- 8 Ağustos 2017
- 540
- 1.236
- 63
Cok sevindim canim benim cok guzel degerlerin hafi hayirlisi insallah bebegini kucagina aldigin gunleri goruruz canim benim sen icini rahat tut degerlerin guzel dert etme sen hicbiseyi bebislerini sev doya doya karnini konus onlarla cok sevindim gercekten insallah hersey mukemmel olacak11.gün 286.49 du 13.gün 617,57 cıktı ayy cok sevindim ilk defa bu rakamları görüyorum ınss sonuna kdr güzel gider ❤ @Tradiaos
11.gün 286.49 du 13.gün 617,57 cıktı ayy cok sevindim ilk defa bu rakamları görüyorum ınss sonuna kdr güzel gider ❤ @Tradiaos
Amin inşallah canim benim ınsallahAmin canım inşallah, Allahım en kısa zamanda sizlere nasip etsin sırayla güzel haberlerinizi alalım
Benim de dualarim seninle canımdualarım sizinle.
Vallah artık onu bilememTeşekkür ederim. Bide bi merkez 5. Gün yumurtası koyduk diye hile yapabilir mi yada yalan konuşabilir mi? Olur mu böyle durumlar? Hiç denk gelip duydun mu
Ohhh maşallahhhKızlar ikinci test sonucum çıktı şoktayım 2370 çok yüksek değil mi ilk tahlil 628. İki embriyo transfer edildi
Seninde gözün aydın canım11.gün 286.49 du 13.gün 617,57 cıktı ayy cok sevindim ilk defa bu rakamları görüyorum ınss sonuna kdr güzel gider ❤ @Tradiaos
Bu Hitte olduklarıma hep 5aa ya da 5ab koymuşlar yada bana öyle denk geldiBelgeler britişte hep oluyor
İmzalar atılıyor
Bide halil beyde denedim,bak orda hiç bir dosye,evrak belge olmadı
Teşekkür ederim...Belgeler britişte hep oluyor
İmzalar atılıyor
Bide halil beyde denedim,bak orda hiç bir dosye,evrak belge olmadı
Canım benim çoooook teşekkür ediyorum arkamdan seni bekliyorum dualarım seninleOhhh maşallahhh
Canım kardeşim gözün aydın sapa sağlam tutundular annişlerine
Hayal kyrne tüp bebekte doktorunun isminide yazarmısın
Allah görüyor herşeyi öyle bisey olursa rabbim öbür dünyada fitil fitil çıkarır acısını vebalini taşıyamazlarVallah artık onu bilemem
Bir tek Allah biliyor
Ah canim benim aynı demekki bunlar herşey iyiyken tutmuyor sorduğumuzda tatmin edici cevap alamıyorum cevap şu rahime bakalım bakildiya diye soruyorum belki iç kısımlarda bisey vardır rahim historoskopi yaptır daha önce niye söylemediniz dendiği zaman cevap şu oluyor gerek duymadık gelde delirme soru işaretleri hiç geçmiyor .şunu anlamıyorlar biz deneme tahtası değiliz para kapısı görüyor çoğu bizi insanı kiran bıktıran yıldıranda bu oluyor bazen bağırmak çağırmak istiyorsun ama elinden bisey gelmiyo insanın hakkını arıyorum ona bile bisey buluyorlar.okadar hassas bir durumdayizki zaten dünyanın hormon ilacını alıyoruz iğneleri yaptırıyoruz biraz saygı ve sorularımıza cevap ararken yardımcı olmalarını beklerken buzdolabı gibi sorularına 8 saat sonra cevap veren hemşirelerle karşılaşıyoruz ya sabir çekmekten başka bisey gelmiyor elimizden ilaçlarıniı nasıl kullanacağımı bile anlatmayan hemşireler.rabbim hepimize sabir versin butun bunlara evlat sahibi olabilmek için katlanıyoruz.insallah hepimiz anne oluruz rabbim hepimize evlat sahibi yapar ınsallah bu sıkıntılar sona erer.Bu Hitte olduklarıma hep 5aa ya da 5ab koymuşlar yada bana öyle denk geldi
Tutmamis ya da kalp atışı yok vs. MerakiM bundandi aslında. Nasıl olurda rahim iyi iken Tutmamis kafamda deli sorular oluşturdu
Çok sağolun rabbim tamamına erdirir inşş hayırlısıyla hepimizin buradan hep güzel haberlerini paylaşmak nasip olsunİçinizi karartmayın anne olan arkadaşlar da çok hatta çoğunlukta öyke düşünün ben o şekilde rahatlatıyorum kendimi bu arada @Hayall_et ve @Ozlemfusuy çok mutluyum adınıza tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alıcaksınız inşallah
Aynen hep AA lar ve eli boş dönüşlerBu Hitte olduklarıma hep 5aa ya da 5ab koymuşlar yada bana öyle denk geldi
Tutmamis ya da kalp atışı yok vs. MerakiM bundandi aslında. Nasıl olurda rahim iyi iken Tutmamis kafamda deli sorular oluşturdu
Aynı şeyler yeşiladanında başından geçti vi canım arkadaşım üşenmeden her şeyleri anlatıAh canim benim aynı demekki bunlar herşey iyiyken tutmuyor sorduğumuzda tatmin edici cevap alamıyorum cevap şu rahime bakalım bakildiya diye soruyorum belki iç kısımlarda bisey vardır rahim historoskopi yaptır daha önce niye söylemediniz dendiği zaman cevap şu oluyor gerek duymadık gelde delirme soru işaretleri hiç geçmiyor .şunu anlamıyorlar biz deneme tahtası değiliz para kapısı görüyor çoğu bizi insanı kiran bıktıran yıldıranda bu oluyor bazen bağırmak çağırmak istiyorsun ama elinden bisey gelmiyo insanın hakkını arıyorum ona bile bisey buluyorlar.okadar hassas bir durumdayizki zaten dünyanın hormon ilacını alıyoruz iğneleri yaptırıyoruz biraz saygı ve sorularımıza cevap ararken yardımcı olmalarını beklerken buzdolabı gibi sorularına 8 saat sonra cevap veren hemşirelerle karşılaşıyoruz ya sabir çekmekten başka bisey gelmiyor elimizden ilaçlarıniı nasıl kullanacağımı bile anlatmayan hemşireler.rabbim hepimize sabir versin butun bunlara evlat sahibi olabilmek için katlanıyoruz.insallah hepimiz anne oluruz rabbim hepimize evlat sahibi yapar ınsallah bu sıkıntılar sona erer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?