Yok canim öğleden sonra dediler ama hemşire moralimi bozdu bana sordu idrar testi yaptın mı dedi evet negatif çıktı dedim oda dediki normalde idrarda 11.gün çıkar negatife kanda negatiftir dedi@Tradiaos canım sonucun çıktı mı?
Yeni donör istedim canim olumsuz olursa tamam dedi murat beyİnşallah gebesin
Ama olmasa yeni tedaviye yeni donörle 5 günlük embriyo iste
Birde rahim içi histeroskopi yaptır
İnşallah canım hamileyim dediğin gün gelecekBiliyorum cnm benim ben 2 ci transfere yoldayken okumuştum haberini inan ciğerlerim yandı senin adına ama şimdi çok seviniyorum inanki tüm kalbimle ama benim 3 defa negatif arkadaş bir kere bile gebelik olmadi çok yorgun değilse bıkkınlık oldu korkuyorum maddi olarak çok şükür yeniden deneyelim diye eşim çok istiyor ve çok üzgün ama bana belli etmemeye çalışıyor ama ben onu anlıyorum çünkü 17 yıllık hayat arkadaşım buda beni perişan ediyor ama artık çok korkuyorum en çok istediğim şey bir kere de olsa gebeliği yakalamak niye olmuyor diye zannediyorumki yine olmuyacak 3 defa aynı merkezde denedim 6 tane donmuş emriyo var ama ben bu sefer daha başka yerler de denemek istiyorum ukraynayi araştırıyoruz keske dil sorunu olmasa hrmen gidicem ama esimde dolmuşları bir kez daha dene diyor şaşkınım ve cok korkagim hayatta en cok istediğim sey esime ben hamileyim demek belki bir gün olur belkide hic olmuyacak iste böyle cnm benim
Gerçekten kötü insanlar var ya meslek önemli değil sanki yorum yapmak ona kalmış alirsin kani verirsin sonucu gider insan, sanane negatif pozitif te allam yaYok canim öğleden sonra dediler ama hemşire moralimi bozdu bana sordu idrar testi yaptın mı dedi evet negatif çıktı dedim oda dediki normalde idrarda 11.gün çıkar negatife kanda negatiftir dediınsallah çıkarda pozitif hemşireye kapak olur .
Cnm benim bu ikinci dönor zaten ilkte 2 sefer denedim olmadi dönor değişti bundada olmadi her seyi yaptım hgs rahim filmi aklına cd 56 sperm fish bir rahim ince deniyor oda 7.5 üstü tranfer oldu ne bileyim nerelere gitsem şaşırdım artıkİnşallah canım hamileyim dediğin gün gelecekdemek ki zamanı var olmuyorsa mutlaka bir hayır vardır diye düşünüyorum. Aynı (Donmuş) embriyolarla 3 denemende negatif sonuç alıyorsan bence bir daha da aynı embriyolarla deneme. Belki de embriyolar denildiği kadar da iyi kaliteli değil . Kliniği de değiştir yeni bir başlangıç yap her klinik herkese iyi gelmeyebiliyor.
Sanki yorum istediler senden... işini yapmak mı zor geldi acaba ...uğraştırma beni der gibi davranmış... yorum yapmak ona kaldı sanki... ne kadar gereksiz iq su düşük bir kadınmış...Yok canim öğleden sonra dediler ama hemşire moralimi bozdu bana sordu idrar testi yaptın mı dedi evet negatif çıktı dedim oda dediki normalde idrarda 11.gün çıkar negatife kanda negatiftir dediınsallah çıkarda pozitif hemşireye kapak olur .
Ama burada pozitif haberlerinize sizinle birlikte çok seviniyorum sanki benim olmuş gibi rabbim hepimize versin kimler istiyorsa versin çok AMİN YARABBİMCnm benim bu ikinci dönor zaten ilkte 2 sefer denedim olmadi dönor değişti bundada olmadi her seyi yaptım hgs rahim filmi aklına cd 56 sperm fish bir rahim ince deniyor oda 7.5 üstü tranfer oldu ne bileyim nerelere gitsem şaşırdım artık
Benim arkadaş 7 ile ikizlere hamile kaldı çok fazla operasyon düşük geçirdiği için rahim çok incelmiş ve rahimde sürekli yapışıklık oluyormuş, doktor bile olmaz diyerek transfer yapmışlar, olacağı varsa demek oluyor. moralini bozma demek zamanı var inancını hiç kaybetme dualarım seninle canımCnm benim bu ikinci dönor zaten ilkte 2 sefer denedim olmadi dönor değişti bundada olmadi her seyi yaptım hgs rahim filmi aklına cd 56 sperm fish bir rahim ince deniyor oda 7.5 üstü tranfer oldu ne bileyim nerelere gitsem şaşırdım artık
Allah razı olsun senden cnm benim benim rahimde yapışıklık veya başka hiç bir şey bulunamadı sadece ince deniyor rabbimden beni doğru bir yere yönlendirsin diye dua ediyorum ne olur dualarinizi esirgemeyin benden belki benimde olurBenim arkadaş 7 ile ikizlere hamile kaldı çok fazla operasyon düşük geçirdiği için rahim çok incelmiş ve rahimde sürekli yapışıklık oluyormuş, doktor bile olmaz diyerek transfer yapmışlar, olacağı varsa demek oluyor. moralini bozma demek zamanı var inancını hiç kaybetme dualarım seninle canım
İnşallah pozitiftir.Heyecanla bekliyoruzYok canim öğleden sonra dediler ama hemşire moralimi bozdu bana sordu idrar testi yaptın mı dedi evet negatif çıktı dedim oda dediki normalde idrarda 11.gün çıkar negatife kanda negatiftir dediınsallah çıkarda pozitif hemşireye kapak olur .
Amin canim çok saol ınsallah canim çok teşekkür ederim allah razı olsun.İnşallah pozitiftir.Heyecanla bekliyoruzAllah hayırlısını versin
Aynen ole sabahın körün de moralimi bozdu herşey hayırlısı artikSanki yorum istediler senden... işini yapmak mı zor geldi acaba ...uğraştırma beni der gibi davranmış... yorum yapmak ona kaldı sanki... ne kadar gereksiz iq su düşük bir kadınmış...
Aynen canim nasıl canımı sıktı anlatamam karşısında güçsüz görünmemek icinde ben zaten hazırlıkliyim sen hiç merak etme dedim ama inşallah pozitif çıkarda kapak olacak cevapGerçekten kötü insanlar var ya meslek önemli değil sanki yorum yapmak ona kalmış alirsin kani verirsin sonucu gider insan, sanane negatif pozitif te allam ya
Canım benim çok saol bende çok heyecanliyimHayırlısıyla ınss canım valla buraya gelip sana bakıp duruyorum
Şükürler olsun çok çok mutlu oldumİlk kan sonucunu aldım 628 ☺
Maalesef kan sonucum 0.2 cıktı üzülmedim desem yalan olur murat bey arıcak beni 2 gün icindeCanım benim çok saol bende çok heyecanliyim
Maalesef kan sonucum 0.2 cıktı üzülmedim desem yalan olur murat bey arıcak beni 2 gün icinde
Şimdi kim ne dese büyük bir boşluk biliyorum, üzül ağla ama sakın vazgeçme ❤Maalesef kan sonucum 0.2 cıktı üzülmedim desem yalan olur murat bey arıcak beni 2 gün icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?