Valla canim ben ilkinde cok dikkat etmistim diyemem tuttu 9 . Haftada kaybettik . Ikincide dikkat ettim tutmadi , 3. De dr dediki sen hasta degilsin ilk gun dinlen yorma kendini uzanma agir kaldirma isinin basinda buke ol kafan dagilsin demisti oyle yaptim tutmadi , bir daha olursa yerimden kimildamicam
Beli olmuyor canim ya sonucta normal yolla hamile kalanlar hamile oldugunu bilmeden ne isler yapiyor, yerinde olsam ilk gun dinlenirdim sonra normal hayata devam cok agir isler yapmadan, yolculukda yaparsin tabii ,bu benim gorusum be bildiklerim tecrubelerim.,

Farkındaysanız ben ilgisizler dedim beni arayan soran olmadı siz sanslıymıssınız aramıs sormuslar hemde ucakdan inene kadar benim bedavada yapın diye bir talebimde olmadı zaten başarısızlar tekrar asla gitmem bedava yapsalarda bence siz oranın bir çalısanısınız oraya gidenlerle görüştüm olumsuz cok fazla malesef yumurtaları baskalarıyla paylaştırıp yaptıklarını ve kıbrısta bu işi denetleyen olmadıgı için bir bira parasına yumurtalar alındıgını kalitelimi ne oldugunu hastalar bilmiyor kaç tane transfer edildi gördünüzmü yok sadece birileri birşey söylüyor ve inanmak zorunda kalıyoruz bilgi verilmedi size acıklama yaptılarmı heralde bizi sevmediler sizinle ilgilenmişler ne güzel ben hakkımı rabbime havale ettim ne oldugunu bilmiyorum ne yaptıklarınıda sadece cektigim acıları ve negatifden sonraki psikolojimi ceken bilir onlr bilemez herkesi biraz vicdana davet ediyorum bu olay cok zor bizim bu durumumuzu kullananlara yazıklar olsun benim bedeva gibi bir talebim olmadı derdimde bu degil zaten bir olumlu sizsiniz galiba başarılar hayırlı olsun

Nolursun bukadar üzme kendini
Seni okadar iyi anlıyorumki
Keşke merkezler işlerini güzel yapsa ona uygunda para alsa
Keşke bir donör tek bizim olsa
Keşke o donörü iyi takip edib yumurtaları eşimizin spermleriyle döllendirseler
Ancak işleri güçlerini burakıp burayı inceliyorlar vay nedir kliniklerinin reytingi düşmesin
Bakın kaliteli merkezler bu işi nasıl yapıyor:eşinizin spermini önceden alıp ve donduruyor
Sonra size uygun donör buluyor ve o donoru 2-3 defa fazla ilaçlamadan kalitesini bozmadan yumurta alıp eşinizin spermiyle döllendirip donduruyor ve böylece size özel havuz yaratarak içinde en az 6-8 en yüksek embriyolar(blastokist)oluşturup sonra rahimi hazırlıyıp ve transfer yapıyorlar
Kimisi ilk denemeden anne oluyor
Kimisi kardeşini almaya

Bunu yapan kaliteli merkezler hangisi ? bu kadar özverili davranıyorlar mu acaba

Rabbim size en kısa zamanda hayırlısıyla saglıkla evlatlar nasip etsin zazacım inşallah bir gün herkes sadece bizi para olarak görmekden vazgecer bizi sadece yasayan vicdanı olan anlar rabbim kuluna muhtac etmeden versin tüm isteyenlere yoksa bizim kıbrısdaki dönen ticaretle savasacak gücümüz kalmadı rabbim sesimizi duysun ne güzel acıklamıssınız ama vita alterada doktorda hiçbirşey acıklama yapmadı kac tane verdi ne yaptı donor saglıklımıydı bana transfer edildigi gün aynı yumurtayı paylaştırıp vermek gercekten kac tane transfer edildi yumurta iyi kalitemiydi bilmiyoruzki bir umutla gidiyoruz heyecanla denetleme yok sorgulama yapamıyoruz rabbim bizi korusun baskada elimizden ne gelir

Ya allah askına kıbrısdaki merkezlerde çalısan arkadaslar cok zor bi durum cok büyük emek maddi manevi cöküntü arkamızda bizimle aynı acıları beklentilere hayallere inanan eşlerimiz siz cocugu olmamak ne demek bilirmisiniz nasıl bir durum hiç çevre baskısı gördünüZmü hiç baska cocukları severken acaba ne düşünürler sevsemmi diye tereddüt yasadınızmı siz bilemezsiniz belki ama biz cok derinden biliriz yasıyoruz siz maas alacaksınız diye bizi neden kullanıyorsunuz sayın merkez calısanları birinizde cıkıp dedinizmi biz su merkeziz bizde hersey seffaf bilgi veririz söyle yapıyoruz böyle yapıyorız tek derdiniz ay sonu maasınız biraz vicdanınız varsa bizimle oynamayın yeter biz zaten siz ne para isterseniz ödüyoru ilaçlarımızı kullanıyoruz daha ne yapalım size neden bizi kandırıyorsunuz yani dönorda var neden hersey düzgünce yapılmıyor neden azmı parası daha fazla verelim cok zor bir durum rabbim düşmanımında sizede yaşatmasın biz belki görmüyoruz bilmiyoruz ne yaptıgınızı ama allah görüyor bizede bu yeter burdaki insanlar anne olmaya calısıyor tek sucumuz bu lütfen bizi kullanmayın merkez calısanları bizi yanlıs yönlendirmeyin bedava yapmıyorsunuz böyle bir talebimizde yok sizinde aileniz var sizde evlisiniz belki sizin belki cocuklarınız var ama bizim yok bizi anlayın emin olun herkesin derdi var ama birde bizim cocugumuz olmuyor diye stresden aile hayatımızda etkileniyor lütfen bizi anlayın ve yardımcı olun hersey sizin ay sonu maasınız ne kadar hasta okadar prim olmasın allah rızası için bir merkezde cıksın biz böyle yapıyoruz bu iş böyle desin anlatın bilgi verin övmeyin kendinizi umutlarımızı hayalleimizi calmayın vita altera ekibi bedava yaptırmak degil derdimiz zaten paranızı ödedik ne dediyseniz yaptık tek istegimiz anne olmak anne olmak anne olmak

Benim hikayemi bazı arkadaşlar bilir çok yazmıyorum ama hergün okuyorum. Çoğul gebeliklerde neolur çok dikkatli olun hele ki baştan kanamalı gidiyorsa mutlaka yatın. Sık sık rahim açıklığını kontrol ettirin. Benim canım yandı Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım sizinle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…