermiştim beta hcg 146 çıktı yükselmesi iyimi sizce 3 gün önce 20 idi
SuperBugün yine kan vermiştim beta hcg 146 çıktı yükselmesi iyimi sizce 3 gün önce 20 idi
Abla çok mutluyum inşallah darısı sizlereİkiside anneye tutundu kuzum
Gözün aydın
Allah razı olsun. Evet ikinci denememdi. Hit ye yaptırdım.sizin için dua etmiştim.çok sevindim
sizin ikinci denemeniz degılmı.hangı merkezde yapmıştınız
Gozun aydin canim 20 cikan degerin transferin kacinci gunuydu? Insallah saglikla buyur vatana millete ailesine faydali evlat olur :)Bugün yine kan vermiştim beta hcg 146 çıktı yükselmesi iyimi sizce 3 gün önce 20 idi
Farkındaysanız ben ilgisizler dedim beni arayan soran olmadı siz sanslıymıssınız aramıs sormuslar hemde ucakdan inene kadar benim bedavada yapın diye bir talebimde olmadı zaten başarısızlar tekrar asla gitmem bedava yapsalarda bence siz oranın bir çalısanısınız oraya gidenlerle görüştüm olumsuz cok fazla malesef yumurtaları baskalarıyla paylaştırıp yaptıklarını ve kıbrısta bu işi denetleyen olmadıgı için bir bira parasına yumurtalar alındıgını kalitelimi ne oldugunu hastalar bilmiyor kaç tane transfer edildi gördünüzmü yok sadece birileri birşey söylüyor ve inanmak zorunda kalıyoruz bilgi verilmedi size acıklama yaptılarmı heralde bizi sevmediler sizinle ilgilenmişler ne güzel ben hakkımı rabbime havale ettim ne oldugunu bilmiyorum ne yaptıklarınıda sadece cektigim acıları ve negatifden sonraki psikolojimi ceken bilir onlr bilemez herkesi biraz vicdana davet ediyorum bu olay cok zor bizim bu durumumuzu kullananlara yazıklar olsun benim bedeva gibi bir talebim olmadı derdimde bu degil zaten bir olumlu sizsiniz galiba başarılar hayırlı olsuntedavinin olumsuz sonuçlanmasına çok üzüldüm gerçekten.fakat yazılanlara inanamadım.bende vita alterada tedavi oldum ve inanılmaz ilgililerdi.tedavim başarılı geçti merak eden olursa bilgi verebilirim.beni bilgilendirmeleri,ilgileri çok iyiydi.uçaktan inişimden tekrar uçağa binip ayrılana kadar hep yanımda oldular.benim tedavim önce rabbim sonra onlar sayesinde başarılı oldu.fakat tedavisi başarısız olup farklı taleplerde bulunanlar olduğunu zaten duymuştum (indirim gibi bedava tedavi gibi) sizin bu yazdıklarınızı okuduktan sonra duymanın dışında buna inandım.yazık gerçekten tedavinizin başarısız olmasına üzüldüm fakat benimde tecrube ettiğim bir merkez hakkında bu yazılanlara gönlüm el vermedi.umarım rabbim size de evlat sahibi olmayı nasip eder.iyi günler.
Nolursun bukadar üzme kendiniFarkındaysanız ben ilgisizler dedim beni arayan soran olmadı siz sanslıymıssınız aramıs sormuslar hemde ucakdan inene kadar benim bedavada yapın diye bir talebimde olmadı zaten başarısızlar tekrar asla gitmem bedava yapsalarda bence siz oranın bir çalısanısınız oraya gidenlerle görüştüm olumsuz cok fazla malesef yumurtaları baskalarıyla paylaştırıp yaptıklarını ve kıbrısta bu işi denetleyen olmadıgı için bir bira parasına yumurtalar alındıgını kalitelimi ne oldugunu hastalar bilmiyor kaç tane transfer edildi gördünüzmü yok sadece birileri birşey söylüyor ve inanmak zorunda kalıyoruz bilgi verilmedi size acıklama yaptılarmı heralde bizi sevmediler sizinle ilgilenmişler ne güzel ben hakkımı rabbime havale ettim ne oldugunu bilmiyorum ne yaptıklarınıda sadece cektigim acıları ve negatifden sonraki psikolojimi ceken bilir onlr bilemez herkesi biraz vicdana davet ediyorum bu olay cok zor bizim bu durumumuzu kullananlara yazıklar olsun benim bedeva gibi bir talebim olmadı derdimde bu degil zaten bir olumlu sizsiniz galiba başarılar hayırlı olsun
Bunu yapan kaliteli merkezler hangisi ? bu kadar özverili davranıyorlar mu acabaNolursun bukadar üzme kendini
Seni okadar iyi anlıyorumki
Keşke merkezler işlerini güzel yapsa ona uygunda para alsa
Keşke bir donör tek bizim olsa
Keşke o donörü iyi takip edib yumurtaları eşimizin spermleriyle döllendirseler
Ancak işleri güçlerini burakıp burayı inceliyorlar vay nedir kliniklerinin reytingi düşmesin
Bakın kaliteli merkezler bu işi nasıl yapıyor:eşinizin spermini önceden alıp ve donduruyor
Sonra size uygun donör buluyor ve o donoru 2-3 defa fazla ilaçlamadan kalitesini bozmadan yumurta alıp eşinizin spermiyle döllendirip donduruyor ve böylece size özel havuz yaratarak içinde en az 6-8 en yüksek embriyolar(blastokist)oluşturup sonra rahimi hazırlıyıp ve transfer yapıyorlar
Kimisi ilk denemeden anne oluyor
Kimisi kardeşini almaya
İvi centre ispanyaBunu yapan kaliteli merkezler hangisi ? bu kadar özverili davranıyorlar mu acaba
İyiymişİvi centre ispanya
Dr zehc çehoslovakya
Aldatma yok ve her şey dürüstce
Sadece tedavi pahalı
8500 euro
Rabbim size en kısa zamanda hayırlısıyla saglıkla evlatlar nasip etsin zazacım inşallah bir gün herkes sadece bizi para olarak görmekden vazgecer bizi sadece yasayan vicdanı olan anlar rabbim kuluna muhtac etmeden versin tüm isteyenlere yoksa bizim kıbrısdaki dönen ticaretle savasacak gücümüz kalmadı rabbim sesimizi duysun ne güzel acıklamıssınız ama vita alterada doktorda hiçbirşey acıklama yapmadı kac tane verdi ne yaptı donor saglıklımıydı bana transfer edildigi gün aynı yumurtayı paylaştırıp vermek gercekten kac tane transfer edildi yumurta iyi kalitemiydi bilmiyoruzki bir umutla gidiyoruz heyecanla denetleme yok sorgulama yapamıyoruz rabbim bizi korusun baskada elimizden ne gelirNolursun bukadar üzme kendini
Seni okadar iyi anlıyorumki
Keşke merkezler işlerini güzel yapsa ona uygunda para alsa
Keşke bir donör tek bizim olsa
Keşke o donörü iyi takip edib yumurtaları eşimizin spermleriyle döllendirseler
Ancak işleri güçlerini burakıp burayı inceliyorlar vay nedir kliniklerinin reytingi düşmesin
Bakın kaliteli merkezler bu işi nasıl yapıyor:eşinizin spermini önceden alıp ve donduruyor
Sonra size uygun donör buluyor ve o donoru 2-3 defa fazla ilaçlamadan kalitesini bozmadan yumurta alıp eşinizin spermiyle döllendirip donduruyor ve böylece size özel havuz yaratarak içinde en az 6-8 en yüksek embriyolar(blastokist)oluşturup sonra rahimi hazırlıyıp ve transfer yapıyorlar
Kimisi ilk denemeden anne oluyor
Kimisi kardeşini almaya
Canım hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç tane transfer ettiler çünkü değerin çok katlamış 3 transfer edildiyse bence üçü de tuttuBugün yine kan vermiştim beta hcg 146 çıktı yükselmesi iyimi sizce 3 gün önce 20 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?