Sıfırdan başlarsan donor veririz dediler bunuda 3.olursa sıfırdan başlayıp yeni donor vereceklermiş bu olayların aynısı yeşil ada arkadaşımın başına gelmişti hatirlarsan eğer oda 3.denemede sıfırdan donörde anne olmuştu

Canım anlamadığım bunu bedava mı yapıyorlar? Sen yeni donörle başlamak isteyip ücretini versen de olmaz mı diyorlar?

Çok fazla istiyorlarmış. Hayırlısı olsun canım vardır her işte bir hayır.
Aynen canim benim herseyde bir hayır vardır busefer herşey mükemmel olsun diye uğraşıyorum ınsallah bende anne olurum inşallah herkes anne olsun istiyorum bu işler çok zor çünkü rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Kızlar slm bakmadan yazıyorum sizin yazdıklarınıza bakacağım sonra ama çok heyecanlıyım 3378 çıktı bugün 14.gün ultrason ne zaman alacaklar bilmiyorum her gün mü ikiye katlıyordu iki güne bir mi benim 998 idi en başta zaza senin dediğin gibi takibi başka yerde yaptırdığımda durumdan bahsetmelimiyim nasıl hareket edeyim en azından ilk ultrasonu orada baktırayım üçüz olursa çok korkuyorum ben 1’5 metre bişeyim sıkıntı olur mu ya hepinize teşekkür ederim akşama ailem gelecek tebrik etmeye o yüzden biraz yoğunum bakıp yazacağım sevgiler

Canım önce sakin ol. Yaşamış biri olarak inşallah üçüz değildir. Ama ben kendim de gördüm ki bu değerlerin katlaması çoğul gebelikle ilgili bir kesinlik vermiyor rahat ol sen keseyi görene kadar kendini strese sokma

Benim mesajları oku canım

Aminnn inşallah sabırla herşey olur dilerim senin De duaların gerçek olsun

Sen hiç kendini üzme neden bilmiyorum bu olacak diye hissediyorum ama sen nötr ol İnan bana fark edecek benim kardeşimin eşi de tüp bebek ile anne oldu ikizlerimiz var şimdi son seferinde tek embriyo oldu bekleyelim dedik zaten yumurtası da azdı dedi ki tutarsa tutar serap abla yapacak birşey yok dedi Rabbim tek yumurta ikizi verdi sende gönlünü ferah tut var bir hikmeti bunun

Canımsın çok teşekkür ederim inşallah canim benim ınsallah bu sefer olur rabbim herkese nasip eder inşallah .bol bol dua ediyorum yuce rabbim yüzümüzü güldürür insallah

iki yıla kadar hep arardı ve konuşurdu hastalarıyla
Her halde hasta çoğaldıkca bu merkezlerin egosu yükseliyorur

Canımsın çok teşekkür ederim inşallah canim benim ınsallah bu sefer olur rabbim herkese nasip eder inşallah .bol bol dua ediyorum yuce rabbim yüzümüzü güldürür insallah
Cok zor canim insan. Hic olmuycak gibi dusunuyo uzuluyo ama canini sikma olucak

Yeni donörü şu şekilde kabul ediyorlar herhalde tedaviye en baştan başlayıp para olarak da ilk ödediğin parayı verirsen başlıyorlar değil mi?
Bak arkadaşım iyice oku sayfayı gynolifede aynı şeyleri hem yeşilada hemde trafiaos arkadaşım yaşadı.iç seninide duy ama aklınıda kullan,katiyyen üç günlük embriyoya razı olma
Parayı transferde öde ancak kaliteli embriyolara.
Bunların dersini vermek lazım ki egoları insin

Sordum canim ama maalesef cevap alamadım hemşire bana fazla merak iyi değildir diye ukalaca bir cevap verdi.
Üç günlük embriyoların kalitesimi oluyor allah aşkına
Soksunlar gözlerine o embriyoları
Murat beyle görüş talep et
Bir sürü para verdim de
Açıklama versin

Üç günlük embriyoların kalitesimi oluyor allah aşkına
Soksunlar gözlerine o embriyoları
Murat beyle görüş talep et
Bir sürü para verdim de
Açıklama versin
Evet canim haftaiçi arayacağım muratla beyle konuşacağım bu konuyu hemşireyi araya katmayacağım bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…