Sıfırdan başlarsan donor veririz dediler bunuda 3.olursa sıfırdan başlayıp yeni donor vereceklermiş bu olayların aynısı yeşil ada arkadaşımın başına gelmişti hatirlarsan eğer oda 3.denemede sıfırdan donörde anne olmuştuAhh canim benim yeni donor olmazmış ole söylediler yeni donor 2.tutmazsa 3.de yeni donorle başlarsın dediler prensip gereği yeni donor kabil eşemezlermiş yacakbisey yok canim donmuslarimla birkez daha denicem rabbim ne derse olur nasip kısmet artık
Canım anlamadığım bunu bedava mı yapıyorlar? Sen yeni donörle başlamak isteyip ücretini versen de olmaz mı diyorlar?Sıfırdan başlarsan donor veririz dediler bunuda 3.olursa sıfırdan başlayıp yeni donor vereceklermiş bu olayların aynısı yeşil ada arkadaşımın başına gelmişti hatirlarsan eğer oda 3.denemede sıfırdan donörde anne olmuştu
Aynı fiat 5000 euro yeni donorCanım anlamadığım bunu bedava mı yapıyorlar? Sen yeni donörle başlamak isteyip ücretini versen de olmaz mı diyorlar?
Çok fazla istiyorlarmış. Hayırlısı olsun canım vardır her işte bir hayır.Aynı fiat 5000 euro yeni donor
Aynen canim benim herseyde bir hayır vardır busefer herşey mükemmel olsun diye uğraşıyorum ınsallah bende anne olurum inşallah herkes anne olsun istiyorum bu işler çok zor çünkü rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınÇok fazla istiyorlarmış. Hayırlısı olsun canım vardır her işte bir hayır.
Belkide yanılıyorumdur diyorum ama sorduğum sorulara kaçamak cevap verdikleri zaman ben kafamda soru işaretleri
Tam bir saçmalık. Bence iyi kalite olsa açıklama yaparlardi. Paran ile rezil olmak bu olsa gerek
Canım önce sakin ol. Yaşamış biri olarak inşallah üçüz değildir. Ama ben kendim de gördüm ki bu değerlerin katlaması çoğul gebelikle ilgili bir kesinlik vermiyor rahat ol sen keseyi görene kadar kendini strese sokmaKızlar slm bakmadan yazıyorum sizin yazdıklarınıza bakacağım sonra ama çok heyecanlıyım 3378 çıktı bugün 14.gün ultrason ne zaman alacaklar bilmiyorum her gün mü ikiye katlıyordu iki güne bir mi benim 998 idi en başta zaza senin dediğin gibi takibi başka yerde yaptırdığımda durumdan bahsetmelimiyim nasıl hareket edeyim en azından ilk ultrasonu orada baktırayım üçüz olursa çok korkuyorum ben 1’5 metre bişeyim sıkıntı olur mu ya hepinize teşekkür ederim akşama ailem gelecek tebrik etmeye o yüzden biraz yoğunum bakıp yazacağım sevgiler
Canim bende 10 gun 509 12 gun 1950 cikti 3 ola bilrmi ya ikiz?
[/QUOTE olabilir tabii.:umarım öyledir:)
Benim mesajları oku canımİçimden bir ses murat önal dedi ve kaç aylık araştırmalarımın sonucu ona karar verdim.tamamen iç sesimi dinledim aslında.Nedenini bilmiyorum.ocakta okullar yarı yıl tatiline girince düşünüyorum o zamana kadar donör falan bulunur mu ki? (Tabi tedavi sürecinde her şey normal giderse) Gynolife murat önal da donasyon yaptıranlar kimler? Onları takip edeyip ben eski mesajlarını da bir daha okurum.
Aynen katiliyorumBenim mesajları oku canım
Aminnn inşallah sabırla herşey olur dilerim senin De duaların gerçek olsunKızlar moralım cok bozuk sanki hiçç olamaycak gıbı mılletın karnına bakmaktan takıp edip iç gecirmek cook yordukac negatıf var kendı yumurtamla ispanyaya niyetlıyız malıyet cok tutacak görüşmeye gıdıcem ınsallah Ocak sonu gıbı hadi tutmaz ise benım sorunum hormonlar adet duzensız tutar mı ki?cok ıhtıyacım var ya bebege bana ıyı gelcek hepimize ıyı gelcek o mınık eller Rabbım bu gece içimden geçenleri kabul eyle güzel eyle Hayırlı eyle..
Sen hiç kendini üzme neden bilmiyorum bu olacak diye hissediyorum ama sen nötr ol İnan bana fark edecek benim kardeşimin eşi de tüp bebek ile anne oldu ikizlerimiz var şimdi son seferinde tek embriyo oldu bekleyelim dedik zaten yumurtası da azdı dedi ki tutarsa tutar serap abla yapacak birşey yok dedi Rabbim tek yumurta ikizi verdi sende gönlünü ferah tut var bir hikmeti bununBen ikinci tedavime başlıcam arkadaşlarım maalesef yeni donor işi olmuyor donmuslariimi almam gerekmiş benden hicbir tektik istemediler çok garip sadece ilki tutmadıysa senin rahminde sorun vardır dediler bu hafta historoskopi olucam ınsallah sorun çıkmazsa başlayacakmışım sadece 500 euro başlangıç göndermem lazımmış başka testler yaptıracam dedim kabul etmediler.ben yinede yaptıracam herşeyin en iyisi olması için çok zor çünkü manevi anlamda çöküş yaşamam için.canim sıkıldı sadece benden hicbir tektik istememelirine bozuldum ben bu defa dinlemiyecegim onları ne varsa yapacağım zaten embriyo kaliteliyse tutar gerisi rabbime kalmış
Canımsın çok teşekkür ederim inşallah canim benim ınsallah bu sefer olur rabbim herkese nasip eder inşallah .bol bol dua ediyorum yuce rabbim yüzümüzü güldürür insallahSen hiç kendini üzme neden bilmiyorum bu olacak diye hissediyorum ama sen nötr ol İnan bana fark edecek benim kardeşimin eşi de tüp bebek ile anne oldu ikizlerimiz var şimdi son seferinde tek embriyo oldu bekleyelim dedik zaten yumurtası da azdı dedi ki tutarsa tutar serap abla yapacak birşey yok dedi Rabbim tek yumurta ikizi verdi sende gönlünü ferah tut var bir hikmeti bunun
Rabbim ikizlerinize ve ailenize uzun omur versin inşallah.Canımsın çok teşekkür ederim inşallah canim benim ınsallah bu sefer olur rabbim herkese nasip eder inşallah .bol bol dua ediyorum yuce rabbim yüzümüzü güldürür insallah
iki yıla kadar hep arardı ve konuşurdu hastalarıylaInşallah olumlu sonuç alırsın merak etme onlar donor konusunda çok hızlılar maaşallah bana 3 günde donor buldular.sana tavsiyem eski mesajları bir bir oku lütfen oku çünkü olumluda var olumsuzda kafan karışmasın tecrübelerimden konuşuyorum lütfen donor iyi seç benimgibi olma bütün taktiklerini iyi yaptır çok soru sor senden biksalarda sor ben gynolife hemşiremsinein e bisey soramiyodum çünkü soğuk 3 gün sonra cevap verir yılma ben yildirincaya kadar uğraştım dünyanın parasını veriyoruz cevap vericek çok afedersiniz.ben şu hatayı yaptim doktor beyi sadece transferde gördüm sen sorularını sormak istediğin zaman ısrarla doktor beyle konuşacağını söyle sen konuş doktorla aracı girmesin kimse ben sorduğumda surekli meşgul hastalarla konusmuyo dediler ınsallah sende anne olursun lütfen ama lütfen dediklerime çok dikkat et.
Cok zor canim insan. Hic olmuycak gibi dusunuyo uzuluyo ama canini sikma olucakCanımsın çok teşekkür ederim inşallah canim benim ınsallah bu sefer olur rabbim herkese nasip eder inşallah .bol bol dua ediyorum yuce rabbim yüzümüzü güldürür insallah
Bak arkadaşım iyice oku sayfayı gynolifede aynı şeyleri hem yeşilada hemde trafiaos arkadaşım yaşadı.iç seninide duy ama aklınıda kullan,katiyyen üç günlük embriyoya razı olmaYeni donörü şu şekilde kabul ediyorlar herhalde tedaviye en baştan başlayıp para olarak da ilk ödediğin parayı verirsen başlıyorlar değil mi?
Üç günlük embriyoların kalitesimi oluyor allah aşkınaSordum canim ama maalesef cevap alamadım hemşire bana fazla merak iyi değildir diye ukalaca bir cevap verdi.
Evet canim haftaiçi arayacağım muratla beyle konuşacağım bu konuyu hemşireyi araya katmayacağım bu seferÜç günlük embriyoların kalitesimi oluyor allah aşkına
Soksunlar gözlerine o embriyoları
Murat beyle görüş talep et
Bir sürü para verdim de
Açıklama versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?