Aynı fiat 5000 euro yeni donor
5000 euro çok
Yeşiladaya 2000 eu almışlardı yeni donörle ve artık beş günlük koymuşlardı
Ahhh arkadaşım keşke bu sayfayı iyice okuyub ve hangi merkezlerde hangi yalnışlıkları kayıt yapsaydın
Eminim üç günlük razı olmazdın transfere

Ben hatayı sayfaları yeterince okumamakla yaptim böyle olacağını hicde düşünmemiştim oldu bir kere bundada vardır bir hayir

Kafam karıştı şimdi daha başlamadım değiştirsem mi merkezi? Benim söylememle yapacaklar mı 5 güne ulaşmazsa ne oluyor.Benim iş biraz karışık zaten eşim mikro tese olacak sperm bulunursa sadece yumurta alıcaz.Sperm bulunmazsa embriyo donasyonu olacak.5000 euro da çok bu arada.Sanki diğer merkezler 4500 demişti.Murat bey tedaviye karar verdikten sonra söyleyeceklermiş fiyatı

Allah aşkına kafanı karıştırma
Seçiminde dur ama önceden konuş
İyi konuş
Burdakı yaşananları yaşama
İşte biz bununçin burdayız bir birimizin gözünü açmak için

Tamam bir defter aldım elime bilgisayarın başına geçtim mesajları okuyorum.Daha önce elimden geldiği kadar okudum ama şimdi daha çok dikkat edip not alacağım.Yeşilada nın mesajlarına bakıyorum.Destekleriniz için teşekkürler.Acemi olunca ne yapacağını bilmiyor insan.Artık sizlere danışıp ilerleyeceğim.Sorularımdan bıkmazsınız umarım

İnşallah ilk denemenle anne ol
Hazır embriyo transferinde şansın daha çok

Selam birtanelerim ben anne oldum. Darısı hepinizin başına hepinize dua ettim doğuma girerken zazam senin içinde çok diledim hepinizden Allah razı olsun tahmin edersiniz ev hali fazla detay giremicem çok sayfa geçmiş okumadım sonra bakıcam zaman bulunca sizleri seviyorum bebeğim erkek 38 hafta başı oldu. Allahıma şükürler olsun rabbim en tez zamanda yüzlerinizi güldürsün bambaşka birşey

Gozun aydin canim bu sayfada bize umut oldun insallah hayirli salih evlat olur ve bu sayfadaki herkes bebegine senin gibi kavusur

Rabbim analı babalı büyütsün kardeşim rabbim nazarlardan korusun bebeğini darısı bizlerin başına ınsallah

Gozun aydin canim bu sayfada bize umut oldun insallah hayirli salih evlat olur ve bu sayfadaki herkes bebegine senin gibi kavusur ❤
Amin cümlemize ınsallah herkes anne olsun istiyorum rabbim isteyen kim varsa kimsenin kucağını boş bırakmasın

Allah analı babalı büyütsüntebrikler

Gunaydin kizlar bugun adet gunumdu ve lekelenmem var aslinda peceteye silinmeseydm anlamazdim bi kac damla herdefasinda adet kanamasindan once gelen kirmizimsi kahvemsi beyaz karisik yani bisiy geliyordu aynisi geldi ilacimi ictim yatiyorum ymarm bisey olmamistir

Canım gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Şansı bahtı açık olsun oğluşun

Canım iki gün bende de oldu. Peçeteye açık pembe akıntı gibi geldi sonra kesildi.

Canımsın
Çok şükürler olsun
Rabbim sağ salim evladını büğütmeyi nasip etsin
Bu günler bizede nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…