Sağlıkla kucağına al oğlişini inşallah

Cnm benim çok sevindim:) sen bizleri unutma dualarına hepimizin ihtiyacı var kaç aylık oldu oglusumuz
Ay olarak 1 ağostos 5 ay bitecek haftası 20+4 olduk dualarım sizlere sağlıklı bebekler sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim hepimize olmayanı ol deyip oldursun Rabbim. ezan okunuyor ezanın hürmetine burada herkesin adına dualarım kabul olsun

Son düzenleme:
Çok AMİN YARABBİM sağlıkla kucağına al inşallah sonrada bizim için çok öp onu annesi

Sevgili zaza prp anlatmıştı detaylı bilgide verdi baştan bende çok anlamadım ama sonra defalarca okudum araştırdım anladım prp kendi kanından alınıp ayrilistirarak yapılan bir tedavi şekli
-)))kaliteli prp kaliteli kite bağlı
Kanımızda trombositler sayı 1 milyonun üstü olunca büyüme faktörleri üretiyor,onlarda hasarları tamir ediyor.Akupunktur çin üsulu iğnelerle sinir noktalara uyarı vermektir
Tamamen farklı tedaviler

Bugün 3. Günüm herhangi bir lekelenmem olmadı. Yerleşme kanamasının olmaması normal mı? Herkeste olan birşey mi?

Cok sevindim canim rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin ins

Kizlar ben bugun adet oldum sizce insallah her sey yolunda giderse ayin kaci gibi transfer olurum? Bu arade feci agrim var hic boyle olmazdim
Adet baslangici itibari ile 14/15/16/17. Gunlerden birinde olur rahim kalinlasmissa yeterince diye biliyorum canim

Merkezleri çok iyi araştır sen oraya gidip paranı verene kadar her şey çok iyi para verdikten sonra ilgili kişilere ulaşman sorun oluyor arıyorsun cevap vermiyorlar yazıyorsun “işlemde şuan size dönüş yapacağız” diyorlar . Sen bütün alternatif yolları denedinmi. prp vs denemediğin yollar var ise önce o yollara bak.yumurtan hiç yok mu?daha önce tüp bebek denedin mi?

Transfer sonrası ananası çok öneriyorlar.tutunmayı artırıyormuş arkadaşımın eşinin yemekten ağzı yara olmuş. Oğulları şuan ilkokula gidiyor.stres tamamen yasak ev yansa kocam düşünsün diyeceksin hoplayıp zıplamalı aktivilerler yasak ve ilk iki üç gün mutlaka dinlen çünkü tutunma ilk 48 saatte gerçekleşiyor ve ödem sökücü şeyler yeme maydonoz, dere otu vs gibi.

Tesekkurler kizlar peki transferden uc dord gun sonra 3,4 saatlik araba yolculugu yapsam sakincalimi? Tabiki doktorumada danisicam oncesinde , akraba dugunu var acaba gidipte kafami dagitsammi diyorum bi tarafdan da gitsem bi tehlike olurmi gotmesem herkesn kesin hamile o yuzden gelmedi derler mi dusuncesi icerisindeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…