Gen anneden geçecek diye bir zorunluluk yokkiYa benım en cok korktuğun ne bılıyo msnz cocuk bana benzemez doğal olarak mıllet Anlayacak dıye korkuyorum sanki hamıle kaldık tek derdımız o kaldı dimi :) ya Rabbım sen büyüksün bize anne olmayı nasıp et mucızelerın en guzelını sağlıkla tadtıramin
İnşallah kendiliyinden kal gebe ve evladın senin kopyan olsun-))Ya benım en cok korktuğun ne bılıyo msnz cocuk bana benzemez doğal olarak mıllet Anlayacak dıye korkuyorum sanki hamıle kaldık tek derdımız o kaldı dimi :) ya Rabbım sen büyüksün bize anne olmayı nasıp et mucızelerın en guzelını sağlıkla tadtıramin
Gen anneden geçecek diye bir zorunluluk yokkikocamın büyük dedesine benzemiş dersin yeterki olsun da orasına bakarız
Ahh canım ne güzel dedin oyle inşalllah benım kopyam olsunİnşallah kendiliyinden kal gebe ve evladın senin kopyan olsun-))
Ama inan ki yumurta donasyonunda %80-90 senin evladın,zaten %50 eşin ve %30 senin kanın ve kanından aldığı tüm senin kopyan
Hayırlısı neyse o olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin.Kizlar bugun ilk kontrolum yapildi tekrardan rahim kalinsa hic baslamayalim soyledim cunki gecen sefer kalin olmasina ragmen baslamistik ve sonra transfer ertelenmisti suan daha iyi gozukuyor estrofem 1 kez yazildi tsh prolaktine getek yok dendi ama ben bakilsin istedim cunki normalde de prolaktin tavan olrdu son iki aydir ilac icmiyorum cok dustugu icin tsh desen o da oyle her gun hap aliyorum tsh icin bide ekstradan progestoron ignesinden once degerlere bakilmasini istedim oyle yapicaz dediler ilk iki transfer hazirligimda adet gunune gore verilmisti igneler bakalim bu ay dahs bi ilgili doktorum zaten baska bi sansimda yok baskasina gitmek gibi hazir embrionlar oldugu icin
İkisi de bana benzemiyor ikisi de babasına benziyor kızım babanın kopyası oğlan da benziyor ama o değişik..ikisi de aşırı güzel (yani bama öyle geliyor:)))herkes bari gözleri sana benzese diyor daha belli değil renkleri masmavi şimdilik doğal olarak..ama inan umrumda değil bana benzese nolcak sevdiğim adama benziyor işte/:) en son aklına takacapın şey bu olsun canım..allah nasip etsin de boşver benzemesinAh
Ahh canım ne güzel dedin oyle inşalllah benım kopyam olsunhakkımız da hayırlısı olsun Rabbım en güzelini versin bizlere cunku cook cok hakedıyoruz bunu hepımıze inşallah
Canım Rabbim o güzel 3 yavrunla ve hayat arkadaşınla bir ömür boyu mutlu sağlıklı huzurlu yaşayın bir boyuİkisi de bana benzemiyor ikisi de babasına benziyor kızım babanın kopyası oğlan da benziyor ama o değişik..ikisi de aşırı güzel (yani bama öyle geliyor:)))herkes bari gözleri sana benzese diyor daha belli değil renkleri masmavi şimdilik doğal olarak..ama inan umrumda değil bana benzese nolcak sevdiğim adama benziyor işte/:) en son aklına takacapın şey bu olsun canım..allah nasip etsin de boşver benzemesin
İkisi de bana benzemiyor ikisi de babasına benziyor kızım babanın kopyası oğlan da benziyor ama o değişik..ikisi de aşırı güzel (yani bama öyle geliyor:)))herkes bari gözleri sana benzese diyor daha belli değil renkleri masmavi şimdilik doğal olarak..ama inan umrumda değil bana benzese nolcak sevdiğim adama benziyor işte/:) en son aklına takacapın şey bu olsun canım..allah nasip etsin de boşver benzemesin
Canım Rabbim yavrularınla ve hayat arkadaşınla bir ömür boyu sağlıklı huzurlu yaşamayı nasip etsin inşallahİkisi de bana benzemiyor ikisi de babasına benziyor kızım babanın kopyası oğlan da benziyor ama o değişik..ikisi de aşırı güzel (yani bama öyle geliyor:)))herkes bari gözleri sana benzese diyor daha belli değil renkleri masmavi şimdilik doğal olarak..ama inan umrumda değil bana benzese nolcak sevdiğim adama benziyor işte/:) en son aklına takacapın şey bu olsun canım..allah nasip etsin de boşver benzemesin
Çok güzel bir bilgiArkadaşlar meraba https://www.eggdonationfriends.com/success-rates-ivf-with-donor-eggs-truth-clinics-dont-tell/ ben faydalı bir link buldum bu linkte donasyon ile ilgili objektif veriler var dil sorunu olan arkadaslar google translate e paragrafları cut copy yaparak kısmen de olsa fikir edinebilirler.
Nerenin bakanlığı neden el koymuş anlamadım orayıMerhaba arkadaslar ben 2017nisan ayinda transfer oldum ve dunya tatlisi kım var rabbim hepinize nasip etsin insallh ve benim 4 tane donmusum vardi bakanlik el koymus kulllanilamaz hale gelmis ve ben gerek hamilelik olsun gerek annelik olsun doyamadim sizden özur dileyerek soyluyorjm bunlari cunki sizi cokkk ama cok iyi anliyorum tekrar ikinciyi dusunursem merkez 2500 euroya tekrar yeni farkli donorle yapacak sizler olsaydiniz ne yapardiniz lutfen yorum yapinn kafam cok karisik ne yapmam gerek
Merkezin birdaha para almak icin uydurmasi olabilir mi neresi bu dediginiz yer cok sacmaymis ki uzun bir dönem degil yaptirma isleminizMerhaba arkadaslar ben 2017nisan ayinda transfer oldum ve dunya tatlisi kım var rabbim hepinize nasip etsin insallh ve benim 4 tane donmusum vardi bakanlik el koymus kulllanilamaz hale gelmis ve ben gerek hamilelik olsun gerek annelik olsun doyamadim sizden özur dileyerek soyluyorjm bunlari cunki sizi cokkk ama cok iyi anliyorum tekrar ikinciyi dusunursem merkez 2500 euroya tekrar yeni farkli donorle yapacak sizler olsaydiniz ne yapardiniz lutfen yorum yapinn kafam cok karisik ne yapmam gerek
Anlamadim bende !! Hangi merkez mis o ? Dikkat et ikinci kez para icin olabilir. Rapor filan isteMerhaba arkadaslar ben 2017nisan ayinda transfer oldum ve dunya tatlisi kım var rabbim hepinize nasip etsin insallh ve benim 4 tane donmusum vardi bakanlik el koymus kulllanilamaz hale gelmis ve ben gerek hamilelik olsun gerek annelik olsun doyamadim sizden özur dileyerek soyluyorjm bunlari cunki sizi cokkk ama cok iyi anliyorum tekrar ikinciyi dusunursem merkez 2500 euroya tekrar yeni farkli donorle yapacak sizler olsaydiniz ne yapardiniz lutfen yorum yapinn kafam cok karisik ne yapmam gerek
Kibris bakanligii bir sorun olmus iki ortak arasinda para icin oldugunu sanmiyorum guveniyorum merkeze cunki cok.sukur pozitifle sonuclandiNerenin bakanlığı neden el koymuş anlamadım orayı
euro care merkezim uzun dan kastın niye bukadar ara verdin diyosan kizim 2 yasinda canim ve hala emziriyorum merkezede gelince para icin degilde sorunun kaynaginida merak etmiyor degilimMerkezin birdaha para almak icin uydurmasi olabilir mi neresi bu dediginiz yer cok sacmaymis ki uzun bir dönem degil yaptirma isleminiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?