Normal tup bebek mı yaptircaksin kendi yumurtanız 'la doğrumu anladim

Normal tup bebek mı yaptircaksin kendi yumurtanız 'la doğrumu anladim
hiç bir merkez şu gün ara ertesi gün ara der mi ya en azından eğer kaliteyi inceliyorsalar bir gün verirler o gün ararlar yanlış bilgi vermiyeyim canim sana bilen biri vardır mutlaka ama sen sakın moralini bozma bundada vardır bir hayır canim

Suan transferim oldu zaten geri kalan 3 yumurta için düşünüyorum
Canım Pazartesi sana 3 günlük embriyo transfer ettilerse kalan embriyoların için bugün 6. bugün olması gerekiyor ve akibetlerinin de ne olduğu bellidir. Tabi kalan yumurtalarını dondurmayıp onlarıda sana transfer edilenlerle birlikte dölledilerse

Aynen katılıyorum sana

Canım sen yeni transfer olduysan senin üzülmemen gerekir tatlım herşeyin bir çaresi vardır evhamlanma hemen olurmu bildikleri vardır herhalde

Canım sen yeni transfer olduysan senin üzülmemen gerekir tatlım herşeyin bir çaresi vardır evhamlanma hemen olurmu bildikleri vardır herhalde
Ya çok sağolun moral verdiğiniz için ama sanki dışarda olanların durumunu öğrenince karnındakisinde tutunup tutunmayacağını anlayacağım gibi geliyor

Canım o nasıl bir gelişimdir 4 gün devam ediyor
Eğer pztesi 3 günlük transfer olunduysa çarşamba en geç perşembe blast oldularsa dodurulmalıydılar
Bence klinik sizinle dalga geçiyor

Canım o nasıl bir gelişimdir 4 gün devam ediyor
Eğer pztesi 3 günlük transfer olunduysa çarşamba en geç perşembe blast oldularsa dodurulmalıydılar
Bence klinik sizinle dalga geçiyor
benim de aklıma o geliyor acaba 4. gün çoktan öldüler de bizi mi oylıyorlar..........

Ya çok sağolun moral verdiğiniz için ama sanki dışarda olanların durumunu öğrenince karnındakisinde tutunup tutunmayacağını anlayacağım gibi geliyor
Her yumurta aynı gelişim göstermeyebilir. Ama bir kısmını transfer edip bir kısmının gelişiminin gözlenmesini ilk defa duyuyorum. Karnınızdakilerin tutmasının diğerleriyle bir ilgisi yok bazı yumurtaların 3.gün şansı daha çoktur. 6 gün oldu diyorsunuz arayın ne oldu yumurtalar diye sorun. Madem 5 günlük oldular kalitelerini falan da öğrenin

Evet 4 güne adet olucam adetten sonra historoskopi yaptıracam sonra yeni donor istedim bir sorun çıkmazsa kabul ettiler tekrar tedaviye başlıycam ınsallah busefer anne olurum.
Insallaaaahhh canım benim anne olacaksin hayırlısı ile allah gönül ferahlığı versin işlerin şu gibi yolunda gitsin

Nekadar yaptırdım baküde canim duymuştum baküde iyi doktorlar varmis trend listede baküde var
5 top liste yapmışlar nette görmüştüm kibris ispanya bakü gürcistan bir ülke daha var tam hatırlayamıyorum ama oralarda giden çok gürcistan özellikle taşıyıcı annelik için daha tercih yapılıyormuş diye duydum turkiyedenbasarili doktorlar var orda diye makale okumuştum tıp dergisinde yanlış hatırlamıyorsam eğer

5 top liste nerde yayınlanmış. Liste var mı elinizde ya Da web sayfaSının linki??

5 top liste nerde yayınlanmış. Liste var mı elinizde ya Da web sayfaSının linki??
nette geziniyorum bir ara donasyon ile ilgili araştırma yaparken geçen seneydi sanırım görmüştüm ama hatırlayamıyorum sonra ben bu konuyu doktorun ofisinde sıra beklerken tup bebek konulu dergi vardı orda makalede turkiyede yasak olan ama dünyada yaygın olan yumurta ve sperm donasyonu isimli makaledede okudum ordada turkiyeden yurt dışına yumurta donasyonunda patlama yaşanıyor en çok tercih edilen ülkeler kibrista sonra bakü ispanya gürcistan ukrayna falan yazıyodu bak çok dikkatimi çekmişti bu benim ordan aklımda kalmıştı web sitesini tam hatırlamıyorum nette yine donasyonla ilgili bir sayfaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…