Normal tup bebek mı yaptircaksin kendi yumurtanız 'la doğrumu anladimKızlar konu açtım yazan olmadı bi de buraya sorayım nolur bilginiz varsa cevapsız bırakmayın((
Pazartesi 5 embriyodan 2sini transfer ettiler. Diğer 3 ü için Salı aradık belli değil gelişimleri devam ediyor Çarşamba arayın dediler. Çarşamba aradık yine aynısını söyleyip Perşembe arayın dediler. Bugün aradık yine aynısını söyleyip Cuma öğleden önce arayın dediler. İlk kez tüp bebek yaptırıyorum bilgim yok bütün dondurma işlemleri bu kadar çok izleniyor mu???? Eşim oligospermiydi kalitesi kötüydü spermlerin yoksa bu yüzden embriyolarda sorun mu var? Eğer öyleyse benimle birlikte giren herkesi 5 gün çağırmışlar transfere bir tek ben 3. Gün transferiydim. Madem böyle gelişimi izlemek gerekiyordu ne diye 3. Gün transfer ettiler???? Ben mi evhamlanıyorum((
hiç bir merkez şu gün ara ertesi gün ara der mi ya en azından eğer kaliteyi inceliyorsalar bir gün verirler o gün ararlar yanlış bilgi vermiyeyim canim sana bilen biri vardır mutlaka ama sen sakın moralini bozma bundada vardır bir hayır canimNormal tup bebek mı yaptircaksin kendi yumurtanız 'la doğrumu anladim
Normal tup bebek mı yaptircaksin kendi yumurtanız 'la doğrumu anladim
Canım Pazartesi sana 3 günlük embriyo transfer ettilerse kalan embriyoların için bugün 6. bugün olması gerekiyor ve akibetlerinin de ne olduğu bellidir. Tabi kalan yumurtalarını dondurmayıp onlarıda sana transfer edilenlerle birlikte dölledilerseSuan transferim oldu zaten geri kalan 3 yumurta için düşünüyorum
Aynen katılıyorum sanaCanım Pazartesi sana 3 günlük embriyo transfer ettilerse kalan embriyoların için bugün 6. bugün olması gerekiyor ve akibetlerinin de ne olduğu bellidir. Tabi kalan yumurtalarını dondurmayıp onlarıda sana transfer edilenlerle birlikte dölledilerse
Canım sen yeni transfer olduysan senin üzülmemen gerekir tatlım herşeyin bir çaresi vardır evhamlanma hemen olurmu bildikleri vardır herhaldeKızlar konu açtım yazan olmadı bi de buraya sorayım nolur bilginiz varsa cevapsız bırakmayın((
Pazartesi 5 embriyodan 2sini transfer ettiler. Diğer 3 ü için Salı aradık belli değil gelişimleri devam ediyor Çarşamba arayın dediler. Çarşamba aradık yine aynısını söyleyip Perşembe arayın dediler. Bugün aradık yine aynısını söyleyip Cuma öğleden önce arayın dediler. İlk kez tüp bebek yaptırıyorum bilgim yok bütün dondurma işlemleri bu kadar çok izleniyor mu???? Eşim oligospermiydi kalitesi kötüydü spermlerin yoksa bu yüzden embriyolarda sorun mu var? Eğer öyleyse benimle birlikte giren herkesi 5 gün çağırmışlar transfere bir tek ben 3. Gün transferiydim. Madem böyle gelişimi izlemek gerekiyordu ne diye 3. Gün transfer ettiler???? Ben mi evhamlanıyorum((
Ya çok sağolun moral verdiğiniz için ama sanki dışarda olanların durumunu öğrenince karnındakisinde tutunup tutunmayacağını anlayacağım gibi geliyorCanım sen yeni transfer olduysan senin üzülmemen gerekir tatlım herşeyin bir çaresi vardır evhamlanma hemen olurmu bildikleri vardır herhalde
Canım o nasıl bir gelişimdir 4 gün devam ediyorKızlar konu açtım yazan olmadı bi de buraya sorayım nolur bilginiz varsa cevapsız bırakmayın((
benim de aklıma o geliyor acaba 4. gün çoktan öldüler de bizi mi oylıyorlar..........Canım o nasıl bir gelişimdir 4 gün devam ediyor
Eğer pztesi 3 günlük transfer olunduysa çarşamba en geç perşembe blast oldularsa dodurulmalıydılar
Bence klinik sizinle dalga geçiyor
Her yumurta aynı gelişim göstermeyebilir. Ama bir kısmını transfer edip bir kısmının gelişiminin gözlenmesini ilk defa duyuyorum. Karnınızdakilerin tutmasının diğerleriyle bir ilgisi yok bazı yumurtaların 3.gün şansı daha çoktur. 6 gün oldu diyorsunuz arayın ne oldu yumurtalar diye sorun. Madem 5 günlük oldular kalitelerini falan da öğreninYa çok sağolun moral verdiğiniz için ama sanki dışarda olanların durumunu öğrenince karnındakisinde tutunup tutunmayacağını anlayacağım gibi geliyor
Insallaaaahhh canım benim anne olacaksin hayırlısı ile allah gönül ferahlığı versin işlerin şu gibi yolunda gitsinEvet 4 güne adet olucam adetten sonra historoskopi yaptıracam sonra yeni donor istedim bir sorun çıkmazsa kabul ettiler tekrar tedaviye başlıycam ınsallah busefer anne olurum.
Amin canim benim ınsallah allah razı olsun moral verdin bana.Insallaaaahhh canım benim anne olacaksin hayırlısı ile allah gönül ferahlığı versin işlerin şu gibi yolunda gitsin
Canim ben bakude yaptirdim yarin test yapicam pozitiv olursa detayli iyi kotu yorumumu yaparim maddi anlamda da daha hesapliAmin canim benim ınsallah allah razı olsun moral verdin bana.
Nekadar yaptırdım baküde canim duymuştum baküde iyi doktorlar varmis trend listede baküde varCanim ben bakude yaptirdim yarin test yapicam pozitiv olursa detayli iyi kotu yorumumu yaparim maddi anlamda da daha hesapli
5 top liste yapmışlar nette görmüştüm kibris ispanya bakü gürcistan bir ülke daha var tam hatırlayamıyorum ama oralarda giden çok gürcistan özellikle taşıyıcı annelik için daha tercih yapılıyormuş diye duydum turkiyedenbasarili doktorlar var orda diye makale okumuştum tıp dergisinde yanlış hatırlamıyorsam eğerNekadar yaptırdım baküde canim duymuştum baküde iyi doktorlar varmis trend listede baküde var
nette geziniyorum bir ara donasyon ile ilgili araştırma yaparken geçen seneydi sanırım görmüştüm ama hatırlayamıyorum sonra ben bu konuyu doktorun ofisinde sıra beklerken tup bebek konulu dergi vardı orda makalede turkiyede yasak olan ama dünyada yaygın olan yumurta ve sperm donasyonu isimli makaledede okudum ordada turkiyeden yurt dışına yumurta donasyonunda patlama yaşanıyor en çok tercih edilen ülkeler kibrista sonra bakü ispanya gürcistan ukrayna falan yazıyodu bak çok dikkatimi çekmişti bu benim ordan aklımda kalmıştı web sitesini tam hatırlamıyorum nette yine donasyonla ilgili bir sayfaydı5 top liste nerde yayınlanmış. Liste var mı elinizde ya Da web sayfaSının linki??
4200manat 2000euro covariNekadar yaptırdım baküde canim duymuştum baküde iyi doktorlar varmis trend listede baküde var
Yeşilada merhaba ben de önümüzde ki ay Kıbrısa gidicem, sen hangi klinikte yaptırdın acaba ?Şükürler olsun çok çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?