- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
Tesekkur ederızBi yerde okudum paylaşmak istedim
Böyle bişey yok bence yaa yalanTesekkur ederızpeki sımdı soru şu :bunu nerede yaptırabilirz
Bence Prp gibi hikaye geliyor bana bu uygulamada. Allah bilir ama sanki donasyon yapıldı bu uygulamanın arkasınada siginilmis gibi.Tesekkur ederızpeki sımdı soru şu :bunu nerede yaptırabilirz
2015 donasyona başlamadan başkent hastanesinde prof hulusi bey bunu söyledi ama garantisi yok dediTesekkur ederızpeki sımdı soru şu :bunu nerede yaptırabilirz
Kadıncığaz tabii öyle diyecek tüm türkiyeye adam onu rezil etti şu başka kadın yumurtası diyeSeren acıklamış kızlar yumurta kalıtesız olsaydı bu nakil yapılacaktı ama ıyı olduğu ıcın kendı yumurtamla devam ettık dıyor
Canım kendı mi yapıyor peki bana yol gösterir msn2015 donasyona başlamadan başkent hastanesinde prof hulusi bey bunu söyledi ama garantisi yok dedi
Fiyat olarakta 10 bin dolar dedi
Yönlendiricekti birine ismini unutum adamınCanım kendı mi yapıyor peki bana yol gösterir msn
Simdi niye prp hikaye dedin ben yeni yaptırdım bir umudun vardiBence Prp gibi hikaye geliyor bana bu uygulamada. Allah bilir ama sanki donasyon yapıldı bu uygulamanın arkasınada siginilmis gibi.
Çok moralim bozulduSimdi niye prp hikaye dedin ben yeni yaptırdım bir umudun vardi
Bozma moralini burada her kafadan bir ses çıkabilir kendi doğrularınla yürü benceÇok moralim bozuldu
Öyle de bir umudum vardi ben rahim gençleştirme icin yaptırdım ve bunun icin 8 saat yolculuk yaptık özel bir genetik uzmanında çok araştırarak yaptırdık 4.500 tl artı yol masrafları tabiki de moralim bozulurCanım bozma moralini her kısıde etkisi farklıdır bunu demek ıstemstır belki
Öylede zaten şu an tedavideyim canim cok sıkıldı doğrusuBozma moralini burada her kafadan bir ses çıkabilir kendi doğrularınla yürü bence
Guzel olacaktır ınsallah ınan buna oncelıkleNeyse ALLAH büyük belki bende olumlu olur bende sizlere anlatırım denemekten başka çarem yoktu.bir türlü benim nazlı rahim ıstenilen kalınlığa gelmiyor belki ise yarar çünkü benim eşim bu sevdadan vaz geçmiyor çok istiyor ve her zaman şöyle söyler ya senden olacak yada hiç çünkü ben onun bu kadar istediğini bildiğim için taşıyıcı anneyi bile telif ettim asla kabul etmedi bizim bebeğimiz olucak diyor birde her zaman hep yaninda olan eşim arkadaşım dostum ve en büyük aşkım inşallah rabbim bizlere de hepimize versin bu yolda çok uzun yollar yürüyen insanlar var zaten o büyük insanlar benim de umudum oldular hepimizin vakti saati var öyle diliyorum bizlerde anne olucaz evdeki sessizlik bitecek yine duygusala bağladım içimi tüm samiyetimle döktüm okuyan herkese ve burdaki arkadaşlarıma iyi geceler :)
Çok normal hepimiz aynı durumdayız bu sefer daha iyi olacak diye umut etmekten başka şansımız yok. Yarın sabah 9.günüm kan verceğim içimde buruk bir heyecan var bakalım yarın ola hayrolaNeyse ALLAH büyük belki bende olumlu olur bende sizlere anlatırım denemekten başka çarem yoktu.bir türlü benim nazlı rahim ıstenilen kalınlığa gelmiyor belki ise yarar çünkü benim eşim bu sevdadan vaz geçmiyor çok istiyor ve her zaman şöyle söyler ya senden olacak yada hiç çünkü ben onun bu kadar istediğini bildiğim için taşıyıcı anneyi bile telif ettim asla kabul etmedi bizim bebeğimiz olucak diyor birde her zaman hep yaninda olan eşim arkadaşım dostum ve en büyük aşkım inşallah rabbim bizlere de hepimize versin bu yolda çok uzun yollar yürüyen insanlar var zaten o büyük insanlar benim de umudum oldular hepimizin vakti saati var öyle diliyorum bizlerde anne olucaz evdeki sessizlik bitecek yine duygusala bağladım içimi tüm samiyetimle döktüm okuyan herkese ve burdaki arkadaşlarıma iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?