Canim cok sevindim orda tedavi olmana , ingiltereden selamlarimi ilet lutfen beni tanir isim vermek istemiyorum istersen ozelden yazarim, ben celalettin beyden ilnure hanimdan arzu hanimsan cok membun kaldim ayri ayri ilgilendiler sagolsunlar , orda hersey net , istersen donor un resmini gorebilirsin dr istrsen resmini gosteririm dedi biz istemedik acikcasi, donorler azeri ve ordaki yasam kosullari dolayisi ile hergun onlarca donor talebi var , yani dondurulmus vs degil kibris gibi , zaten kibrisdaki donorler genelde norves isvevden geliyo , turk degiller, ve baku medical de o donor sadece size yumurta veriyor bu net! Dr bey vicdanli ve dini konularda bilgili bir insan kimsenin vebalini alamam dedi acikca, benim ilk denemem basarisizdi ama ben dondurulmuslarla tekrar denicem ekim gibi, agustos sonu turkiyeye gidiyorum 6 hafta biraz kafa dagitip gidicem tekrar, demem o ki cok guvenilir bir yer ve dogru adestesin diyorum , ben daha sonraki seferlerde mutlaka anne olacagima inaniyorum , sans seninle olsun tekrar selamlarBlast olursa 2sini olmazsa 3nu transfer edeceklerini soylediler kalan yumurtalarda hepsi benim ve embrionlat dondurulucak say olarak net bisey soylemediler hastadan dolayi degisebilir dediler bakalim bu arada ben bakudeyim celalettin beyle gorusuyorum memnun kalirsam paylasirim bence kibristan daha uygun hem konaklama hem para olarak 4200 manat
Gercekten arastiriliyor canim emin olKizlar banada ogle dedi doktor adet oncesi gitdigmde adet ol gel dedi simdide bajicaz sana uygun donor varsa bu ay yapicaz yoksa gelen ay diyolar anlamadim gercektenmi arastiriyolar yoksa donmus yapipta arastirmis gibi yapiyolar
İnşallah canımCanim cok sevindim orda tedavi olmana , ingiltereden selamlarimi ilet lutfen beni tanir isim vermek istemiyorum istersen ozelden yazarim, ben celalettin beyden ilnure hanimdan arzu hanimsan cok membun kaldim ayri ayri ilgilendiler sagolsunlar , orda hersey net , istersen donor un resmini gorebilirsin dr istrsen resmini gosteririm dedi biz istemedik acikcasi, donorler azeri ve ordaki yasam kosullari dolayisi ile hergun onlarca donor talebi var , yani dondurulmus vs degil kibris gibi , zaten kibrisdaki donorler genelde norves isvevden geliyo , turk degiller, ve baku medical de o donor sadece size yumurta veriyor bu net! Dr bey vicdanli ve dini konularda bilgili bir insan kimsenin vebalini alamam dedi acikca, benim ilk denemem basarisizdi ama ben dondurulmuslarla tekrar denicem ekim gibi, agustos sonu turkiyeye gidiyorum 6 hafta biraz kafa dagitip gidicem tekrar, demem o ki cok guvenilir bir yer ve dogru adestesin diyorum , ben daha sonraki seferlerde mutlaka anne olacagima inaniyorum , sans seninle olsun tekrar selamlar
Maşallah maşallah çok güzel haber allahın izniyle vaktinde doğarlar kucaklar öpüp koklarsın inşallah Allaha emanet olunKızlar merhaba..periontolog randevum vardı bugün..özelden yazıp merak eden takip edenlere yazdım ama burdan da yazayım..iyi şeyler de duymak gerekiyor arada:) bebelerim iyi kız 1330 oğlan 1280 gr..tek gebelik gibi gidiyor şimdilik kilolar..rahim boyu 38mm gayet iyi yani açılma yok..şimdilik herşey yolunda..glifor kullanıyorum hala toplamda 7.5 kilo aldım on kiloydu ama geçen ay üç kilosu gitti..çok ilaç içiyorum..ağırlaştım artık gece uykusu yok..ama bin şükür elbette..Bu Arada haftada yedi gün çalışıyorum hala..önümüzdeki hafta izne ayrılacam artık yoksa çalışırken doğacaklar allah korusun...:) bu uğurda savaşan bunu okuyan güzel arkadaşım bırakma pes etme e mi..benim üçüncü donasyınum..Arada laprıskopi oldu histetwskopi oldu yüzlerce iğne ilaç uçup giden zaman ve bir sürü para..hala da borcumuz var..ama sonucuna değer..herşeye değer..vazgeçme..bırakma...olacak..seni de gece uyutmayacak karnındaki yavrun..gece gündüz dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin benim gibi karnında olanlara da sağ Salim Doğum nasip etsin..hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
41 kere maşallah hadi kucaklamaya az kaldı sevgiler:)Kızlar merhaba..periontolog randevum vardı bugün..özelden yazıp merak eden takip edenlere yazdım ama burdan da yazayım..iyi şeyler de duymak gerekiyor arada:) bebelerim iyi kız 1330 oğlan 1280 gr..tek gebelik gibi gidiyor şimdilik kilolar..rahim boyu 38mm gayet iyi yani açılma yok..şimdilik herşey yolunda..glifor kullanıyorum hala toplamda 7.5 kilo aldım on kiloydu ama geçen ay üç kilosu gitti..çok ilaç içiyorum..ağırlaştım artık gece uykusu yok..ama bin şükür elbette..Bu Arada haftada yedi gün çalışıyorum hala..önümüzdeki hafta izne ayrılacam artık yoksa çalışırken doğacaklar allah korusun...:) bu uğurda savaşan bunu okuyan güzel arkadaşım bırakma pes etme e mi..benim üçüncü donasyınum..Arada laprıskopi oldu histetwskopi oldu yüzlerce iğne ilaç uçup giden zaman ve bir sürü para..hala da borcumuz var..ama sonucuna değer..herşeye değer..vazgeçme..bırakma...olacak..seni de gece uyutmayacak karnındaki yavrun..gece gündüz dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin benim gibi karnında olanlara da sağ Salim Doğum nasip etsin..hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Canım biz gördük saatleri karıştırıp erken gittik bayan işlem yaptırıp karşımıza oturdu birebir ben eşimle yüz yüze bakıştık aynı şeyi tahmin ettik açıkçası rahatsız olmadım benim anne olabilmeme sebep olacak birisi olarak rahat oldum görmem şu yönden iyi oldu kıyafeti duruşu yaşı davranış hareket görüntü sağlığı vs içim rahat oldu hanım hanım Dı hoppa bir tip olsa rahatsız olup iptal bile edebilirdim seçim için hemşire çok iyi bizi anlamış demekki iyice eleyeceğim demişti.
Cnm benim bu senin kararın ben donoru gördüm hem bilgilerini hem kendisini fakat eşim görmedi biz böyle karar verdik
Hiç korkma endokrine git eutirox dozunu söyleyecek başlıyacaksınKizlar simdi aradilar tahlil yaptrmistik tsh yuksek cikmis 6.715 ilk kez boyle bisey oluyor genelde hicbizaman prolaktin disinda hicbir hormonda sorun olmazdi neden boyle olmus ola bilir? Bana bgn murtlaka doktora gorunmemoi ve ilaca baslamami soylediler cok sasirdim sizce sorun olurmi
Peki ac karinami bakilmali ne yapayim bilemedim bakiyorumda iki ay onceki testlerde bile normal cikmis sonuc niye boyle oldu anlamadim acaba stres falanmi tetikliyoHiç korkma endokrine git eutirox dozunu söyleyecek başlıyacaksın
Ama yerinde olsam bir başka yerdede baktır
Gitdim canim elle yokladi bisey yok zaten onceki tahlillerimide gosterdim 2,5 olmasi gerek dedi 6,5dan dusmesi gerek dusmezse transfer ertelenir duserse de korku yok dedi ilac yazi 50 ml haftada 5 kez hafta sonu ise 75 ml kullancam gunde bi kez umarim duser suan adetin 4 gunundeyim transfer 12 falan deniyodu bakalim artik allah yardimcim olsun :)Hiç korkma endokrine git eutirox dozunu söyleyecek başlıyacaksın
Ama yerinde olsam bir başka yerdede baktır
Canlı gördük canım karşıma oturdu birebir kendimi gördüm baktığımda kıbrıs saat farkından erken gidince eşim sperm verecekti onunda yumurta toplama işlemi vardımerhaba sız donörü resimden mi gördünüz yoksa canlı canlı mı?
İlaca başlayınca 10 gün de normale dönüyor canım korkma ben şu an ayda bir tiroide batırıyor um gebelik başlayınca yükselmişti şimdi normal seviyede ilaç kullanıcan düzelecek endişe etme her ay kontrol ettirKizlar simdi aradilar tahlil yaptrmistik tsh yuksek cikmis 6.715 ilk kez boyle bisey oluyor genelde hicbizaman prolaktin disinda hicbir hormonda sorun olmazdi neden boyle olmus ola bilir? Bana bgn murtlaka doktora gorunmemoi ve ilaca baslamami soylediler cok sasirdim sizce sorun olurmi
Canım çok sevindim Rabbim yavrularını vakti saati gelince kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar olsunlarKızlar merhaba..periontolog randevum vardı bugün..özelden yazıp merak eden takip edenlere yazdım ama burdan da yazayım..iyi şeyler de duymak gerekiyor arada:) bebelerim iyi kız 1330 oğlan 1280 gr..tek gebelik gibi gidiyor şimdilik kilolar..rahim boyu 38mm gayet iyi yani açılma yok..şimdilik herşey yolunda..glifor kullanıyorum hala toplamda 7.5 kilo aldım on kiloydu ama geçen ay üç kilosu gitti..çok ilaç içiyorum..ağırlaştım artık gece uykusu yok..ama bin şükür elbette..Bu Arada haftada yedi gün çalışıyorum hala..önümüzdeki hafta izne ayrılacam artık yoksa çalışırken doğacaklar allah korusun...:) bu uğurda savaşan bunu okuyan güzel arkadaşım bırakma pes etme e mi..benim üçüncü donasyınum..Arada laprıskopi oldu histetwskopi oldu yüzlerce iğne ilaç uçup giden zaman ve bir sürü para..hala da borcumuz var..ama sonucuna değer..herşeye değer..vazgeçme..bırakma...olacak..seni de gece uyutmayacak karnındaki yavrun..gece gündüz dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin benim gibi karnında olanlara da sağ Salim Doğum nasip etsin..hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Sınav insan ölene kadar devamPeki ac karinami bakilmali ne yapayim bilemedim bakiyorumda iki ay onceki testlerde bile normal cikmis sonuc niye boyle oldu anlamadim acaba stres falanmi tetikliyosuan gidiyorum doktora bizim bu sinavimiz hic bitmiycek sanirim tam bitdi derken yine yeniden bisey cikiyor
Hem fotosunu karşıdan sadece 1 kez ben gördüm canlı halinide klinikteydi fotosunu görmüştüm fotodan tanıdım cnmmerhaba sız donörü resimden mi gördünüz yoksa canlı canlı mı?
Cnm geçmiş olsun buda çözülür sakinles tabiki demesi de kolayda işte insaniz mutlu kalTesekkurler kizlar etrafimda kimse bilmiyo bi islemi esim disinda doktora ulasincaya kadarda sizler beni cok guzel sakinlesdiriyorsunuz sag salom transferin olsaydida geriye sayma gunlerinde burda cildirsaydim :)
ayy cok enteresan bir durum olmuş yaa cok heycanlı. nasıl bır tipti pekı? yani donor seçiminde verdiğiniz özelliklere uyuyor muydu.? yanı bazı formlarda donör titizlikle araştırılmadığı istediğimiz kriterlere uymadıgı da söylenıyordu ya ondan soruyorum. donörleri hep merak etmişimdir. ne kadar görmek isteyip istemediğim konusunda muallakta olsam da. peki o sizden haberdar mıydı?Canlı gördük canım karşıma oturdu birebir kendimi gördüm baktığımda kıbrıs saat farkından erken gidince eşim sperm verecekti onunda yumurta toplama işlemi vardı
ya aslında şöyle soyleyım benım ıcın gorup görmemek cok önemlı degıl de. eşim mutlaka en azından resmini görmek isterim dıye tutturuyor. napıcaksın benı boşayıp onu mu alcaksın dıyorum. ne alakası var nasıl bırının yumurtasını aldıgımızı görmek ısterım dıyor.Hem fotosunu karşıdan sadece 1 kez ben gördüm canlı halinide klinikteydi fotosunu görmüştüm fotodan tanıdım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?