Merhaba arkadaşlar fırsat buldukça hikayelerinizi okumaya çalışıyorum gerçekten muhteşem kadınlarsınız hepiniz saygım o kadar sonsuz ki çünkü biliyorum bu süreçte nasıl mücadele ediyoruz nelerle savaşıyoruz.doğuran arkadaşlara sağlıklı ömürler diliyorum bebişleriyle❤❤ darısı bize tabi

Yumurta azlığı ve kalitesizliği nedeniyle tüp bebek çalışmalarımız devam ediyor ancak bir yandan umutlar çok azaldığından donasyon düşünmeye başladık ancak ne zaman kendi yumurtalarımızın peşine düşmekten vazgeçip donasyon deneyeceğimizi düşünüp duruyorum.sizler doktorla önerene kadar devam mı etmiştiniz denemeye yoksa baktınız havuz gerekşyor kaliteli çıkmıyor bir iki sefer deneyip bıraktınız mı tecrübeleriniz gerçekten çok değerli

Kendi geçmişimi de fikir verebilmeniz açısından ekliyorum
1.deneme Nisan ayı 5 toplandı 3 olgun 3 döllendi 2 tane kaliteli 3. Gün transferi negatif
2. Deneme haziran 6 toplandı 2 olgun 2 si de 6. Gün Blastı 5 AA denmişti doğruysa (pek inancım kalmadı) yine negatif
3.deneme Eylül ki beni artık donasyona iten deneme
4-5 folikül vardı toplanabilen 2 diğerlerinin çatlamadığı söylendi 2 tanesi de döllendi ancak üçüncü gün aradılar ikisinin de kalitesi kötü beşinci güne bekleyeceğiz ama şansları çok az dendi beşinci gün olmadı daha muhtemelen transfer olmayacak
Yani işin özü gün be gün azaldılar amh bir sene önce 0.3 dü şu an 0.1 filandır herhalde en fazla çünkü bir sene önce 10 tane folikül oluyordu 0.3 e rağmen
Gerçekten çok yoruldum..belki sizlere göre daha kısa uğraşmış olabilirim ama bir yılda bile maddi manevi tükendik....
Önerilerinizi tecrübelerinizi bekliyorum