Amin. rabbim analı babalı büyütsün.sizi ve evlatlarınızı korusun.bende dün yaptırdım benim merkezimde orası ben 1 buçuk aydır devam ediyorum memnun kaldim bende sonuç bekliyorum sadece.insallah sizin gibi rabbim bizede evlat nasip eder inşallah.

Bebisleriniz size ınsallah uğur getirsinler.sevgiler saygilar

Merhaba herkese ben yeni uye oldum ınsallah herşey gönlünüze göre olur rabbim herkesin yüzünü güldürsün. Çünkü bende yeni donasyon yaptırdım. Sonuç bekliyorum.
Hayirli olsun arkadasim , nerde yaptirdin? Surec nasildi? Anlatirmisin?

Canim anali babali buyusunler darisi bizimbasimiza ins

Teşekkür ederim tabikide anlatabilirim bir sürü rahatsızlığından ve getirdiğin ameliyatlardan sonra menapoza girdim yaşım 40 8 yıldırda evliyim burdaki doktorumun vesilesiyle gynolife da yaptırdım henüz yeni yaptırdım türkiye ye dönüyorum bu Akşam 1 gün dinlendim ınsallah sonuç hayırlı olur

Yok british değil benim ben dr murat önal gynolife merkezim
İnşallah tutar. Nasıl memnun kaldın mi? Bide ilgililermiydi yani tele falan cvp verip koşa sürede donus yapiyorlarmiydi? Kaçıncı gün kaç tane koydular ne kadar ödedin? Hani biraz bilgi verirsen iyi olur

çok zo
İnşallah tutar. Nasıl memnun kaldın mi? Bide ilgililermiydi yani tele falan cvp verip koşa sürede donus yapiyorlarmiydi? Kaçıncı gün kaç tane koydular ne kadar ödedin? Hani biraz bilgi verirsen iyi olur
Tamam anlatırım canim özellıkle belki kişiden kişiye değişir ama ben memnun kaldim herseyde cevap veriyorlar ben surekli whatsuptan yazıştık bide seni arıyolar herzaman.bize5000 euro dediler indirim yaptirdik 4500 euro odedik

ayrica gidiş geliş biletlerimizi ayarladılar kalacak yerimizde eksta ödedik bunlari

çok zor bir

canim dün transfere girinceye kadar çok heyecanlıydım inan teselli ettiler saolsunlar

3 tane fresh 2 tane dondurulmuş embriyom vardı.donmuslar için eksta 500 euro vericez.1 ay içersinde sonuç belli olduktan sonra ödemeyi yapacaz.

Merhaba,kibrista kolan british ve eski bahceci hasan beyle girustunuzmu

Merhaba,kibrista kolan british ve eski bahceci hasan beyle girustunuzmu
Canım hitin hemşiresi dönecem dedi 2 ay oldu hala dönecek british sayfasıyla iletişime geçemedim bahceciden ayrıldığı için hepsi dönecek dediler benim içimden bir ses gynolife ve ekibi dedi icimdeki sesi dinledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…