@Tradiaos canım sonucun çıktı mı?
Yok canim öğleden sonra dediler ama hemşire moralimi bozdu bana sordu idrar testi yaptın mı dedi evet negatif çıktı dedim oda dediki normalde idrarda 11.gün çıkar negatife kanda negatiftir dediınsallah çıkarda pozitif hemşireye kapak olur .

İnşallah canım hamileyim dediğin gün gelecek demek ki zamanı var olmuyorsa mutlaka bir hayır vardır diye düşünüyorum. Aynı (Donmuş) embriyolarla 3 denemende negatif sonuç alıyorsan bence bir daha da aynı embriyolarla deneme. Belki de embriyolar denildiği kadar da iyi kaliteli değil . Kliniği de değiştir yeni bir başlangıç yap her klinik herkese iyi gelmeyebiliyor.

Gerçekten kötü insanlar var ya meslek önemli değil sanki yorum yapmak ona kalmış alirsin kani verirsin sonucu gider insan, sanane negatif pozitif te allam ya

Cnm benim bu ikinci dönor zaten ilkte 2 sefer denedim olmadi dönor değişti bundada olmadi her seyi yaptım hgs rahim filmi aklına cd 56 sperm fish bir rahim ince deniyor oda 7.5 üstü tranfer oldu ne bileyim nerelere gitsem şaşırdım artık

Sanki yorum istediler senden... işini yapmak mı zor geldi acaba ...uğraştırma beni der gibi davranmış... yorum yapmak ona kaldı sanki... ne kadar gereksiz iq su düşük bir kadınmış...

Ama burada pozitif haberlerinize sizinle birlikte çok seviniyorum sanki benim olmuş gibi rabbim hepimize versin kimler istiyorsa versin çok AMİN YARABBİM

Benim arkadaş 7 ile ikizlere hamile kaldı çok fazla operasyon düşük geçirdiği için rahim çok incelmiş ve rahimde sürekli yapışıklık oluyormuş, doktor bile olmaz diyerek transfer yapmışlar, olacağı varsa demek oluyor. moralini bozma demek zamanı var inancını hiç kaybetme dualarım seninle canım

Allah razı olsun senden cnm benim benim rahimde yapışıklık veya başka hiç bir şey bulunamadı sadece ince deniyor rabbimden beni doğru bir yere yönlendirsin diye dua ediyorum ne olur dualarinizi esirgemeyin benden belki benimde olur

İnşallah pozitiftir.Heyecanla bekliyoruz Allah hayırlısını versin

Sanki yorum istediler senden... işini yapmak mı zor geldi acaba ...uğraştırma beni der gibi davranmış... yorum yapmak ona kaldı sanki... ne kadar gereksiz iq su düşük bir kadınmış...
Aynen ole sabahın körün de moralimi bozdu herşey hayırlısı artik

Gerçekten kötü insanlar var ya meslek önemli değil sanki yorum yapmak ona kalmış alirsin kani verirsin sonucu gider insan, sanane negatif pozitif te allam ya
Aynen canim nasıl canımı sıktı anlatamam karşısında güçsüz görünmemek icinde ben zaten hazırlıkliyim sen hiç merak etme dedim ama inşallah pozitif çıkarda kapak olacak cevap

Offf ya gerçekten çok üzgünüm ne desem teselli etmiyecek kendimden biliyorum tekrar denemek için rabbim güç versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…