- 29 Temmuz 2016
- 288
- 656
- 103
Allah analı babalı büyütsün arkadaşım bizde 1 hafta kızımdan ayrı kalmıştık.merak etme hemen çıkar hiç fark.yok.dimi bide güldüklerini yasa seni tanısınlar gör bak benimkiler beni.opmeye bile başladı Allahım burdaki herkese yasatsin biz seninle iki türlü anneligil yaşadık ama.olsun hepsi aynıymış:)Güzeller merhaba :) Zazam söylemiş sağolsun merak eden güzel yüreklerinize sağlık:) bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza aldık..kız 2900 oğlan 2100...Kızım üç saat girdi kuvöze maalesef oğlan solunum güçlüğü yaşadığı için hala kuvözde mecbur orda bırakıp biz taburcu olduk..ikisi de babasının kopyası..klonlanmışım gibi:)muhteşem bi duygu..merak edenler için söylüyorum donasyon ya da kendi yumurtanla anne olmak arasında zerre fark yok..anam ağlamış onları doğurana kadar maddi manevi parçalamışım kendimi kamımla canımla beslemiş haftalarca karnımda taşımışım..omlar.benim zerre rahatsızlığım olamaz...oğlanı bırakıp geldim diye şiştim ağlamaktan kız da çok narin emsin diye kendimi paralıyorum ama herşeyw değer..kafası bi kokuyor kızımın diyorum ki şimdiden halkım helal sana annem:)) nokırsunuz vazgeçmeyin..diliyorum ki hepiniz yaşayın benim hissettiklerimi..duamı ettim söz verdiiim gibi..etmeye de devam ediyorum...hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...:)