Firdevs yapmış senın ona gıtmiştın dimi

Valla öyle duydum
İnstegramda çok araştırdım yaşar ipek watsap yazışmasını atmış firdevsle dediler bulamadım
Yaşar ipeğin asıl instegram ismini bilen varsa yazsanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba bende yaşar ipek seren serengil haberini okudum. Firdevs e gitmişler. Bu ara dikkatli olmak lazım özellikle Firdevs e giden arkadaşlar. Kurumla konuşun. Bir sorun olmasın. Sizleri uyarmak için geldim. Hepinizi öperim. Ve merak edenler için. Oğlum ağustos ayında 1 yaşına girdi. Ve bana da benzeten çok. Özellikle ela gözleri aynı ben. Ve aklı karışık olanlara sözüm. Geç kalmayın kendi hislerinizden korkmayın. Kendi yumurtam olsaydı da daha çok sevmezdim. Canımın içi canım benim o. Hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar için dua ediyorum.

Valla öyle duydum
İnstegramda çok araştırdım yaşar ipek watsap yazışmasını atmış firdevsle dediler bulamadım
Yasaripekofficial canım gir bak. Nasılsın bu arada. Keşke param olsa da bir kez daha yapsam donasyon. Ve burda sizinle tekrar sohbetler etsem. Valla insan ne size ne donasyon doymuyor

Valla öyle duydum
Canım Yaşar İpek yazınca cıkıyor ıste atttgı o ekran fotosunda fırdevs kıbrıs yazıyordu

Yasaripekofficial canım gir bak. Nasılsın bu arada. Keşke param olsa da bir kez daha yapsam donasyon. Ve burda sizinle tekrar sohbetler etsem. Valla insan ne size ne donasyon doymuyor

Artemissi ya biraz daha duygularından bahsetsene mizaç nasıl bebegının sen anlat uzun uzun biz okuyalım mücadele edenlerden cok bebeği olanların yorumlarını okumak ıcın gelmıstım foruma pek bulamadım sabah sabah ne güzel oldu görmek seni

Artemissi ya biraz daha duygularından bahsetsene mizaç nasıl bebegının sen anlat uzun uzun biz okuyalım mücadele edenlerden cok bebeği olanların yorumlarını okumak ıcın gelmıstım foruma pek bulamadım sabah sabah ne güzel oldu görmek seni

Valla babası varken beni aramıyor ama babası yokken başkasına gitmiyor benden. Uyurken yüzüme dokunmak saçlarımı okşamak istiyor. İnanın yumurta kimden miş sperm kimden iş umrumda değil. Ben karnımda büyüttüm onu he gerçi diyelim yumurta benim olsaydı ama başkası taşısaydı yine aynı şeyi hissederdim. Aniie diyorefendim yavrumm diyorum. Hiç beklemeyin hiç. Zaten uykusuz geceler temizlenen poklar her türlü bakımı size anneliği dibine kadar yaşatacak. Yemişim yumurtasını rafadan olsun

Geri Kalanlara dondurma ücreti alıyorlar mı peki? Tutmazsa sonrasında bu donmuşları ne kadara transfer ediyorlar?
Canım benim daha oncede yazdim bir defa daha yazayim ilk tedavi 5ooo$ dolar verdik dondurma ücreti için 1500$ dolar verdik daha sonra ilk önce freş yaptık sonuç negatif daha sonra donmusla yapıldı oda 1500 $ dolar oda negatif toplamda 8000$ dolar ilk tedavi ye harcamış olduk bu arada otel yol hepsi bize ait ondada bayagi harcama yaptik bu 3 cu sefer tekrar yeni donör tekrar 5000$ dolar verdik merkez bu sefer dondurma ucreti almadi yeni donörden ilk 13 yumurta oldu 5 ci güne gelen 9 adet emriyomuz oldu tekrar 2 gün suren yolculuk biz kendi arabanızla gittik çünkü buradan 2 aktarmalı uçak daha pahalıydı bizde geze geze gittik yine ödemeyi yaptık fakat benim rahîm istenilen kalınlığa gelmedi transfer ıptal oldu bende moral bozukluğu 2 ay erteledim şimdi tekrar başladım bakalım inşallah benim rahîm iyi kalınlaşır da eylülde tranfer olacak şimdiye kadar ben hiç merkez hakkında konuşmadım pozitif alanda var benim gibi negatif alanda var yalnız temiz bir yer tek içime sinen donörden alınan yumurtalar sadece sizin oluyor paylaştırma yok başka merak ettiğiniz herhangi bisi varsa sorun yanıtlarım

birde bu arada donör hem fotosu hem tüm bilgileri verildı kendisinide canlı canlı gördüm merkezde donör bu sefer içime cok sindi begendim yanı bırde oradakı emrıyolog kendi tanıdıgımız bakalım inşallah kısmet bu sefer olsun artık olsun bu arada burada yanı tr de kı doktorum var benı hazırlayan bu masraflarda tabııkıize ait oldu kendi doktorlarıda var fakat ben kendim istedim cunku buradkı doktorumdan cok memnunum burada hazırlanıp orada tranfer hakkımızda hayırlısı olsun rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Ben onu yıllardır araştırırım bu gelısmelerı beklıyorum embrıyologlara soruyorum ıns vardır bende bir ünlünün bunu yaptırdığını okudum biraz önce belki umut olur bize
Kıbrıs Firdevs de yumurta donasyon yaptırmış yumuşatmak için mitokondri nakli diyorlar ben adamın videosunu izledim başka kadının yumurtasını aldık diyor

Kıbrıs Firdevs de yumurta donasyon yaptırmış yumuşatmak için mitokondri nakli diyorlar ben adamın videosunu izledim başka kadının yumurtasını aldık diyor
Başka yumurta ya da sıvı almış olsa da ondan habersiz almamışlardır herhalde eşi imza atmadı mı? En azından sperm verdi bu adam kıbrısa normal tüp için mi gittiğini sanıyordu acaba. İlginç kadından bebeği aldırmasını istemese bari kabul de etmez bu şimdi

Canımsın yaaa
Yavrunun o güzel ela gözlerinden öperim

Bence yaşar bey şerefsizlik yapıyor
Tabii ki kıbrısa neye gittiyini biliyordu

Kızlar bugün transferin 7.günü elimde predictor early idrar testi var yapsam mı acaba erken mi sizce bekleyeyim mi karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…