Seren acıklamış kızlar yumurta kalıtesız olsaydı bu nakil yapılacaktı ama ıyı olduğu ıcın kendı yumurtamla devam ettık dıyor

Seren acıklamış kızlar yumurta kalıtesız olsaydı bu nakil yapılacaktı ama ıyı olduğu ıcın kendı yumurtamla devam ettık dıyor
Kadıncığaz tabii öyle diyecek tüm türkiyeye adam onu rezil etti şu başka kadın yumurtası diye
Seren hanım eğer kendi yumurtasıyla yapsaydı bu iş içic kıbrısa gitmezdi
Birde türkiyede yasak olduğu için allah korusun kadını hapisede ata bilirlerdi

Kızlar en güzeli direkt donasyon yaşımız 40//50 arası 20 yaşında bir kadınla asla bir olamayız bizim yumurtaya ne enjekte etsen 100de yüz mü şansımız değil kaç yumurtamız çıkar toplasan 2-3 birde onca ilaç ne gerek var donasyonda 13 yumurta çıkıyor daha az hormonla çıkıyoruz şans yüksek ne yaparsan yap Allahın dediği oluyo serenin yaptığıda donasyondur kafanızı karıştırmayın bence

Canım bozma moralini her kısıde etkisi farklıdır bunu demek ıstemstır belki
Öyle de bir umudum vardi ben rahim gençleştirme icin yaptırdım ve bunun icin 8 saat yolculuk yaptık özel bir genetik uzmanında çok araştırarak yaptırdık 4.500 tl artı yol masrafları tabiki de moralim bozulur

Neyse ALLAH büyük belki bende olumlu olur bende sizlere anlatırım denemekten başka çarem yoktu.bir türlü benim nazlı rahim ıstenilen kalınlığa gelmiyor belki ise yarar çünkü benim eşim bu sevdadan vaz geçmiyor çok istiyor ve her zaman şöyle söyler ya senden olacak yada hiç çünkü ben onun bu kadar istediğini bildiğim için taşıyıcı anneyi bile telif ettim asla kabul etmedi bizim bebeğimiz olucak diyor birde her zaman hep yaninda olan eşim arkadaşım dostum ve en büyük aşkım inşallah rabbim bizlere de hepimize versin bu yolda çok uzun yollar yürüyen insanlar var zaten o büyük insanlar benim de umudum oldular hepimizin vakti saati var öyle diliyorum bizlerde anne olucaz evdeki sessizlik bitecek yine duygusala bağladım içimi tüm samiyetimle döktüm okuyan herkese ve burdaki arkadaşlarıma iyi geceler :)

Guzel olacaktır ınsallah ınan buna oncelıkle prp den cok memnun olan da var olmayanda var rahat bırak kendını dusuncelerını ınsalah guzelmhaberlerını duyarız.ozaman sız kendı yumurtanıza prp yaptırdınz dogru mu?

Çok normal hepimiz aynı durumdayız bu sefer daha iyi olacak diye umut etmekten başka şansımız yok. Yarın sabah 9.günüm kan verceğim içimde buruk bir heyecan var bakalım yarın ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…