yanı bır de ben donör görmeme konusunda baya sıkı olduklarını bılıyordum esıme de oyle soyledım. asla göstermıyorlar yasak dedım. sımdı gördük diyince şaşırdım.ya aslında şöyle soyleyım benım ıcın gorup görmemek cok önemlı degıl de. eşim mutlaka en azından resmini görmek isterim dıye tutturuyor. napıcaksın benı boşayıp onu mu alcaksın dıyorum. ne alakası var nasıl bırının yumurtasını aldıgımızı görmek ısterım dıyor.
Zaza canım her başımız sıkıştığında sana koşuyoruz. Ben de sana yine danışayım dedim azitro adlı antibiyotiği sağlık ocağındaki kadın yazmadı. Kendi doktorun yazısın dedi. Alamadım alternatif bi antibiyotik mi içsem? Bi de benim tsh 2.84 çıkmasına rağmen bana euthyrox 25 mcg yazdı bu neden acaba ?Hiç korkma endokrine git eutirox dozunu söyleyecek başlıyacaksın
Ama yerinde olsam bir başka yerdede baktır
Bilmiyorum canım o anladımı. Bana 3 dönör bulundu mesleği saç göz boy doğum yeri önceden elde edilmiş gebelik oluşum sayısı olarak mesaj geldi donör hemşi. İle telde tekrar konuştum içime sindi. zaten görmem de iyi oldu giyim oturuş hareketleri hoppa değildi rahatladım tabii sağlıklı görünümlü genç ti ve hazırdan bir şey kullanılmadığını görmüş oldum birebir bendim bizim Bosna lı büyüklerimiz donör de Bosnalı idiayy cok enteresan bir durum olmuş yaa cok heycanlı. nasıl bır tipti pekı? yani donor seçiminde verdiğiniz özelliklere uyuyor muydu.? yanı bazı formlarda donör titizlikle araştırılmadığı istediğimiz kriterlere uymadıgı da söylenıyordu ya ondan soruyorum. donörleri hep merak etmişimdir. ne kadar görmek isteyip istemediğim konusunda muallakta olsam da. peki o sizden haberdar mıydı?
Gercekten cok heyecanli ya. Hangi klinik bir de sizin isteginize tarifinize uyuyor muydu cok merak ettimHem fotosunu karşıdan sadece 1 kez ben gördüm canlı halinide klinikteydi fotosunu görmüştüm fotodan tanıdım cnm
Öncelikl geçmiş olsunMerhaba kızlar; ben de 36 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim. Benim hikayem de biraz uzun1 dış gebelik, 8 kimyasal gebeliğim vardı. 1 kede bahçeci fulyada tüp demememiz oldu 6 yumurta toplandı, 4 ü döllendi, 2 si pgt yapıldı ve kromozom bozukluklarından dolayı transferim gerçekleşemedi. Şu an Kıbrısta Elite Hospital de yumurta donasyonu yaptırıyoruz. Eşim dün örneğini verdi, 27 yumurta toplanmış, 20 tanesi kullanılmış, 16 sı döllenmiş. 13 tanesi 1.sınıf,7 tanesi 2.sınıf dediler. Biz kimseye söylemedik ve kimse ile paylaşamıyorum. Önerileriniz var mıdır? Yeme, içme konusunda tavsiyeleriniz nedir? Yorumlarınızı bekliyorum. Güzel ALLAHIM hepimize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu, sevgiler hepinize
Çok sevindim adınaSelam kızlar ben de bugün dondurulmuş olan tek 4 bb embriyom için rahim kalıplaştırmadan başladım bahçeci yani British de tedavi oluyorum değişmesi ile ilgili olumsuzlukları dile getirmiştim. Şimdi de olumlu yaşadıklarımı dile getirmek istedim çünkü donmuş embriyosu olan veya tedaviye başlamak isteyenler burayı okuyup karar veriyor ben de daha önce böyle karar vermiştim coraspin ilaçla ilgili yaşadığım olumsuzluğu dile getirmiştim takip edenler bilir olumlu taraf ise doktor bey sürecimle birebir ilgileniyor bu çok hoşuma gitti Murat bey varken hemşire aracılığıyla iletişim kurulurken burda direk doktor arayıp her anımla ilgileniyor kullanacağım ilaçlar yapacağım testleri bizzat kendi söylüyor. Hasan bey bu konuda çok ilgili bunlar da olumlu izlenimlerim umarım tedavi olumlu sonuçlanır hayırlısı.
Azitronun eş değeride zitromax yinede reçete isterZaza canım her başımız sıkıştığında sana koşuyoruz. Ben de sana yine danışayım dedim azitro adlı antibiyotiği sağlık ocağındaki kadın yazmadı. Kendi doktorun yazısın dedi. Alamadım alternatif bi antibiyotik mi içsem? Bi de benim tsh 2.84 çıkmasına rağmen bana euthyrox 25 mcg yazdı bu neden acaba ?
Canım bildiyim kadarıyla sende british(bahçecide) tedavi gördünBilmiyorum canım o anladımı. Bana 3 dönör bulundu mesleği saç göz boy doğum yeri önceden elde edilmiş gebelik oluşum sayısı olarak mesaj geldi donör hemşi. İle telde tekrar konuştum içime sindi. zaten görmem de iyi oldu giyim oturuş hareketleri hoppa değildi rahatladım tabii sağlıklı görünümlü genç ti ve hazırdan bir şey kullanılmadığını görmüş oldum birebir bendim bizim Bosna lı büyüklerimiz donör de Bosnalı idi
Aile hekimi yazmadı Zaza bana doktorun yazsın diye çıkıştı bi de Kadın. Yarın almam gerek başka bir yerden yazdırayım olmadı çok sağolAzitronun eş değeride zitromax yinede reçete ister
Aile hekimine git yazar
Tsh estrofem etkisi altında bazen artıyor
Senin değerde normanın üst yüzeyinde
Transfere kadar fırlamasın diye eutirox düşük doz yazmışlar
Cnm benim aynen istediğim gibiydi içim çok rahat etti ve karşıdan kendisinide sevdim belki bana bir hediye verecek bu arada ben gürcistanda tedavi görüyorumGercekten cok heyecanli ya. Hangi klinik bir de sizin isteginize tarifinize uyuyor muydu cok merak ettim
Canim bana farkli ilac yazdi doktorum yarin bakip yazarim hafta ici 50mg hAfta sonu 75 mg soylediAzitronun eş değeride zitromax yinede reçete ister
Aile hekimine git yazar
Tsh estrofem etkisi altında bazen artıyor
Senin değerde normanın üst yüzeyinde
Transfere kadar fırlamasın diye eutirox düşük doz yazmışlar
Canım bu yaşa kadar bana bu kadar benzeyen bir bayan görmemiştim tesadüf desem sabah ve hastane. önce o gitti içeriye sonra eşim sperm verdi tırnak kemirdi zaten bir süre heyecan vardı yalnızdı öğrenci ve 23 civarı bu kadar tesadüf sanmıyorum yanıltma amaçlı kapı farklı diyemezlermiCanım bildiyim kadarıyla sende british(bahçecide) tedavi gördün
Donörü girişteki oturma odasındamı gördün?
Ben kaç kere eyleme,damlıya sordum donörlerdemi burdan giriyor
Ama bana donörler farklı kapıdan giriyor,siz görmeyesiniz diye
donör dediğin böyle olmalı:)Merhaba kızlar; ben de 36 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim. Benim hikayem de biraz uzun1 dış gebelik, 8 kimyasal gebeliğim vardı. 1 kede bahçeci fulyada tüp demememiz oldu 6 yumurta toplandı, 4 ü döllendi, 2 si pgt yapıldı ve kromozom bozukluklarından dolayı transferim gerçekleşemedi. Şu an Kıbrısta Elite Hospital de yumurta donasyonu yaptırıyoruz. Eşim dün örneğini verdi, 27 yumurta toplanmış, 20 tanesi kullanılmış, 16 sı döllenmiş. 13 tanesi 1.sınıf,7 tanesi 2.sınıf dediler. Biz kimseye söylemedik ve kimse ile paylaşamıyorum. Önerileriniz var mıdır? Yeme, içme konusunda tavsiyeleriniz nedir? Yorumlarınızı bekliyorum. Güzel ALLAHIM hepimize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu, sevgiler hepinize
sen endişelenme yarın işlemin
donör dediğin böyle olmalı:)
Merhaba kızlar; ben de 36 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim. Benim hikayem de biraz uzun1 dış gebelik, 8 kimyasal gebeliğim vardı. 1 kede bahçeci fulyada tüp demememiz oldu 6 yumurta toplandı, 4 ü döllendi, 2 si pgt yapıldı ve kromozom bozukluklarından dolayı transferim gerçekleşemedi. Şu an Kıbrısta Elite Hospital de yumurta donasyonu yaptırıyoruz. Eşim dün örneğini verdi, 27 yumurta toplanmış, 20 tanesi kullanılmış, 16 sı döllenmiş. 13 tanesi 1.sınıf,7 tanesi 2.sınıf dediler. Biz kimseye söylemedik ve kimse ile paylaşamıyorum. Önerileriniz var mıdır? Yeme, içme konusunda tavsiyeleriniz nedir? Yorumlarınızı bekliyorum. Güzel ALLAHIM hepimize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu, sevgiler hepinize
Doktor labaratuar donor hemşire herşeyiyle içinize sinen merkezi secin sonra pisman olmamak icin guvenmek onemli ben simdiye kadar olumsuz biseyle karşılaşmadım 3. Denemem bu sefer olumsuz olmaz umarım bu isin en zoru zaten karar aşaması onu siz biliyorsunuz
Canim merak ettim orda donor secimlerinde en az bir cocugu olmasi kurali yok mu? Baku de donor un en az bir saglikli cocugu olma sarti var ve hastaneye cocugu ile gelip ilk gorusme yapiliyor, baku deki yas araligi donor icin 23 -29 ve evli yada bosanmis en az bir cocuk , ordaki yasam sartlari epey zormus ve 1000 manat a yumurta veriyor donor ve hayat sartlari zor oldugu icin de erken evlilikler ve cocuk oluyor bunuda sormustum,hic cocugu olmayan birisinin donor olmasi biraz dusundurdu beni ? Bununla ilgili arastirmalari olan varsa paylasabir mi ?Canım bu yaşa kadar bana bu kadar benzeyen bir bayan görmemiştim tesadüf desem sabah ve hastane. önce o gitti içeriye sonra eşim sperm verdi tırnak kemirdi zaten bir süre heyecan vardı yalnızdı öğrenci ve 23 civarı bu kadar tesadüf sanmıyorum yanıltma amaçlı kapı farklı diyemezlermi
Bana söylenen daha önce verdiği yumurtadan gebelik ve doğum olmuş. Hangisinde canlı doğum var sordum 3 donör birinden 1 diğer ikisinden 2 canlı doğum varmış. Söylenen böyleydi Allah ol diyince hepsi fasafiso yok kalitesi yüksek yok düşük kalite takılmaya gerek yok. Okyanusta Tıp bir damla su. süper denen donör sperm yumurta embriyo doktor bile üzücü sonuç verebiliyor. Çok takılmaya gerek yok. Allah ne dedi o oluyor. Bu benim izlenimlerim 1sene içinde Allah hepimizin yolunu açık etsin.Canim merak ettim orda donor secimlerinde en az bir cocugu olmasi kurali yok mu? Baku de donor un en az bir saglikli cocugu olma sarti var ve hastaneye cocugu ile gelip ilk gorusme yapiliyor, baku deki yas araligi donor icin 23 -29 ve evli yada bosanmis en az bir cocuk , ordaki yasam sartlari epey zormus ve 1000 manat a yumurta veriyor donor ve hayat sartlari zor oldugu icin de erken evlilikler ve cocuk oluyor bunuda sormustum,hic cocugu olmayan birisinin donor olmasi biraz dusundurdu beni ? Bununla ilgili arastirmalari olan varsa paylasabir mi ?
Muhtemele levotironCanim bana farkli ilac yazdi doktorum yarin bakip yazarim hafta ici 50mg hAfta sonu 75 mg soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?