- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
Amin canımAh canim benim aynı demekki bunlar herşey iyiyken tutmuyor sorduğumuzda tatmin edici cevap alamıyorum cevap şu rahime bakalım bakildiya diye soruyorum belki iç kısımlarda bisey vardır rahim historoskopi yaptır daha önce niye söylemediniz dendiği zaman cevap şu oluyor gerek duymadık gelde delirme soru işaretleri hiç geçmiyor .şunu anlamıyorlar biz deneme tahtası değiliz para kapısı görüyor çoğu bizi insanı kiran bıktıran yıldıranda bu oluyor bazen bağırmak çağırmak istiyorsun ama elinden bisey gelmiyo insanın hakkını arıyorum ona bile bisey buluyorlar.okadar hassas bir durumdayizki zaten dünyanın hormon ilacını alıyoruz iğneleri yaptırıyoruz biraz saygı ve sorularımıza cevap ararken yardımcı olmalarını beklerken buzdolabı gibi sorularına 8 saat sonra cevap veren hemşirelerle karşılaşıyoruz ya sabir çekmekten başka bisey gelmiyor elimizden ilaçlarıniı nasıl kullanacağımı bile anlatmayan hemşireler.rabbim hepimize sabir versin butun bunlara evlat sahibi olabilmek için katlanıyoruz.insallah hepimiz anne oluruz rabbim hepimize evlat sahibi yapar ınsallah bu sıkıntılar sona erer.
Bak canım bu sayfaları baştan otur oku gerçekten faydali şeyler varAh canim benim aynı demekki bunlar herşey iyiyken tutmuyor sorduğumuzda tatmin edici cevap alamıyorum cevap şu rahime bakalım bakildiya diye soruyorum belki iç kısımlarda bisey vardır rahim historoskopi yaptır daha önce niye söylemediniz dendiği zaman cevap şu oluyor gerek duymadık gelde delirme soru işaretleri hiç geçmiyor .şunu anlamıyorlar biz deneme tahtası değiliz para kapısı görüyor çoğu bizi insanı kiran bıktıran yıldıranda bu oluyor bazen bağırmak çağırmak istiyorsun ama elinden bisey gelmiyo insanın hakkını arıyorum ona bile bisey buluyorlar.okadar hassas bir durumdayizki zaten dünyanın hormon ilacını alıyoruz iğneleri yaptırıyoruz biraz saygı ve sorularımıza cevap ararken yardımcı olmalarını beklerken buzdolabı gibi sorularına 8 saat sonra cevap veren hemşirelerle karşılaşıyoruz ya sabir çekmekten başka bisey gelmiyor elimizden ilaçlarıniı nasıl kullanacağımı bile anlatmayan hemşireler.rabbim hepimize sabir versin butun bunlara evlat sahibi olabilmek için katlanıyoruz.insallah hepimiz anne oluruz rabbim hepimize evlat sahibi yapar ınsallah bu sıkıntılar sona erer.
Amin canim benimÇok sağolun rabbim tamamına erdirir inşş hayırlısıyla hepimizin buradan hep güzel haberlerini paylaşmak nasip olsun
3 senedir kıbrıs yolundayım ve yaşadıklarımı hep yazdımAmin canım
Valla bunlara inanmayacaksin
Turkiyede bütün gereken testleri ve histeroskopini yaptırıp gideceksin. Ona buna gerek yok dediklerine aldanmayacaksin bu sayfadan cikarttiklatim bunlar. Sayfaları nerdeyse 3 er kez okudum
İlk gidişinde pazarlık yapacaksın hatta tutmazsa diye 2. Ye yerini yapacaksın
Ya 2. Kez aynı merkezde yaptırdığın donasyon bile kişiden kişiye fiyat olarak fark ediyor. Ne tuttururlarsa artık
Aslında herkes 2.3. Yü hangi merkez ve fiyatini yazsada Afedersin kaba tabirle kazık yemesek.
Canım benim3 senedir kıbrıs yolundayım ve yaşadıklarımı hep yazdım
İlk tedavimde bende gökte Allah yerde kıbrıs ne dese o dedim,ama sonra olumsuz yaşadığımda anladım ki kıbrıs sadece yumurta veriyor ve transfer ediyor
Ve bunu eski sayfalarda defalarca yazdım ki arkadaşlarım yanmasın,donasyona başlamadan emin olsunlar rahimden,tüplerinin sıvı birikimi var yok ondan,sağlıklarının ne durumda olmasından,eşkerinin sperm kalitesinden ve s...
Hiç bilmiyordum gerçekten sayfaları okuyodum notlarda alıyorum ama gerçekten başa gelince anlıyormuş kendimce doğru yaptığımı düşünürken yanlış yaptığımın farkına yeni vardım bu sefer ne gerekiryorsa yapicam diyorum ınsallah bakalım hayırlısı zazacim herşey gönlüne göre olsun inşallah busefer daha iyi olucak hissediyorum senin için sen güçlü bir kadınsın keşke senin gibi olabilsem. gücümün yavaş yavaş bittiğini hissediyorum bazen toparlanmak zorda olsa toparlıyorum çünkü hayat devam ediyor.yalan söyleyemem hala kafam karışık ama busefer benim dediğim olacak kabul ettiler hayırlısı.3 senedir kıbrıs yolundayım ve yaşadıklarımı hep yazdım
İlk tedavimde bende gökte Allah yerde kıbrıs ne dese o dedim,ama sonra olumsuz yaşadığımda anladım ki kıbrıs sadece yumurta veriyor ve transfer ediyor
Ve bunu eski sayfalarda defalarca yazdım ki arkadaşlarım yanmasın,donasyona başlamadan emin olsunlar rahimden,tüplerinin sıvı birikimi var yok ondan,sağlıklarının ne durumda olmasından,eşkerinin sperm kalitesinden ve s...
Çok AMİN YARABBİMAh canim benim aynı demekki bunlar herşey iyiyken tutmuyor sorduğumuzda tatmin edici cevap alamıyorum cevap şu rahime bakalım bakildiya diye soruyorum belki iç kısımlarda bisey vardır rahim historoskopi yaptır daha önce niye söylemediniz dendiği zaman cevap şu oluyor gerek duymadık gelde delirme soru işaretleri hiç geçmiyor .şunu anlamıyorlar biz deneme tahtası değiliz para kapısı görüyor çoğu bizi insanı kiran bıktıran yıldıranda bu oluyor bazen bağırmak çağırmak istiyorsun ama elinden bisey gelmiyo insanın hakkını arıyorum ona bile bisey buluyorlar.okadar hassas bir durumdayizki zaten dünyanın hormon ilacını alıyoruz iğneleri yaptırıyoruz biraz saygı ve sorularımıza cevap ararken yardımcı olmalarını beklerken buzdolabı gibi sorularına 8 saat sonra cevap veren hemşirelerle karşılaşıyoruz ya sabir çekmekten başka bisey gelmiyor elimizden ilaçlarıniı nasıl kullanacağımı bile anlatmayan hemşireler.rabbim hepimize sabir versin butun bunlara evlat sahibi olabilmek için katlanıyoruz.insallah hepimiz anne oluruz rabbim hepimize evlat sahibi yapar ınsallah bu sıkıntılar sona erer.
İnşallah hayırlısı olsun bende bekliyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil düşünüyorum acaba bu kez oldumu diye nihayet bugün 5. gün belirtim yok transferden sonra oradaki hemşireler limon ve acı yeme demişlerdi onları yemiyorum bitki çayı da içmiyorum bende hep klinik ne derse onu yaptım. Hiç bilgi alamadım ne yumurta kalitesi hakkında ne de diğer konularda ben daha çömez sayılırım bir çoğunuza göre ikinci denemem inşallah güzel anlamda bilgi ve tecrübeler edinelim hepimiz de ama gerçekten bu grubu kuran arkadaşımıza ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Belki tekbaşımıza olsak kafayı yerdik. Bu kez ben kimseye söylemedim detaylarını gittiğimi bir kişi haricinde bir de sizler biliyorsunuz. Olmazsa herkesi de üzüntüme dahil etmek istemedim. İnşallah sevimcimi paylaşmak nasib olsunCanım benim
Hiç bilmiyordum gerçekten sayfaları okuyodum notlarda alıyorum ama gerçekten başa gelince anlıyormuş kendimce doğru yaptığımı düşünürken yanlış yaptığımın farkına yeni vardım bu sefer ne gerekiryorsa yapicam diyorum ınsallah bakalım hayırlısı zazacim herşey gönlüne göre olsun inşallah busefer daha iyi olucak hissediyorum senin için sen güçlü bir kadınsın keşke senin gibi olabilsem. gücümün yavaş yavaş bittiğini hissediyorum bazen toparlanmak zorda olsa toparlıyorum çünkü hayat devam ediyor.yalan söyleyemem hala kafam karışık ama busefer benim dediğim olacak kabul ettiler hayırlısı.
Canım maalesef bazı merkezler yumurta kalitesi hakkında bilgi vermiyolar ben hemşireye sorduğumda bende cevap alamadim maalesef klinik ne derse onu yapmak zorundayiz.insallah sonucun çok güzel olur.guzel haberini alırız sakın stres olma ben düştüm o hataya tecrubesizdim stresten yerimde duramıyorum şimdi anlıyorum ki relax olmak lazımmış kafaya takmamak lazımmış hakkında herşey hayırlı olsun.İnşallah hayırlısı olsun bende bekliyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil düşünüyorum acaba bu kez oldumu diye nihayet bugün 5. gün belirtim yok transferden sonra oradaki hemşireler limon ve acı yeme demişlerdi onları yemiyorum bitki çayı da içmiyorum bende hep klinik ne derse onu yaptım. Hiç bilgi alamadım ne yumurta kalitesi hakkında ne de diğer konularda ben daha çömez sayılırım bir çoğunuza göre ikinci denemem inşallah güzel anlamda bilgi ve tecrübeler edinelim hepimiz de ama gerçekten bu grubu kuran arkadaşımıza ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Belki tekbaşımıza olsak kafayı yerdik. Bu kez ben kimseye söylemedim detaylarını gittiğimi bir kişi haricinde bir de sizler biliyorsunuz. Olmazsa herkesi de üzüntüme dahil etmek istemedim. İnşallah sevimcimi paylaşmak nasib olsun
Hepimiz için aynı dileklerimle...
İnşallah bu defa daha dikatli olurlar ve sen anne olucaksınCanım benim
Hiç bilmiyordum gerçekten sayfaları okuyodum notlarda alıyorum ama gerçekten başa gelince anlıyormuş kendimce doğru yaptığımı düşünürken yanlış yaptığımın farkına yeni vardım bu sefer ne gerekiryorsa yapicam diyorum ınsallah bakalım hayırlısı zazacim herşey gönlüne göre olsun inşallah busefer daha iyi olucak hissediyorum senin için sen güçlü bir kadınsın keşke senin gibi olabilsem. gücümün yavaş yavaş bittiğini hissediyorum bazen toparlanmak zorda olsa toparlıyorum çünkü hayat devam ediyor.yalan söyleyemem hala kafam karışık ama busefer benim dediğim olacak kabul ettiler hayırlısı.
Inşallah Canım benim ınsallah tek dileğim bu ama ben hissediyorum sende anne olacaksın.İnşallah bu defa daha dikatli olurlar ve sen anne olucaksın
Çok sevindim seni dinledikleri için
İyi olucak inşallah
Haklısın ama insanın elinde olmuyor inşallah bu kez muvaffak olurum. Sen de görüştüm istediğim gibi yapacaklar demiştin. Zazanın dediği gibi yeni mi yapacaksın dondurulmuşlarla değil de yeni işlem mi yapacaklar sana. Sanırım yakın zamanda adet göreceksin bir sınrakinde işlem yapacaksın sanırımCanım maalesef bazı merkezler yumurta kalitesi hakkında bilgi vermiyolar ben hemşireye sorduğumda bende cevap alamadim maalesef klinik ne derse onu yapmak zorundayiz.insallah sonucun çok güzel olur.guzel haberini alırız sakın stres olma ben düştüm o hataya tecrubesizdim stresten yerimde duramıyorum şimdi anlıyorum ki relax olmak lazımmış kafaya takmamak lazımmış hakkında herşey hayırlı olsun.
Evet 4 güne adet olucam adetten sonra historoskopi yaptıracam sonra yeni donor istedim bir sorun çıkmazsa kabul ettiler tekrar tedaviye başlıycam ınsallah busefer anne olurum.Haklısın ama insanın elinde olmuyor inşallah bu kez muvaffak olurum. Sen de görüştüm istediğim gibi yapacaklar demiştin. Zazanın dediği gibi yeni mi yapacaksın dondurulmuşlarla değil de yeni işlem mi yapacaklar sana. Sanırım yakın zamanda adet göreceksin bir sınrakinde işlem yapacaksın sanırım
Inşallah busefer herşey daha hayırlı olur herşeyime baktırip gidicem daha bilincliyim enazindanEvet 4 güne adet olucam adetten sonra historoskopi yaptıracam sonra yeni donor istedim bir sorun çıkmazsa kabul ettiler tekrar tedaviye başlıycam ınsallah busefer anne olurum.
İnşallah canım kardeşimInşallah Canım benim ınsallah tek dileğim bu ama ben hissediyorum sende anne olacaksın.
Allah yardimcine olsu yeni donorede mi aynı fiyat istedilerEvet 4 güne adet olucam adetten sonra historoskopi yaptıracam sonra yeni donor istedim bir sorun çıkmazsa kabul ettiler tekrar tedaviye başlıycam ınsallah busefer anne olurum.
Allah razı olsun canım âmin fiat konuşmadım daha yarın ariycaklar fiat konusunda çok bisey istemezler sanirimAllah yardimcine olsu yeni donorede mi aynı fiyat istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?