Belirti hissetmiyorum bilmiyorum pisikolojik belki kasıklarımda Ağrı var gibi ama emin değilim dokunduğunda bir sertlik falan hissetmedimEn iyiyim canim saol 11.günde idrar testi yaptim negatif çıktı bugün büyüktün saat 8.30 da evden çıktığımda kan vermeye ugruycam sağlık ocağına artık hayırlısı merkez ve ben elimden geleni yaptık takdir rabbimin o ol derse olur kaderimde varsa olur yoksada yola devam edicem merkezimle 2 tane dönmüş embriyom var yola devam pes etmek yok sen nasilsin ağrın sızın belirtin varmı?
sen belirtilere takılma canim benimde son gün agrım olmuştu ama ilaçlarda yapıyor kafamız karışabiliyor sen kafani hiç takma ben çok takmıştım oldumu olmadimi olacağından emin olduğum zamanlar olmadı deil ama olmadı az kaldı Inşallah senin güzel haberlerini alıcaz.inan bak ınsallah olumlu olucak seninkiBelirti hissetmiyorum bilmiyorum pisikolojik belki kasıklarımda Ağrı var gibi ama emin değilim dokunduğunda bir sertlik falan hissetmedim
Rabbim sana bir ömür boyu çocuklarınla mutlu hayat sürdürsün ınsallah ınsallah kurban olduğum allahım bizlerede senin gibi anne olmayı nasip eder inşallah.su konuda haklisin stresten maalesef kurtulamadım belki bu yüzdendir diye düşünüyorum herşey hayırlısı.Yazdıklarınızı okudum. Gerçekten çok üzüldüm. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder. Bende ilk transferimde olumsuz almıştım ama ikinci denememde şu an hamileyim çok şükür. Stresden uzak durmak ve moral olarak iyi kendinizi çok iyi hissetmeniz bence artı bi avantaj inşallah en kısa sürede Rabbim kucaklarınızı doldursun
AminRabbim sana bir ömür boyu çocuklarınla mutlu hayat sürdürsün ınsallah ınsallah kurban olduğum allahım bizlerede senin gibi anne olmayı nasip eder inşallah.su konuda haklisin stresten maalesef kurtulamadım belki bu yüzdendir diye düşünüyorum herşey hayırlısı.
Aynen katılıyorum yeni donör sohbetineCanım ilk deneme genelde tecrübe edinmemize sebep oluyor acıda olsa bir sonra ki denemeye daha güçlü başlıyoruz. Olacak inşallah inancını kaybetme benimde tavsiyem donmuş kabul etme yeni donör iste 500-1000 fazla ver ama yeni donör olsun
İnşallah gebesinKizlar nasilsiniz? Dun cok yoruldum ise baslamistim ardindan misafirlik falan derken belim cok agriyordu ama yukari tarafi yani bebekle alakasi yok bugunde bi delilik yapip test yaptim tabii ko negativ daha besinci gun (5gun embriosu) ama testde bi bozuk gibi ya ortasindaki pembelik hic gitmedi :) neyse bozuksa bile iyi oldu siradqn cikmis oldu :) bubarada dun bacaklarm cok agrilar oldu ustu tarafi sanki sabaha kadar spor yapmisim belkide uc dort gun hareketsiz kaldimda aniden fazla harakete dayanamadi kaslarim :)
Helal olsun vallahi aynen öle kimse tarafından umursamıyoruz cevap vermeye tenezzül bile etmiyorlar açıklama bile kem küm bilmemAynen katılıyorum yeni donör sohbetine
Kardeşimize 3 günlük 3 adet embriyo konulmuş ve 2 embriyo dondurulmuş
Yaptıran arkadaşlar biliyor genelde 3 günde çok embriyo yaşasada 5 güne sayı düşüyor
Bunda beli ki yumurta kalitesizmiş ve 3 güne acele transfer etmişler ki elerinde bir şey kalsın
Yazıklar olsun vallah
Ne paramız ne canımız umurlarında değil
Şimdi arasala her şey mükemmeldi şansızlık diyecekler
Yumurtalarınada toz kondurmayacaklar
O tarz testler bulaniyorum hepsi 5tl testler bi kac yere baktimdaİnşallah gebesin
Ama lütfen erken idrarda bakanlar paraya kıyın ve daha hasas testler alın 10 unitelik
Mesela preductor early
Ağzına sağlık canim benimHelal olsun vallahi aynen öle kimse tarafından umursamıyoruz cevap vermeye tenezzül bile etmiyorlar açıklama bile kem küm bilmem
Canım ilk gidip konuşunca 10-15 yumurta falan diyorlar sonra 5 yumurta nedir ya hem de 3 günlük hadi 5. Gün olsalar anlayacağım. 3.gün yumurtasını yüksek hormon verilen menopoza girmeyen çoğu kadın yapar zaten maksat kaliteli yumurta ise neden verelimki o zaman 5000 euro. İlkinde keşke itiraz etseydin para vermeden. Ama haklısın acemiliğine denk gelmiş. Utanmadan da almışlar parayı bari az alsalardı ya da şimdi indirim yapsalarHelal olsun vallahi aynen öle kimse tarafından umursamıyoruz cevap vermeye tenezzül bile etmiyorlar açıklama bile kem küm bilmem
İnternetten iste 1-2 güne geliyor.O tarz testler bulaniyorum hepsi 5tl testler bi kac yere baktimda
Canım gerçekten acemiydim hicbirbilgim yoktu halada kafam almıyor ama ben sordum az değilmi yumurta diye 1 tanesi bile yeteli oluyor dediler itiraz ettik elde var sifirCanım ilk gidip konuşunca 10-15 yumurta falan diyorlar sonra 5 yumurta nedir ya hem de 3 günlük hadi 5. Gün olsalar anlayacağım. 3.gün yumurtasını yüksek hormon verilen menopoza girmeyen çoğu kadın yapar zaten maksat kaliteli yumurta ise neden verelimki o zaman 5000 euro. İlkinde keşke itiraz etseydin para vermeden. Ama haklısın acemiliğine denk gelmiş.
Gynolife değilmi Zaza bunu yapan.her seferinde dikkatimi çekiyor insanlar genelde bu merkezden ilkinde hep başarısız oluyor. Birşey soracağım sana British her zaman 5. Gün mü koyuyorAynı olay yeşiladanında başına gelmişti
Nolursun kızlar bu sayfaları okuyarak not alın kendinize bu durumları ve merkezlerden 3 günlük embriyoların transferine karşı olun
GYNOLİFE MERKEZİNDE DONÖRÜN DONDURULMUŞU VARSA OLUMSUZ SONUÇLANIRSA YENİ TRANSFER İÇİN TEKRARDAN ÜCRET ALMIYORUZ DENDİ DOGRUMUDUR ACABAÇok geçmiş olsun canım
Zaten 11 gün negativ idrarda çıkınca moralini bozmak istemedim ama umudum azaldı
Merkezden indirim takep et yeni donöre
Üç günlük transfer genelde embriyolara güvenmeyince transfer ederler
5 günlüklerin şansı daha çok
Murat beyden bunları iste
Allah sabır versin bizlere
Benden 1000 euro artı 500 dondurulann embriyo için iştendi toplam 1500 euro istendiGYNOLİFE MERKEZİNDE DONÖRÜN DONDURULMUŞU VARSA OLUMSUZ SONUÇLANIRSA YENİ TRANSFER İÇİN TEKRARDAN ÜCRET ALMIYORUZ DENDİ DOGRUMUDUR ACABA
Tradiaos sizin merkez Gynolife Dr.Murat beymiydi acabaRabbim sana bir ömür boyu çocuklarınla mutlu hayat sürdürsün ınsallah ınsallah kurban olduğum allahım bizlerede senin gibi anne olmayı nasip eder inşallah.su konuda haklisin stresten maalesef kurtulamadım belki bu yüzdendir diye düşünüyorum herşey hayırlısı.
Benim ilk olumsuz oldu 2.sı için toplam 1500 euro istendi keşke para almasalar ama galiba hicbir merkez 2.bedava yapmıyor diye biliyorumBenden 1000 euro artı 500 dondurulann embriyo için iştendi toplam 1500 euro istendi
Evet canim gynolife benim merkez dr murat beyTradiaos sizin merkez Gynolife Dr.Murat beymiydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?