- 2 Ekim 2018
- 151
- 194
- 53
- 44
biocotex sanırımHangi merkez acaba cnm ben 4 taneside imeil attım bakalım
Cnm benim çok çok geçmis olsun lütfen hemen yinede umudunu kaybetme inşaallah gebelikle sonuçlanırarkadaşlar merhaba, halil ibrahim tekin de yani hit te yasadığım kötü bir deneyimi sizinle paylaşmak istiyorum. genelde merkezlerde olumlu olursa o merkez iyi, olumsuz olursa o merkez kötü diye bir düşünce var. sırf bu yüzden daha gebelik testimi yapmadan buraya yazmak istedim.,
merkeze gittiğimde aslında herşey yolunda gibi gözüküyordu, başta dediler 10 yumurta toplandı, sonrasında dediler 7 kaldı,sonra 5.. bunlara takılmadım, 5 de olsa benim için yeterliydi. ta ki transfer akşamına kadar. akşam diyorum, çünkü gündüz planlanan transfer halil beyin istanbula yetişmesi gerektiği için, gece yarısı 3 e çekildi. zaten o ayrı bir gerginlik yarattı o aksam transfer olacaklara, ki nerden baksanız benim sayabildiğim 7 transfer vardı.
ben onada takılmadım, benim asıl canımı sıkkan,transfer öncesi sanırım zerrin hanım emin değilim,gelip transfer edilecek embriyo hakkında bilgi vermek istedi. embriyonun kalitesini sorduğumda, saat erken olduğu için daha blast seviyesine gelmediğini, kalitesinin tranfere uygun olduğu gibi saçma bir açıklama yaptı. ben daha türkiyelerden geliyorum, o kadar ilaç uygulaması alıyorum ve o doktor müşterisi için uygun olmayan bir saatte, uygun olmayan bir embriyo transfer ediyor. peki dedim embriyolağa, dondurlmuş kalacak mı? " yarın bakıcaz, eğer donduralacak kalitede varsa, donduracağız!" dediği an, ben hiç birşeyin yolunda gitmediğini anladım. zaten hemşireninde bilgisi var muhtemelen onun suratta düşük! transfer oldu, ertesi gün merkeze gittik geriye donduralacak embriyo kalmadığını söylediler!!!! hemen her soruma cevap yazan hemşire, afedersiniz beni iplememeye başladı. benim moral tabi yerlerde. donduralamayacak kadar kötü kalitede de olan bir embriyo, nasıl gebelik getirecek. ? benim yumurtam kaliteli değil diye burda deneme yapıyorum, karşılaştığım şey yumurta kalitesizliği.! kimbilir kaç kişiye böldüler o yumurtaları? neye yanacağımı şaşırdım, paramın gittiğine mi yanayım, haybeye 10 gündür toplam hayatım boyunca alacağım hormona mı yanayım. ? acayip derece de gerginim. yarın test var ama gebelik olacağına hiç inanmıyorum.
Inşallah pozitif sonuç alırsınız.. iki yerle görüştüm biri adet görmenizi sağlayalım öyle hazırlayalım dedi diğeri ilaç tedavisiyle hazırlarız demişti hit hangisini söylemişti acabaarkadaşlar merhaba, halil ibrahim tekin de yani hit te yasadığım kötü bir deneyimi sizinle paylaşmak istiyorum. genelde merkezlerde olumlu olursa o merkez iyi, olumsuz olursa o merkez kötü diye bir düşünce var. sırf bu yüzden daha gebelik testimi yapmadan buraya yazmak istedim.,
merkeze gittiğimde aslında herşey yolunda gibi gözüküyordu, başta dediler 10 yumurta toplandı, sonrasında dediler 7 kaldı,sonra 5.. bunlara takılmadım, 5 de olsa benim için yeterliydi. ta ki transfer akşamına kadar. akşam diyorum, çünkü gündüz planlanan transfer halil beyin istanbula yetişmesi gerektiği için, gece yarısı 3 e çekildi. zaten o ayrı bir gerginlik yarattı o aksam transfer olacaklara, ki nerden baksanız benim sayabildiğim 7 transfer vardı.
ben onada takılmadım, benim asıl canımı sıkkan,transfer öncesi sanırım zerrin hanım emin değilim,gelip transfer edilecek embriyo hakkında bilgi vermek istedi. embriyonun kalitesini sorduğumda, saat erken olduğu için daha blast seviyesine gelmediğini, kalitesinin tranfere uygun olduğu gibi saçma bir açıklama yaptı. ben daha türkiyelerden geliyorum, o kadar ilaç uygulaması alıyorum ve o doktor müşterisi için uygun olmayan bir saatte, uygun olmayan bir embriyo transfer ediyor. peki dedim embriyolağa, dondurlmuş kalacak mı? " yarın bakıcaz, eğer donduralacak kalitede varsa, donduracağız!" dediği an, ben hiç birşeyin yolunda gitmediğini anladım. zaten hemşireninde bilgisi var muhtemelen onun suratta düşük! transfer oldu, ertesi gün merkeze gittik geriye donduralacak embriyo kalmadığını söylediler!!!! hemen her soruma cevap yazan hemşire, afedersiniz beni iplememeye başladı. benim moral tabi yerlerde. donduralamayacak kadar kötü kalitede de olan bir embriyo, nasıl gebelik getirecek. ? benim yumurtam kaliteli değil diye burda deneme yapıyorum, karşılaştığım şey yumurta kalitesizliği.! kimbilir kaç kişiye böldüler o yumurtaları? neye yanacağımı şaşırdım, paramın gittiğine mi yanayım, haybeye 10 gündür toplam hayatım boyunca alacağım hormona mı yanayım. ? acayip derece de gerginim. yarın test var ama gebelik olacağına hiç inanmıyorum.
bende aynı soruyu sordum hite, düzenli adet görmüyorum çünkü. onlar farketmez dedi. arada da tedaviye başlıyoruz dedi. benim içime sinmedi, sonra kendiğimde adet gördüm. ondan sonra başladım tedaviye. rahim kalınlığımda çok iyiydi.Inşallah pozitif sonuç alırsınız.. iki yerle görüştüm biri adet görmenizi sağlayalım öyle hazırlayalım dedi diğeri ilaç tedavisiyle hazırlarız demişti hit hangisini söylemişti acaba
adet görmenizi sağlayalım diyen merkez hangisiydi?Inşallah pozitif sonuç alırsınız.. iki yerle görüştüm biri adet görmenizi sağlayalım öyle hazırlayalım dedi diğeri ilaç tedavisiyle hazırlarız demişti hit hangisini söylemişti acaba
Cümleyi doğru kuramadım sanırımadet görmenizi sağlayalım diyen merkez hangisiydi?
Cümleyi doğru kuramadım sanırımhite sinirlendim mesajı okuyunca merkezin biri öncesinde ilaçla adet görmenizi isteyip diğeri öncesinde adet görmenize gerek yok ilaçla hazırlarız demişti ya hangi merkezlerdi demek istedim
[/QUOTE
benim kafada bir dünya :) eğer şimdi doğru anladıysam cevap vereyim :) bristh ilaçla adet gördürelim dedi,murat bey. ama malesef artık türk hastalara o bakmıyor. hit gerek yok dedi
Teşekkürler allah yardımcınız olsun
Gözün aydın canım Allahım sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsinKızlar 6+2 hafif leke olmuştu dr a gittim ve kalp atışını duydum bebeğimin yıllardır bekledigim o sesi duydum inanın bacaklarım hala titriyor 1 hafta rapor verdi biraz riskli rabbim hepinize nasip etsin inşallah kucağıma sağlıkla almak da nasip olur
Çok sağol canim inşallah aynı zamanlarda alırız kucağımizaGözün aydın canım Allahım sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
Bende herşeyin iyi olmasını diliyorum benim de sadece 3 tane oldu onu da transfer ediyoruz dediler öncesinde hiç bilgi vermediler şu an pozitif inşallah Cuma günü de keseyi göreceğiz dilerim senin de böyle olur benim de herşey yolunda giderCnm benim çok çok geçmis olsun lütfen hemen yinede umudunu kaybetme inşaallah gebelikle sonuçlanır
Hayırlı uğurlu olsun inşallah güLe güle büyüt tebrik ederim evladını darısı başımıza olsun sağlıkla AminnnSelam birtanelerim ben anne oldum. Darısı hepinizin başına hepinize dua ettim doğuma girerken zazam senin içinde çok diledim hepinizden Allah razı olsun tahmin edersiniz ev hali fazla detay giremicem çok sayfa geçmiş okumadım sonra bakıcam zaman bulunca sizleri seviyorum bebeğim erkek 38 hafta başı oldu. Allahıma şükürler olsun rabbim en tez zamanda yüzlerinizi güldürsün bambaşka birşey
İnşallah sonuna kadar sağlıklı devam etsin canım bana da duymak nasip olsunKızlar 6+2 hafif leke olmuştu dr a gittim ve kalp atışını duydum bebeğimin yıllardır bekledigim o sesi duydum inanın bacaklarım hala titriyor 1 hafta rapor verdi biraz riskli rabbim hepinize nasip etsin inşallah kucağıma sağlıkla almak da nasip olur
Merhaba bu fiyat bütün tedavinin toplam miktarı mı?Memnun kaldınız mı?4200manat 2000euro covari
Shemsim senin kaç günlük oldu şimdi ben de Cuma günü kese görmeye gideceğim sen keseyi görmüş müydün kafam döndü artık hatırlamıyorumEvet ya belim bir anlk kopucak hivi oldum odama geciyim dedim baya basim dondu destekle odami buldum yerime yatdim agri yoktu ama kendimde digil gibiydim hemen doktor aradim pruluton yaptirmami soylediki iyikide sabahtan almstik yani kanama yoktu ama agri ve kendimden gecme oldugu icin qaliba simdi sabah bir progeston igne oglen bi tablet progeston yaptim aksamda igne yapmami soylemisti kanama falan yok sence yaptirayimmi tekrardan igneyi bi zarari olmaz dimi
İnşallah gebesin ve bu yaşadıklarını unutursunarkadaşlar merhaba, halil ibrahim tekin de yani hit te yasadığım kötü bir deneyimi sizinle paylaşmak istiyorum. genelde merkezlerde olumlu olursa o merkez iyi, olumsuz olursa o merkez kötü diye bir düşünce var. sırf bu yüzden daha gebelik testimi yapmadan buraya yazmak istedim.,
arkadaşlar merhaba, halil ibrahim tekin de yani hit te yasadığım kötü bir deneyimi sizinle paylaşmak istiyorum. genelde merkezlerde olumlu olursa o merkez iyi, olumsuz olursa o merkez kötü diye bir düşünce var. sırf bu yüzden daha gebelik testimi yapmadan buraya yazmak istedim.,
Amin canım hepiniz için dua ettim doğuma giderken Allah duamı kabul etsin burada herkese sağlıklı hayırlı. Evlatlar nasip etsinHayırlı uğurlu olsun inşallah güLe güle büyüt tebrik ederim evladını darısı başımıza olsun sağlıkla Aminnn
Aminim ınsallah rabbime emanetiz.insallah bizlerde anne oluruz herkes mutlu olsun istiyorumAmin canım hepiniz için dua ettim doğuma giderken Allah duamı kabul etsin burada herkese sağlıklı hayırlı. Evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?