Değerlerin çok yüksek muhtemelen ikizGunaydin kizlar bugun adet gunumdu ve lekelenmem var aslinda peceteye silinmeseydm anlamazdim bi kac damla herdefasinda adet kanamasindan once gelen kirmizimsi kahvemsi beyaz karisik yani bisiy geliyordu aynisi geldi ilacimi ictim yatiyorum ymarm bisey olmamistir
Yok canım bişey kullanmadım çok az geldi iki kere tuvalet kağıdına sadece o da çok açık pembe akıntı gibiydi, devam etmedi. Doktorum bir saat sonra pedin resmini çek at dediPeki bisiy kullandinmi? Doktor progestan ignemi iki kez vurulmami soyledi
Doğru söylüyorsun bunu bende duymuştum ilkinde en kalitelisini transfer ediyorlarmış şans iste rahim bazen kabul edip pozitifi gören çok var bazı rahimde kabul etmiyor oda bir şans iste donmuslarida pek önem veriliyo diye duydum bunlarida inanki daha transferden sonra duydum.is işten geçmişti hayırlısı artık inan kısmet gerisi rabbime kalmış rabbime emanetizBenim gittiğim klinik donmuş ile denersen 1500+500 dondurma yani 2000, yeni donör 2500 Euro demişti, ben hep yeni donörle deneme taraftarı olmuşumdur. 500 Euro için riske atmak istemedim. Bana göre ilk seferde zaten en kalitelileri transfer ediyorlar. Eğer onlar tutmuyorsa donmuşlarla şans daha az olur diye düşünüyorum tabi bu benim düşüncem. Kimseyi etkilemek istemem.
Amin amin duamdasin zaza kardeşim ve diğer transfer olacak olan yaptırma aşamasında olan herkes rabbim ınsallah hepimizin yüzünü güldürsün.Canımsın
Çok şükürler olsun
Rabbim sağ salim evladını büğütmeyi nasip etsin
Bu günler bizede nasip olsun
Canım benim çok sevindimSelam birtanelerim ben anne oldum. Darısı hepinizin başına hepinize dua ettim doğuma girerken zazam senin içinde çok diledim hepinizden Allah razı olsun tahmin edersiniz ev hali fazla detay giremicem çok sayfa geçmiş okumadım sonra bakıcam zaman bulunca sizleri seviyorum bebeğim erkek 38 hafta başı oldu. Allahıma şükürler olsun rabbim en tez zamanda yüzlerinizi güldürsün bambaşka birşey
Sen kalbini ferah tut, rahat olursan tutacağına inanıyorum ben, vakti geldiyse Allah ol dediyse oluyor yoksa herşey bahaneDoğru söylüyorsun bunu bende duymuştum ilkinde en kalitelisini transfer ediyorlarmış şans iste rahim bazen kabul edip pozitifi gören çok var bazı rahimde kabul etmiyor oda bir şans iste donmuslarida pek önem veriliyo diye duydum bunlarida inanki daha transferden sonra duydum.is işten geçmişti hayırlısı artık inan kısmet gerisi rabbime kalmış rabbime emanetiz
Canım kardeşim çok teşekkür ederim inşallah canim ınsallah vakti zamanını bekliyordur ben buna inanıyorum canim.Sen kalbini ferah tut, rahat olursan tutacağına inanıyorum ben, vakti geldiyse Allah ol dediyse oluyor yoksa herşey bahane
Canım yat kalkma hiç çalışıyorsan da rapor al birazTesekkurler kizlar proliton dige bi ilac vardi baya agrim vardi karnimda belimde bide akinti olunca kesin hastalncam dedm hemisere zarari yok kirmizi kanama olmasa. Bile yap dedi
Zazacim sen iyi bilirsin sabah kahvemsi pembemsi birazda beyazkmsi lekelenmem olmustu hemsirehin dediginimi anlamiyoruM acaba beynimmi dondu diye dusunuyorum progestan ignemi sabah olmustum oglen fitil olarak kullandigim ilac olarak devam rtdigim icin onu kullan bide pruliton dige igne yazdi ilk once kirmizi olursa kullanmam gerektivini dusundum sonra agrilarm artdi baya belim ve karnim acayip sekilde agrimaya basladi bide basim donmeye basladi Hemsireyi tekrar aradim Igneni yapmami soyledi igneyi yapib uyudum suan hic bir agrim falan yok normalede kasilarda batma olurdu o bile gitdi sizce bebege bisiy olirmu? Igne zararlimi diye sordum hayir dedi hemsire egerki baslarsam haftada bi kez yaptirmam gerektigini soyledi belkide gercekten dusuk olucakti onu onledi ama sonucta lekelenmeydi kirmizi kanama seklinde digildi simdide okuyorum pruluton diye igne uzerinde dusuk tehdidi olmadan hamileler kullanamaz falan yaziyorDeğerlerin çok yüksek muhtemelen ikiz
İkizlerde çok olur bu durum
Canım kendini çok dinleme zor biliyorum ama biraz rahat olmaya çalış, geçen sefer benim bardak boşanırcasına kanamam olmuştu. İçeride pıhtılaşan kanı atıyor bazen vücut . Ağrıyla beraber aşırı kanaman olmadığı sürece yat dinlen korkmaZazacim sen iyi bilirsin sabah kahvemsi pembemsi birazda beyazkmsi lekelenmem olmustu hemsirehin dediginimi anlamiyoruM acaba beynimmi dondu diye dusunuyorum progestan ignemi sabah olmustum oglen fitil olarak kullandigim ilac olarak devam rtdigim icin onu kullan bide pruliton dige igne yazdi ilk once kirmizi olursa kullanmam gerektivini dusundum sonra agrilarm artdi baya belim ve karnim acayip sekilde agrimaya basladi bide basim donmeye basladi Hemsireyi tekrar aradim Igneni yapmami soyledi igneyi yapib uyudum suan hic bir agrim falan yok normalede kasilarda batma olurdu o bile gitdi sizce bebege bisiy olirmu? Igne zararlimi diye sordum hayir dedi hemsire egerki baslarsam haftada bi kez yaptirmam gerektigini soyledi belkide gercekten dusuk olucakti onu onledi ama sonucta lekelenmeydi kirmizi kanama seklinde digildi simdide okuyorum pruluton diye igne uzerinde dusuk tehdidi olmadan hamileler kullanamaz falan yaziyorvallah agrim gectigine sevineyimmi uzuleyemmi bilemedim
Zaten lekelenme cok digildi yani peceteyle yoklamasam anlamamda agri fenaydi baya adet bugunde adet funum diye cok stress yaptim simdi hicbisy yokCanım kendini çok dinleme zor biliyorum ama biraz rahat olmaya çalış, geçen sefer benim bardak boşanırcasına kanamam olmuştu. İçeride pıhtılaşan kanı atıyor bazen vücut . Ağrıyla beraber aşırı kanaman olmadığı sürece yat dinlen korkma
Ohhh çoook şükür bende inanmazsın bu gün seni düşündüm çok sevindim ne derler ALLAH analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun şansın daima açık ve sütün bol olsun canı gönülden tebrik ederim:) darisi başımıza olsunSelam birtanelerim ben anne oldum. Darısı hepinizin başına hepinize dua ettim doğuma girerken zazam senin içinde çok diledim hepinizden Allah razı olsun tahmin edersiniz ev hali fazla detay giremicem çok sayfa geçmiş okumadım sonra bakıcam zaman bulunca sizleri seviyorum bebeğim erkek 38 hafta başı oldu. Allahıma şükürler olsun rabbim en tez zamanda yüzlerinizi güldürsün bambaşka birşey
Gecmis olsun canim bence fazla uzatmayin sorun sendeyse donasyon yaptir sorun kocansa biraz zor tabii onu kabullenmesj bence kadindq bi sey fark etmiyo Zaten kendi karninda kendi kaninla besleniyo erkeklerse biraz zor kabullene biliorPozitif haberleri aldıkça çok seviniyorum.
Allah'ım sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.
Gebe arkadaşlar da kolay hamilelik geçirsin inşallah
Ben de maalesef haberler iyi değil.
Dün 5. Negatif tüp bebek sonucunu aldık.
Karı koca yıkıldık, son deneme, yolumuz donasyon diyorduk da o kadar ilaç, iğne, işten izin alıp kontrollere gitmeler, opu, transfer derken insan gene de umutlanıyor demek ki.
Hele ki ben bu denemeyi hiç istemedim, gidelim Kıbrısa dedim ama kocam bir umut dedi ikna etti.
Şimdi öyle mahzunuz ki
Merkez yumurtanız var denemeye devam edin, donasyona daha yıllar var diyor ama maddi manevi büyük kayıplar verdik.
Hakkımızda hayırlı olsun inşallah
Çok teşekkür ederimGecmis olsun canim bence fazla uzatmayin sorun sendeyse donasyon yaptir sorun kocansa biraz zor tabii onu kabullenmesj bence kadindq bi sey fark etmiyo Zaten kendi karninda kendi kaninla besleniyo erkeklerse biraz zor kabullene bilior
Kardeşim çok geçmiş olsun kolay deil biliyorum ama biraz dinlen toparlan canim vücudunu dinlendir kafani toparla eniyi kararı vereceğine eminim canimPozitif haberleri aldıkça çok seviniyorum.
Allah'ım sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.
Gebe arkadaşlar da kolay hamilelik geçirsin inşallah
Ben de maalesef haberler iyi değil.
Dün 5. Negatif tüp bebek sonucunu aldık.
Karı koca yıkıldık, son deneme, yolumuz donasyon diyorduk da o kadar ilaç, iğne, işten izin alıp kontrollere gitmeler, opu, transfer derken insan gene de umutlanıyor demek ki.
Hele ki ben bu denemeyi hiç istemedim, gidelim Kıbrısa dedim ama kocam bir umut dedi ikna etti.
Şimdi öyle mahzunuz ki
Merkez yumurtanız var denemeye devam edin, donasyona daha yıllar var diyor ama maddi manevi büyük kayıplar verdik.
Hakkımızda hayırlı olsun inşallah
Çok çok teşekkür ederim kolay değil işte ama Allah'ım büyük elbet bir kolaylık gösterir.Kardeşim çok geçmiş olsun kolay deil biliyorum ama biraz dinlen toparlan canim vücudunu dinlendir kafani toparla eniyi kararı vereceğine eminim canim
Canım çok sevindim sağlıkla büyüt yavrunuSelam birtanelerim ben anne oldum. Darısı hepinizin başına hepinize dua ettim doğuma girerken zazam senin içinde çok diledim hepinizden Allah razı olsun tahmin edersiniz ev hali fazla detay giremicem çok sayfa geçmiş okumadım sonra bakıcam zaman bulunca sizleri seviyorum bebeğim erkek 38 hafta başı oldu. Allahıma şükürler olsun rabbim en tez zamanda yüzlerinizi güldürsün bambaşka birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?