Kızlar moralım cok bozuk sanki hiçç olamaycak gıbı mılletın karnına bakmaktan takıp edip iç gecirmek cook yordu kac negatıf var kendı yumurtamla ispanyaya niyetlıyız malıyet cok tutacak görüşmeye gıdıcem ınsallah Ocak sonu gıbı hadi tutmaz ise benım sorunum hormonlar adet duzensız tutar mı ki?cok ıhtıyacım var ya bebege bana ıyı gelcek hepimize ıyı gelcek o mınık eller Rabbım bu gece içimden geçenleri kabul eyle güzel eyleHayırlı eyle..

Canım sorun sadece adet düzensizliğiyse problem olacağını sanmam, ben de ilaçla hastalanıyordum. Üç denemenin biri kimyasal ikisi pozitif oldu.

İçimden bir ses murat önal dedi ve kaç aylık araştırmalarımın sonucu ona karar verdim.tamamen iç sesimi dinledim aslında.Nedenini bilmiyorum. ocakta okullar yarı yıl tatiline girince düşünüyorum o zamana kadar donör falan bulunur mu ki? (Tabi tedavi sürecinde her şey normal giderse) Gynolife murat önal da donasyon yaptıranlar kimler? Onları takip edeyip ben eski mesajlarını da bir daha okurum.

Inşallah olumlu sonuç alırsın merak etme onlar donor konusunda çok hızlılar maaşallah bana 3 günde donor buldular.sana tavsiyem eski mesajları bir bir oku lütfen oku çünkü olumluda var olumsuzda kafan karışmasın tecrübelerimden konuşuyorum lütfen donor iyi seç benimgibi olma bütün taktiklerini iyi yaptır çok soru sor senden biksalarda sor ben gynolife hemşiremsinein e bisey soramiyodum çünkü soğuk 3 gün sonra cevap verir yılma ben yildirincaya kadar uğraştım dünyanın parasını veriyoruz cevap vericek çok afedersiniz.ben şu hatayı yaptim doktor beyi sadece transferde gördüm sen sorularını sormak istediğin zaman ısrarla doktor beyle konuşacağını söyle sen konuş doktorla aracı girmesin kimse ben sorduğumda surekli meşgul hastalarla konusmuyo dediler ınsallah sende anne olursun lütfen ama lütfen dediklerime çok dikkat et.

Senden rahim için ultrason istedikleri zaman sen tahlillerin ultrasonun iki katını yaptır işini sağlama al historoskopi filan çektir istemeseler de çektir ben o hataya düştüm ilkinde insan hiç bisey bilmiyo sen işini sağlama alki sende hiç sorun görmesinler.gerisi rabbime kalmış ben sadece gynolifeteki başıma gelenleri paylaştım bunlara dikkat edersen kendin için iyi hiç eksiksiz gidersin .Inşallah anne olursun inşallah yüzünü güldürsün rabbim.

Ben ikinci tedavime başlıcam arkadaşlarım maalesef yeni donor işi olmuyor donmuslariimi almam gerekmiş benden hicbir tektik istemediler çok garip sadece ilki tutmadıysa senin rahminde sorun vardır dediler bu hafta historoskopi olucam ınsallah sorun çıkmazsa başlayacakmışım sadece 500 euro başlangıç göndermem lazımmış başka testler yaptıracam dedim kabul etmediler.ben yinede yaptıracam herşeyin en iyisi olması için çok zor çünkü manevi anlamda çöküş yaşamam için.canim sıkıldı sadece benden hicbir tektik istememelirine bozuldum ben bu defa dinlemiyecegim onları ne varsa yapacağım zaten embriyo kaliteliyse tutar gerisi rabbime kalmış

gunaydin kizlar sabah sabah esimle kavga etdik adam anlamiyorko sicak olmaz bana zararli surekli ben kombiyi azaltiyorum o hasta olmamak icin artiriyo zaten kucucuk oda bide kapiyi kapatiyo oyle bisekilde uyaniyorumko durup kapiyi aciyorum kombiyi kapatip uyuyorum bi bakiyorum yine ayni baya terledim yaaa adama soz anlatmak ne mumkun hastalanacaksn diyo iyide sicaklik iyi bisiy olsa doktorlar gidin hamama ordan cikmayin der yani baya bildiginiz yatak odamiz hamam kadar sicak oluyor ya sabahda karnim agridi adama sabah sabaha demedigm laf kalmadi sizce bisiy olurmu ya sicak odadan?

Yeni donör kabul etmemeleri çok saçma. Kabul etmeme gerekçeleri neymiş? Sen istedikten sonra onlara senin istediğini yapmak düşer . Donmuşları kullanmak zorunda değilsin ki

Günaydın canım içini ferah tut sanmıyorum oda sıcaklığından bir sıkıntı olsun ama sen yine de doktoruna bir sor. Karın ağrısı normal benim de hala ara ara kasıklarıma ağrı giriyor. Birazda korktuğumuz için sanırım kendimizi fazla dinliyoruz

Yeni donör kabul etmemeleri çok saçma. Kabul etmeme gerekçeleri neymiş? Sen istedikten sonra onlara senin istediğini yapmak düşer . Donmuşları kullanmak zorunda değilsin ki
Yeni donörü şu şekilde kabul ediyorlar herhalde tedaviye en baştan başlayıp para olarak da ilk ödediğin parayı verirsen başlıyorlar değil mi?

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.Onların istemediği bütün testleri yaptır dedin ya neler onlar?yani ekstra ne yapmam gerekiyor?

Evet ya bide sabah yyandigimda bebisler unutdum baya ayaklarimi falan gerdim sonra hatrlayb esime sardim rabbim yardimcimiz olsun ya zor buldgumuz icin qaloba boyle oluyor

Yeni donörü şu şekilde kabul ediyorlar herhalde tedaviye en baştan başlayıp para olarak da ilk ödediğin parayı verirsen başlıyorlar değil mi?
Benim gittiğim klinik donmuş ile denersen 1500+500 dondurma yani 2000, yeni donör 2500 Euro demişti, ben hep yeni donörle deneme taraftarı olmuşumdur. 500 Euro için riske atmak istemedim. Bana göre ilk seferde zaten en kalitelileri transfer ediyorlar. Eğer onlar tutmuyorsa donmuşlarla şans daha az olur diye düşünüyorum tabi bu benim düşüncem. Kimseyi etkilemek istemem.

Donmuslarin kalitesi neymis

Içime kemiren sorulara maalesef cevap alamadım sanırım kendi düşüncem bu ilkinin kalitesi neyse dolmuşlarında kalitesi odur diyorum kendi kendime

Içime kemiren sorulara maalesef cevap alamadım sanırım kendi düşüncem bu ilkinin kalitesi neyse dolmuşlarında kalitesi odur diyorum kendi kendime
Belkide yanılıyorumdur diyorum ama sorduğum sorulara kaçamak cevap verdikleri zaman ben kafamda soru işaretleri olusuyo ınsallah yaniliyorumdur

Sordum canim ama maalesef cevap alamadım hemşire bana fazla merak iyi değildir diye ukalaca bir cevap verdi.
Ne kadar saçmalaşmışlar. Acaba fiyat yüzünden mi yeni donör olmaz dediler ? 500 Euro fark eder. Senin içine nasıl siniyorsa onu yap arkadaşım yeni donör istiyorsan bunda diret.

Ne kadar saçmalaşmışlar. Acaba fiyat yüzünden mi yeni donör olmaz dediler ? 500 Euro fark eder. Senin içine nasıl siniyorsa onu yap arkadaşım yeni donör istiyorsan bunda diret.
Ahh canim benim yeni donor olmazmış ole söylediler yeni donor 2.tutmazsa 3.de yeni donorle başlarsın dediler prensip gereği yeni donor kabil eşemezlermiş yacakbisey yok canim donmuslarimla birkez daha denicem rabbim ne derse olur nasip kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…