Canim cok sevindim orda tedavi olmana , ingiltereden selamlarimi ilet lutfen beni tanir isim vermek istemiyorum istersen ozelden yazarim, ben celalettin beyden ilnure hanimdan arzu hanimsan cok membun kaldim ayri ayri ilgilendiler sagolsunlar , orda hersey net , istersen donor un resmini gorebilirsin dr istrsen resmini gosteririm dedi biz istemedik acikcasi, donorler azeri ve ordaki yasam kosullari dolayisi ile hergun onlarca donor talebi var , yani dondurulmus vs degil kibris gibi , zaten kibrisdaki donorler genelde norves isvevden geliyo , turk degiller, ve baku medical de o donor sadece size yumurta veriyor bu net! Dr bey vicdanli ve dini konularda bilgili bir insan kimsenin vebalini alamam dedi acikca, benim ilk denemem basarisizdi ama ben dondurulmuslarla tekrar denicem ekim gibi, agustos sonu turkiyeye gidiyorum 6 hafta biraz kafa dagitip gidicem tekrar, demem o ki cok guvenilir bir yer ve dogru adestesin diyorum , ben daha sonraki seferlerde mutlaka anne olacagima inaniyorum , sans seninle olsun tekrar selamlar

Kizlar banada ogle dedi doktor adet oncesi gitdigmde adet ol gel dedi simdide bajicaz sana uygun donor varsa bu ay yapicaz yoksa gelen ay diyolar anlamadim gercektenmi arastiriyolar yoksa donmus yapipta arastirmis gibi yapiyolar
Gercekten arastiriliyor canim emin ol

İnşallah canım
Bu son denemen olur

Maşallah maşallah çok güzel haber allahın izniyle vaktinde doğarlar kucaklar öpüp koklarsın inşallah Allaha emanet olun

Kizlar simdi aradilar tahlil yaptrmistik tsh yuksek cikmis 6.715 ilk kez boyle bisey oluyor genelde hicbizaman prolaktin disinda hicbir hormonda sorun olmazdi neden boyle olmus ola bilir? Bana bgn murtlaka doktora gorunmemoi ve ilaca baslamami soylediler cok sasirdim sizce sorun olurmi

41 kere maşallah hadi kucaklamaya az kaldı sevgiler:)

Cnm benim bu senin kararın ben donoru gördüm hem bilgilerini hem kendisini fakat eşim görmedi biz böyle karar verdik

merhaba sız donörü resimden mi gördünüz yoksa canlı canlı mı?

Hiç korkma endokrine git eutirox dozunu söyleyecek başlıyacaksın
Ama yerinde olsam bir başka yerdede baktır

Peki ac karinami bakilmali ne yapayim bilemedim bakiyorumda iki ay onceki testlerde bile normal cikmis sonuc niye boyle oldu anlamadim acaba stres falanmi tetikliyo suan gidiyorum doktora bizim bu sinavimiz hic bitmiycek sanirim tam bitdi derken yine yeniden bisey cikiyor

Gitdim canim elle yokladi bisey yok zaten onceki tahlillerimide gosterdim 2,5 olmasi gerek dedi 6,5dan dusmesi gerek dusmezse transfer ertelenir duserse de korku yok dedi ilac yazi 50 ml haftada 5 kez hafta sonu ise 75 ml kullancam gunde bi kez umarim duser suan adetin 4 gunundeyim transfer 12 falan deniyodu bakalim artik allah yardimcim olsun :)

İlaca başlayınca 10 gün de normale dönüyor canım korkma ben şu an ayda bir tiroide batırıyor um gebelik başlayınca yükselmişti şimdi normal seviyede ilaç kullanıcan düzelecek endişe etme her ay kontrol ettir

Canım çok sevindim Rabbim yavrularını vakti saati gelince kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar olsunlar

Sınav insan ölene kadar devam
Tsh yükselmesi vicuta tireoid hormonunun yetmemesi
Büyük bir sorun deyil çözülür

Tesekkurler kizlar etrafimda kimse bilmiyo bi islemi esim disinda doktora ulasincaya kadarda sizler beni cok guzel sakinlesdiriyorsunuz sag salom transferin olsaydida geriye sayma gunlerinde burda cildirsaydim :)
Cnm geçmiş olsun buda çözülür sakinles tabiki demesi de kolayda işte insaniz mutlu kal

Merhaba kızlar; ben de 36 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim. Benim hikayem de biraz uzun 1 dış gebelik, 8 kimyasal gebeliğim vardı. 1 kede bahçeci fulyada tüp demememiz oldu 6 yumurta toplandı, 4 ü döllendi, 2 si pgt yapıldı ve kromozom bozukluklarından dolayı transferim gerçekleşemedi. Şu an Kıbrısta Elite Hospital de yumurta donasyonu yaptırıyoruz. Eşim dün örneğini verdi, 27 yumurta toplanmış, 20 tanesi kullanılmış, 16 sı döllenmiş. 13 tanesi 1.sınıf,7 tanesi 2.sınıf dediler. Biz kimseye söylemedik ve kimse ile paylaşamıyorum. Önerileriniz var mıdır? Yeme, içme konusunda tavsiyeleriniz nedir? Yorumlarınızı bekliyorum. Güzel ALLAHIM hepimize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu, sevgiler hepinize

Canlı gördük canım karşıma oturdu birebir kendimi gördüm baktığımda kıbrıs saat farkından erken gidince eşim sperm verecekti onunda yumurta toplama işlemi vardı
ayy cok enteresan bir durum olmuş yaa cok heycanlı. nasıl bır tipti pekı? yani donor seçiminde verdiğiniz özelliklere uyuyor muydu.? yanı bazı formlarda donör titizlikle araştırılmadığı istediğimiz kriterlere uymadıgı da söylenıyordu ya ondan soruyorum. donörleri hep merak etmişimdir. ne kadar görmek isteyip istemediğim konusunda muallakta olsam da. peki o sizden haberdar mıydı?

Hem fotosunu karşıdan sadece 1 kez ben gördüm canlı halinide klinikteydi fotosunu görmüştüm fotodan tanıdım cnm
ya aslında şöyle soyleyım benım ıcın gorup görmemek cok önemlı degıl de. eşim mutlaka en azından resmini görmek isterim dıye tutturuyor. napıcaksın benı boşayıp onu mu alcaksın dıyorum. ne alakası var nasıl bırının yumurtasını aldıgımızı görmek ısterım dıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…