Herkese merhaba intralipid serunumu yaptordim bgn fazlasiyla bas agrim var belkide ac gitmistin diye boyle oldun transferden bir gun once ve sonra tekrar olmakla 3 kez yeterli dedi doktor kanitlanmos bisey digil fakat istiyosan yaptiralim soyledi ek olarak baska bir merkezden kendim aldim yani foyati dahil digil, 10da transferim var bakalim hayirlisiyla iyi gecer sizce ayin kaci bilirim sonuclar? Bu arada 5 gun embriosu olucak Bu arada resmini gordum fistik gibi bir kiz :) esimde bakti iyi dedi ben zaten bu swnw baksaydi benden once kesin onu alrdin bide iyi diyosun diyorum :)

Hayirli olsun canim insallah basarili olur . Hocama saygilar xxx

Merhaba özelden sizinle konuşabilir miyiz benim de size yakın rahatsızlığım var

Kizlar pogestorona transferden kac gun once basladiniz? Bana ayin 7den basla dendi transferse 10 :)

Benimde oyle oldu canim
Iyneleri kendinmi vurdun ordami yaptirdin arzu hanim bana ilik suda isitip oyle uygulamayi onerdi yagli ilac oldugu icin acita bilir isi yukselrse aci azalr dedi suana kadar cok memnunum hem doktordan hem ekipten bide serumu kendim aldim klinik yapmak icin ekstradan 150 tl istedi nerdeyse dil doktu odeme olmasin diye zaten cok masraflari var bi serima odemesinler dediler fakat hastane sartlar digip gecistirdiler bi kac kez yaptrmam gerek intralipid serum okudugum kadaryla guzel bisey zaten burda okuyup doktora israrla isterm dedim ve farkli klinikden kendin al burdan alrsan daha pahali olur soylediler 90 tl gobide bir tanesini aldim egerki kendim gidip almasaydim iki katina cikariyo dedi hastane , hastalarla iletisimleri yaklasimlari sicak kanliliklari gorulmeye deger. Egerki sonucum pozitiv olursa onlara boyle bi platformda isterlerse numaralarini paylasa bilecegimi soylerim sonucta en onemlisi sonucun

Hangi merkezde tedavi öldünüz

Evet canim ignemi kalcadan yaptird hastaneye, kaldigim yerin karsisinda vardi, defalarca yapilmisti bana ve cok acimisti onceki tedavilerde, igneyi gogsunun arasinda isitinca hic acimadi zaten havada sicakti ben oradayken. Bende memnun kaldim canim ve o yuzden bahsettim burdada , sonucum olumsuzdu benim dondurulmuslarla ekimde tekrar gidicem oncesinde tatil planimiz var turkiyeye ve birazda dinlenmek istiyorum , doktor celalettin bey aradi beni kendisi hatrimi sordu moral verdi ve olmamasi icin bir sebep yok mutlaka hamile kalicaksin diyede moral verdi. Ordaki herkes cok canayakin ilgili , dr bey cok tecrubeli bir hekim sohbeti sicakkanliligi cok iyi, umarim ikimizde anne olabiliriz oranin sayesinde. Mutlaka haber et canim.

Evet canim aynen katiliyorum sana suana kadar cok memnunum arzu hanimla konuscam eger razi olursa onun numarisini burdan paylasirim bence kibristansa baku cok fazla uygun maddi olarak isteyen gider hayira vesil oluruz bu arada peogestoron ignesini saatini aynimi yapiyodun bana 11 civari yaptirmam soyledi fakat oyle bi zamana denk geliyoko evde yalnz olucam yakinlardads ogle bi hastane falan yok kendi kendime yapa bilirmiyom diye dusubuyorum gonal f falan karindan yapmak kolaydi fakat bu igneden baya korkuyorum :) bu aarada yazdigini tam anlamadim nasil isitiyodun igneyi bana ilik suda beklete bilrsin demisti doktor

Canim bence direk doktorun numarasini paylas daha iyi saate takilma fazla kendin de yapma bence . Igne ilik oldugunda acitmiyor bunu bana igneti yapan vir hemsire soyledi yaptirdigim yerde hastanede , gogsumun arasina soktu ve isittin, ilik suyada koyulabilir tabii .. igne saati bir kac saat gec yada erken olsa bence sorun olmaz bana boyle bir uyarida bulunan olmadi. Memnun kalmana sevindim canim dedigim gibi doktorun numarasini paylasiriz ve whats app dan yazsinlar direk doktor Turk oldugu icin anlasilmasi daha kolay olur bence, sen bilirsin, tek dilegim olumlu sonuc al insallah xx

Canim bende yokki direk numarasi :) bakalim daha onlara soylemedim yankis anlarlar diye transfer oncesi gitdigmizde konusu acilrsa soylerim .:) burda da biraz daha memnun kaldik dersek reklam yapiyolar diyip bizi linc edicekler :)

Tedaviniz hayirli olsun, insallah evladiniz size tutunur,, intralipid ile ilgili ilerde tecrübenizi paylasirmisiniz

Canim bende yokki direk numarasi :) bakalim daha onlara soylemedim yankis anlarlar diye transfer oncesi gitdigmizde konusu acilrsa soylerim .:) burda da biraz daha memnun kaldik dersek reklam yapiyolar diyip bizi linc edicekler :)
Haklisin canim bende var istersen lazim olursa veririm , bizimki reklam olsa boylemi yapilirbiz yazisiyor ve memnuniyetimizi paylasiyoruz ki insanlar bilsin baska yerde ucuza yapilir yer var dunyanin parasi yazik yani. Neyse umarim hayirli olur sonucun . Nasil hissediyorsun igne isini cozdun mu?

Kale rabbi innı vehenel azmü minnı veştealer ra'sü şeybev ve lem eküm bi düaike rabbi şekıyya Ve innı hıftül mevaliye miv veraı ve kanetimraetı akıran feheb lı mil ledünke veliyya Yerisüni ve yerisü min ali ya'kube vec'alhü rabbi radıyya kizlar Meryem suresi. :)

Igneye daha iki gun var annem gelib yapicak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…