- 20 Ağustos 2019
- 11
- 19
- 8
- 53
Canım Allah yardımcın olsun, sabır versin inşallah... İnşallah en kısa zamanda yüzün güler. Dr unla da mutlaka konuş bakalım sorunun neymiş. Kaç transfer edildi, kaçıncı gün embriyosu, kaliteleri nasıldı? kullandığın iğne, ilaçları hepsini tek tek gözden geçirsinler. Donörden mi, senden mi, eşinden mi? açıklama yapsınlar...Bilemiyorum yarn gidicemcok uzgunun tarifi bile yok her ne kadar kendimi kotuye hazrladin desemde bitarafm iste aksam pasta alrz soyle yaparm boyle yaparimla geciyodu zaman... dogm tarihine kadar hesaplamistim
son bir kez donasyon denemeyi düşünüyorum ama nerde yapacağıma karar veremiyorum.
Kiev'i araştırdım biraz garantili paketleri var bu konuda orayla görüşen yada irtibat kuran oldu mu acaba
ukraynada biotex diye biğr klinikmerhaba bende araştırma aşamasındayım. kıev dedıgınız nedir hiç duymadım? nerede bu merkez acaba?
Bilemiyorum yarn gidicemcok uzgunun tarifi bile yok her ne kadar kendimi kotuye hazrladin desemde bitarafm iste aksam pasta alrz soyle yaparm boyle yaparimla geciyodu zaman... dogm tarihine kadar hesaplamistim
sizin sonuç nedir pekı? hangı merkezde yaptırdınız?Kızlar Kıbrıs daha iyi değil mi? Neden tercih etmiyorsunuz? Rahat anlaşılıyorsunuz, çok merkez var. Ben de Kıbrıs ta yaptırdım.
Benim sonucum henüz belli değil. 29 u test günüm. elite hospital lefkoşa münür şago da yaptırdımsizin sonuç nedir pekı? hangı merkezde yaptırdınız?
ayy hayırlısı olsun inşallah. ne güzel bekleyiş. pekı o merkezden memnunkaldınız mı? kaç embrıyo konuldu? bende merkez arayısındayım fakat dedığınız merkezi hiç duymadım. tercih etmenizin sebebi neydi? çok soru sordum kusura bakmayın. :)Benim sonucum henüz belli değil. 29 u test günüm. elite hospital lefkoşa münür şago da yaptırdım
Git tabii konus bakalim ne gibi alternatif sunucak , dondurulmuslarin var uzulme bende ekimde tekrar gidicem ama bu kez 5. Gun embrio konusunda israrci ol. Benim zaten dondurulmuslar 5..gun bekliyor bu kez daha umutluyum . Sana nicin 3. Gun transfer oldu ozel bir sebebi var mi?Hayir belki yarin giderim yanina
Canım olmamasının sebebi 3. Gün diye değildir benimde 3. Gündü ve üçü de tutmuştu. Nasip olmadı mı herşey bahane oluyor malesef.Git tabii konus bakalim ne gibi alternatif sunucak , dondurulmuslarin var uzulme bende ekimde tekrar gidicem ama bu kez 5. Gun embrio konusunda israrci ol. Benim zaten dondurulmuslar 5..gun bekliyor bu kez daha umutluyum . Sana nicin 3. Gun transfer oldu ozel bir sebebi var mi?
Merhabalar ben şu an Kievdeyim yarın 5. gün embriyo transferim var. Heyecandan hayatımda ilk kez uçuk çıkardım :) merkezim biotexcomson bir kez donasyon denemeyi düşünüyorum ama nerde yapacağıma karar veremiyorum.
Kiev'i araştırdım biraz garantili paketleri var bu konuda orayla görüşen yada irtibat kuran oldu mu acaba
Çok üzüldüm gerçekten bizim içinde moral bozukluğu oluyor ben 3.gün embriyosu olduğu için diye düşünüyorum yinede doktor daha iyi bilir madem dondurulmuş embriyo daha iyi ozaman döndürüp bidahaki ay transfer edilsin niye böyle bi risk alalım bunu anlayamadimKizlar hem doktorla hem embrioloqla konustum ikiside dindurulmus embriolarla dhaa iyi sonuc alariz insallah kendini uzme falan dedi. Bilmiyorum doktor ilk kez transferde hep 3 gun dondurulmslar yapiyor sonra 5... sizce ne zaman yapayim? Calisiyorum bide ogretmenim bidaha nezaman boyle iyi dinlenme sansim olucakki...
Kendini ne zamam hazir hissedersen. Calismak engel degil. Gerci boyle diyorum ama ben su an igne ilaclardan ise gidemedim bu hafta gidemeyecegim sanirimKizlar hem doktorla hem embrioloqla konustum ikiside dindurulmus embriolarla dhaa iyi sonuc alariz insallah kendini uzme falan dedi. Bilmiyorum doktor ilk kez transferde hep 3 gun dondurulmslar yapiyor sonra 5... sizce ne zaman yapayim? Calisiyorum bide ogretmenim bidaha nezaman boyle iyi dinlenme sansim olucakki...
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Doktorumdan çok çok memnun kaldım. Yaklaşık 3 ay boyunca İstanbul dan takip ettiler, testlerimi, raporlarımı eksiksiz incelediler. Çok ilgili davrandılar ve 6 yerden fiyat aldık en uygunu burasıydı. (4000 euro+500 euro dondurma) Bana 2 tane embriyo transfer edildi ve 1 tane donduruldu. Donör de çok iyiydi 10 un üstünde 5.gün embriyosu vardıayy hayırlısı olsun inşallah. ne güzel bekleyiş. pekı o merkezden memnunkaldınız mı? kaç embrıyo konuldu? bende merkez arayısındayım fakat dedığınız merkezi hiç duymadım. tercih etmenizin sebebi neydi? çok soru sordum kusura bakmayın. :)
Canim acikcasi benim Kibris i secmek istemememin 2 sebebi var , 1. Si donor olayi , cok kisi var tanidigim kibrista yaptiran bilinirligi acisindan donorlere guvenmiyorum cok sey duydum orneklerle.. 2. Si de fiyat cok pahali diger yerlere gore... biraz arastirmak gerek. Benim de ilk donor denemem Baku de oldu sonuc negatif ama ben doktoruma guveniyorum tekrar tekrar orda denicem , guvende onemli. Bilgi alim acisindan cok seffaf hersey .kismet diyelim . Ekimde tekrar dondurulmuslarimi transfer icin gidicem , umarim bu kez elim bos donmem.Kızlar Kıbrıs daha iyi değil mi? Neden tercih etmiyorsunuz? Rahat anlaşılıyorsunuz, çok merkez var. Ben de Kıbrıs ta yaptırdım.
Ben Baku den once arastirma yaptimÇok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Doktorumdan çok çok memnun kaldım. Yaklaşık 3 ay boyunca İstanbul dan takip ettiler, testlerimi, raporlarımı eksiksiz incelediler. Çok ilgili davrandılar ve 6 yerden fiyat aldık en uygunu burasıydı. (4000 euro+500 euro dondurma) Bana 2 tane embriyo transfer edildi ve 1 tane donduruldu. Donör de çok iyiydi 10 un üstünde 5.gün embriyosu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?