merhaba msjınızı yenı goruyorum kusura bakmayın. eskı msjları okuyordum. ben tüp bebek hıc denemedım. cunku doktorlar tüp bebek deneyecek yumurtamın olmadıgını soyluyorlar. yanı 4 senedır menapozum daha 1 tane bıle yumurtam cıkmadı. gittiğim doktorlar da hep bilindik ünlü doktorlardı. hepsi bana donasyon önerdi.fsh 25 amh:0.01 bu sene mart ayında prp yaptırdım bülent tıraşa. o da işe yaramadı. yani benim tek çarem donasyon

Hep bunu yazacağım günü bekledim. Çok şükür hamileyim. 8. Gün 160.9 çıktı sonucum. Kendileri bilmesede bana ilham olan Y Yesilada2003 morkanatlarim a merkezini seçmemde ışık oldukları için teşekkür ederim. Ayrıca Z Zaza74 ablama tüm sorularıma cevap verdiği için. Allahım hepimize yaşatsın bu sevinç göz yaşlarını

çok çok tebrik ederim. maşallah mutluluklar dilerim

Hayirli olsun canim

tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. kaç embrıyo konulmuştu ve hangı merkezdi acaba ?

Canim hepimizin bir nedeni var donasyon icin, nasip kismet isi uzulme bak hepimiz ya donasyon olduk yada olacagiz burdaki forumda. Ne yapalim kader bu , sonucta snne olmaksa amac o da ayni sey degilmi?

Cani gönülden tebrik ederim:) rabbim çok ama çok sevindim

Canım benim ne mutlu ne güzel...allahım kucağın a almayı nasip etsin:)ikiz bence..

Tebrikler canım sağlıkla gebeliğin s Ürdün Allah kucağına almayı nasip etsin

Oleeey ne güzel haber
Allahım tamamına erdirsin
Sağsalim kucağına al kuzum

Tebrikler canim sende hikayeni basindan beri yazarsan neler yaptin nelere dikkat etdin diye cok sevinirim darisi basimiza :)

Tebrikler canim sende hikayeni basindan beri yazarsan neler yaptin nelere dikkat etdin diye cok sevinirim darisi basimiza :)

Benim hikayem çok uzun ama özet olarak, yumurta donasyonunu tercih etme sebebim yumurta kalitesizliği. Kadınlar klubünde gezinirken bu başlığa rastladım ve en başından sonuna kadar okudum. Neredeyse herkesin hikayesini biliyorum. Önce Hit i aradım orada çok kibar bir bayanla görüştüm. Sonra bir mesajda Gynolife Murat beyin çok vicdanlı olduğu lafını okudum. Sonrasında onlarla irtibata geçtim birde mantık olarak benim için başarılı bir merkez asıl sperm donasyonunda başarılı olan merkezdir diye bir yaklaşımda bulundum.( çünkü asıl zor olan tedavi o )
Gynolife ı aradım ve birkaç gün sonra Murat bey kendi aradı beni uzun uzun konuştuk ve macera başladı. Bu süreçte tekrar kendi yumurtamla denedim ama sonuç yine aynı oldu. HSG çektirdim. Meğerse tek tüpümde sıvı birikmesi varmış ve rahim biraz darmış. Histeroskopi ve laparoskopi olup ikisni de hallettik. Sonrasında malum süreç donör seçimi embriyo oluşturma ve transfer.
Transfere yalnız gittim bir gece kaldım ve döndüm. 4. Günden itibaren şiddetli bel ve kasık ağrısı hissettim ama başkada bir belirtim olmadı. Hatta son gün kan testi vermeye gitmeden önce saatlerce ağladım. Gögüslerimde hassasiyet yok vs vs diye.
Çok şükür kan sonucum positif umarım sağlıkla devam eder herşey.

Öncelikl geçmiş olsun
Yumurta sayı super inşallah 5 günede bir asker ordusu kardeş kalır
Rahminde iyiyse ve şansında yaverse bu iş garantili
Canım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun, herkesin duası kabul olsun inşallah... Bugün 4. gün, dün 16 tane embriyo vardı yarın 5.gün net sonuç çıkacak ve transfer günüm belli olacak bakalım :)

Canım ben henüz gitmedim, eşim örneğini verdi... Bugün 4. gündeyiz. Çok ilgililer, tedavim sonuçlansın bilgi veririm seve seve... Bana 23 yaşında, üni öğrencisi, türk ve yeşil gözlü bir donör olduğunu söylediler fakat görmedim... fiyatı da 4000 eur

Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok tedirgindin eşinin spermi diye
Çok şükür her şey yolunda oldu ve devam eder inşallah
Bu tedavide(yumurtaA donasyonunda önemli olan eşin spermi ve rahimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…