- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Canım amin:)Ayyy az kalmıs saglikla sihhatle kucagina.almak nasip etsin.Allah :)
Yap canım benim yedinci gün kopkoyuydu prodüktörle..5.günden itibaren idrarda çıktı benimKızlar bugün transferin 7.günü elimde predictor early idrar testi var yapsam mı acaba erken mi sizce bekleyeyim mi karar veremedim
Sağlıkla kucağına al canım dualarım seninleCanım amin:)
İyi baya erken çıkmış senin ne güzel sen de fazla erkensiymişsinYap canım benim yedinci gün kopkoyuydu prodüktörle..5.günden itibaren idrarda çıktı benim
Çıkarsa sevin çıkmazsa üzülme bazen geç geçiyor idrara..en garanti sekizinci dokuzuncu gün kanla..İyi baya erken çıkmış senin ne güzel sen de fazla erkensiymişsinyani erkense gereksiz hüsran yaşamayayım şimdi :)
Ah be canım ya üzüldüm ama ne olacaksa başta olması iyi sonrası çok koyuyor. Tekrar dene canım umutsuzluk yok allah ne derse o oluyor hep hayırlısı diyelim.Verdim Zaza 18 e düşmüş değer kimyasal oldu. Bana yine yeniden tedavi yolları
Offf yaaaVerdim Zaza 18 e düşmüş değer kimyasal oldu. Bana yine yeniden tedavi yolları
7. Gün ucuz testlerde bile çıkmıştı benimKızlar bugün transferin 7.günü elimde predictor early idrar testi var yapsam mı acaba erken mi sizce bekleyeyim mi karar veremedim
Senin de bebeğin hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAh be canım ya üzüldüm ama ne olacaksa başta olması iyi sonrası çok koyuyor. Tekrar dene canım umutsuzluk yok allah ne derse o oluyor hep hayırlısı diyelim.
Olur inşallah yaVerdim Zaza 18 e düşmüş değer kimyasal oldu. Bana yine yeniden tedavi yolları
Allah razı olsun canım buradaki tüm arkadaşlarımıza Allah nasip etsin en kısa zaman haberlerini alalım. Sende güle güle sağlıkla büyütSenin de bebeğin hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok geçmiş olsun cnm benım inan çok üzüldüm ama tekrar dene lutfenVerdim Zaza 18 e düşmüş değer kimyasal oldu. Bana yine yeniden tedavi yolları
Aynen ya o kadar parası var. Kıbrıs ona bile yaramadıDüşecek embriyo parayla pulla bile durmaz
Seren serengilin bebeği düştü
Daha doğrusu kalp atışı dinlemeden kesesi
Keşke ispanyada yaptırsaydı
Sabah bende dinledim haberleri ama serenede çok üzüldüm çünkü kadın çok stres yaşamışDüşecek embriyo parayla pulla bile durmaz
Seren serengilin bebeği düştü
Daha doğrusu kalp atışı dinlemeden kesesi
Keşke ispanyada yaptırsaydı
Transferin birinci haftası bodruma gitmiş geri dönmüş yok eroin kaçakçıları dövmeler bağırmalar tehditler zor valla değişik işlerSabah bende dinledim haberleri ama serenede çok üzüldüm çünkü kadın çok stres yaşamış
En doğruyu allah biliyor ama Seren hanım için üzüldüm ve ağladımTransferin birinci haftası bodruma gitmiş geri dönmüş yok eroin kaçakçıları dövmeler bağırmalar tehditler zor valla değişik işler
Öyle tabi Allah iyiyi biliyor ama kadının bu konuda çok mücadelesi var 47 yaşında ve olumlu sonuç böyle bitti ben de üzüldümEn doğruyu allah biliyor ama Seren hanım için üzüldüm ve ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?