Ağlamadım desem yalan olur içimi boşaltım agladim kendi kendime bağırdım cagirdim içim yaniyo ama elden bisey gelmiyo biliyormusun içim rahatladı şimdi dimdik ayağa kalktım yılmadım 2.denicem biraz toparlanayim.acim geçti kendime geldim dedimki dünyanın sonu deil rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun sen kendine dikkat et .Şimdi kim ne dese büyük bir boşluk biliyorum, üzül ağla ama sakın vazgeçme ❤
Amin canim çok zor beni anladığını biliyorum biraz toparlanicam ilaçların etkisi geçmesi lazım herhalde sonra yola devam edicem üzülmedim desen yalan olur.ama içim yasada geçti.gecicekOfff ya gerçekten çok üzgünüm ne desem teselli etmiyecek kendimden biliyorum tekrar denemek için rabbim güç versin
Çok sağol sadece bu aralar stres beni çok seviyor. Bugün bütün gün babamı hastaneden taburcu etmekle uğraştım. İlaçları falan koştur. İŞ yerinde bir sürü sıkıntılı şeyler oldu. Düşünmemeye çalışıyorum bir de kafaya takıp stres olmayayım diye. Dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun inşallah dilerim burada senin de güzel haberlerini kutlayacağızKuzum artık gebeliğine odaklan
İnşallah bebişler sana tutunsun
Tedavin güzel
Sadece stresten uzak ol
kuzum benim yıkılma yılma hakkımız yok bizim biz zaten güçlü olmasak bu yolda işimiz olmazdı savaşçı kadınlarız acele etme bütün kontrollerini tahlillerini fazlasıyla yap iyi bir doktora da göster Murat beyden de fikir al daha sağlam yere basarak devam etAğlamadım desem yalan olur içimi boşaltım agladim kendi kendime bağırdım cagirdim içim yaniyo ama elden bisey gelmiyo biliyormusun içim rahatladı şimdi dimdik ayağa kalktım yılmadım 2.denicem biraz toparlanayim.acim geçti kendime geldim dedimki dünyanın sonu deil rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun sen kendine dikkat et .
Üzülme Allahın izni ile bir sonraki sefere olumlu olacak. Hepimiz için güzel şeyler olacak :)Maalesef kan sonucum 0.2 cıktı üzülmedim desem yalan olur murat bey arıcak beni 2 gün icinde
Aynen canim herşey daha iyi olacak inşallah hepimiz icinÜzülme Allahın izni ile bir sonraki sefere olumlu olacak. Hepimiz için güzel şeyler olacak :)
Canim hayirlisi olsun uzulme , ne hissettigini anlayabiliyorum , umarim diger denemeler basarili olurMaalesef kan sonucum 0.2 cıktı üzülmedim desem yalan olur murat bey arıcak beni 2 gün icinde
Ben ilk üç gün kalmayı düşündüm doktorum gerek yok bir gece kalman yeterli evine git dinlen dedi. Yolculuğa 8 saate kadar izin veriyorlarTradiaos yola devam hayırlısı bu demekten başka yol yok.
Arkadaşlar Kıbrıs’ta kaç gün kaldınız .6 gün orada kalsak sıkılır mıyız..Bırde otobüs yolculuğu yapan oldu mu 8 saat ve üzeri transfer sonrası.bilgi verirseniz sevinirim.
Kuzum memnunumNASIL BİR MERKEZ MEMNUNMUSUNUZ
Çok geçmiş olsun canımMaalesef kan sonucum 0.2 cıktı üzülmedim desem yalan olur murat bey arıcak beni 2 gün icinde
Aynen öyle dünyanın sonu değil eyy güçlü kardeşimAğlamadım desem yalan olur içimi boşaltım agladim kendi kendime bağırdım cagirdim içim yaniyo ama elden bisey gelmiyo biliyormusun içim rahatladı şimdi dimdik ayağa kalktım yılmadım 2.denicem biraz toparlanayim.acim geçti kendime geldim dedimki dünyanın sonu deil rabbim sizleri ve bebeklerinizi korusun sen kendine dikkat et .
İnşallah kuzum ama ilk önce senin güzel haberin çıksınÇok sağol sadece bu aralar stres beni çok seviyor. Bugün bütün gün babamı hastaneden taburcu etmekle uğraştım. İlaçları falan koştur. İŞ yerinde bir sürü sıkıntılı şeyler oldu. Düşünmemeye çalışıyorum bir de kafaya takıp stres olmayayım diye. Dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun inşallah dilerim burada senin de güzel haberlerini kutlayacağız
Tamam canim yeni donor talep edicem birincisinde çok tecrubesizdim enazindan ikincisinde bilinçli olurumAynen öyle dünyanın sonu değil eyy güçlü kardeşim
Sakın dondurulmuş embriyoların transferine razı olma
Yeni donör talep et
Silkelenip kendime geldim dedimki kendime boşuna üzülüyorum allahın dediği olur vardır hayır bundada bebek sahibi olana kadar yilmiycam 3 5 10 kac olursa olsun denicem önce vücudumun neden embriyoyu kabul etmediğini öğrenmem lazım histereskopiyle baktırmak birkaç gün vücudum toparlansun baktiricam.insallah adet okurunda vücudum normale döner.Tamam canim yeni donor talep edicem birincisinde çok tecrubesizdim enazindan ikincisinde bilinçli olurum
Canım sabah hemşirede aynı şeyi söyledi bana 11.gün idrarda çıkmazsa kanda çıkmaz dedi ben hazirllikliydim psikolojimi hazırlamıştım rabbim hepimize sabir versin maddi manevi güç versin kolay işler deil gerçekten.Çok geçmiş olsun canım
Zaten 11 gün negativ idrarda çıkınca moralini bozmak istemedim ama umudum azaldı
Merkezden indirim takep et yeni donöre
Üç günlük transfer genelde embriyolara güvenmeyince transfer ederler
5 günlüklerin şansı daha çok
Murat beyden bunları iste
Allah sabır versin bizlere
Merkezden arayacaklar murat bey arayacak 1000 euro dedi bana 2.denemeye. ben gerekirse sıfırdan başlarım yeni donor içinCanım sabah hemşirede aynı şeyi söyledi bana 11.gün idrarda çıkmazsa kanda çıkmaz dedi ben hazirllikliydim psikolojimi hazırlamıştım rabbim hepimize sabir versin maddi manevi güç versin kolay işler deil gerçekten.
1000 euroyu dondurulmuşların transferine istiyorlarMerkezden arayacaklar murat bey arayacak 1000 euro dedi bana 2.denemeye. ben gerekirse sıfırdan başlarım yeni donor için
Yazdıklarınızı okudum. Gerçekten çok üzüldüm. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder. Bende ilk transferimde olumsuz almıştım ama ikinci denememde şu an hamileyim çok şükür. Stresden uzak durmak ve moral olarak iyi kendinizi çok iyi hissetmeniz bence artı bi avantaj inşallah en kısa sürede Rabbim kucaklarınızı doldursunCanım sabah hemşirede aynı şeyi söyledi bana 11.gün idrarda çıkmazsa kanda çıkmaz dedi ben hazirllikliydim psikolojimi hazırlamıştım rabbim hepimize sabir versin maddi manevi güç versin kolay işler deil gerçekten.
Canım ilk deneme genelde tecrübe edinmemize sebep oluyor acıda olsa bir sonra ki denemeye daha güçlü başlıyoruz. Olacak inşallah inancını kaybetme benimde tavsiyem donmuş kabul etme yeni donör iste 500-1000 fazla ver ama yeni donör olsunMerkezden arayacaklar murat bey arayacak 1000 euro dedi bana 2.denemeye. ben gerekirse sıfırdan başlarım yeni donor için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?