11.gün 286.49 du 13.gün 617,57 cıktı ayy cok sevindim ilk defa bu rakamları görüyorum ınss sonuna kdr güzel gider ❤ @Tradiaos
Cok sevindim canim benim cok guzel degerlerin hafi hayirlisi insallah bebegini kucagina aldigin gunleri goruruz canim benim sen icini rahat tut degerlerin guzel dert etme sen hicbiseyi bebislerini sev doya doya karnini konus onlarla cok sevindim gercekten insallah hersey mukemmel olacak

Kızlar ikinci test sonucum çıktı şoktayım 2370 çok yüksek değil mi ilk tahlil 628. İki embriyo transfer edildi
Ohhh maşallahhh
Canım kardeşim gözün aydın sapa sağlam tutundular annişlerine
Hayal kyrne tüp bebekte doktorunun isminide yazarmısın

Evet elimizde belge ve kanıta dayalı ne var hangi merkez bu işi belge ve kanıtla yapıyo ben merak ediyorum Z Zaza74 sen ne dersin?
Belgeler britişte hep oluyor
İmzalar atılıyor
Bide halil beyde denedim,bak orda hiç bir dosye,evrak belge olmadı

Belgeler britişte hep oluyor
İmzalar atılıyor
Bide halil beyde denedim,bak orda hiç bir dosye,evrak belge olmadı
Bu Hitte olduklarıma hep 5aa ya da 5ab koymuşlar yada bana öyle denk geldi
Tutmamis ya da kalp atışı yok vs. MerakiM bundandi aslında. Nasıl olurda rahim iyi iken Tutmamis kafamda deli sorular oluşturdu

Tutmamis ya da kalp atışı yok vs. MerakiM bundandi aslında. Nasıl olurda rahim iyi iken Tutmamis kafamda deli sorular oluşturdu
Ah canim benim aynı demekki bunlar herşey iyiyken tutmuyor sorduğumuzda tatmin edici cevap alamıyorum cevap şu rahime bakalım bakildiya diye soruyorum belki iç kısımlarda bisey vardır rahim historoskopi yaptır daha önce niye söylemediniz dendiği zaman cevap şu oluyor gerek duymadık gelde delirme soru işaretleri hiç geçmiyor .şunu anlamıyorlar biz deneme tahtası değiliz para kapısı görüyor çoğu bizi insanı kiran bıktıran yıldıranda bu oluyor bazen bağırmak çağırmak istiyorsun ama elinden bisey gelmiyo insanın hakkını arıyorum ona bile bisey buluyorlar.okadar hassas bir durumdayizki zaten dünyanın hormon ilacını alıyoruz iğneleri yaptırıyoruz biraz saygı ve sorularımıza cevap ararken yardımcı olmalarını beklerken buzdolabı gibi sorularına 8 saat sonra cevap veren hemşirelerle karşılaşıyoruz ya sabir çekmekten başka bisey gelmiyor elimizden ilaçlarıniı nasıl kullanacağımı bile anlatmayan hemşireler.rabbim hepimize sabir versin butun bunlara evlat sahibi olabilmek için katlanıyoruz.insallah hepimiz anne oluruz rabbim hepimize evlat sahibi yapar ınsallah bu sıkıntılar sona erer.

İçinizi karartmayın anne olan arkadaşlar da çok hatta çoğunlukta öyke düşünün ben o şekilde rahatlatıyorum kendimi bu arada @Hayall_et ve @Ozlemfusuy çok mutluyum adınıza tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alıcaksınız inşallah

Çok sağolun rabbim tamamına erdirir inşş hayırlısıyla hepimizin buradan hep güzel haberlerini paylaşmak nasip olsun

Aynen hep AA lar ve eli boş dönüşler

Aynı şeyler yeşiladanında başından geçti vi canım arkadaşım üşenmeden her şeyleri anlatı
Keşke daha dikatli okusaydınız
Nolursun üzme kendini
Sonun inşallah yeşilada gibi ikizlerin annesi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…