Cnm benim çok çok geçmis olsun lütfen hemen yinede umudunu kaybetme inşaallah gebelikle sonuçlanır

Inşallah pozitif sonuç alırsınız.. iki yerle görüştüm biri adet görmenizi sağlayalım öyle hazırlayalım dedi diğeri ilaç tedavisiyle hazırlarız demişti hit hangisini söylemişti acaba

bende aynı soruyu sordum hit e, düzenl
Inşallah pozitif sonuç alırsınız.. iki yerle görüştüm biri adet görmenizi sağlayalım öyle hazırlayalım dedi diğeri ilaç tedavisiyle hazırlarız demişti hit hangisini söylemişti acaba
bende aynı soruyu sordum hite, düzenli adet görmüyorum çünkü. onlar farketmez dedi. arada da tedaviye başlıyoruz dedi. benim içime sinmedi, sonra kendiğimde adet gördüm. ondan sonra başladım tedaviye. rahim kalınlığımda çok iyiydi.

adet görmenizi sağlayalım diyen merkez hangisiydi?
Cümleyi doğru kuramadım sanırım hite sinirlendim mesajı okuyunca merkezin biri öncesinde ilaçla adet görmenizi isteyip diğeri öncesinde adet görmenize gerek yok ilaçla hazırlarız demişti ya hangi merkezlerdi demek istedim

hımmm

Gözün aydın canım Allahım sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

Cnm benim çok çok geçmis olsun lütfen hemen yinede umudunu kaybetme inşaallah gebelikle sonuçlanır
Bende herşeyin iyi olmasını diliyorum benim de sadece 3 tane oldu onu da transfer ediyoruz dediler öncesinde hiç bilgi vermediler şu an pozitif inşallah Cuma günü de keseyi göreceğiz dilerim senin de böyle olur benim de herşey yolunda gider

Hayırlı uğurlu olsun inşallah güLe güle büyüt tebrik ederim evladını darısı başımıza olsun sağlıkla Aminnn

İnşallah sonuna kadar sağlıklı devam etsin canım bana da duymak nasip olsun

Shemsim senin kaç günlük oldu şimdi ben de Cuma günü kese görmeye gideceğim sen keseyi görmüş müydün kafam döndü artık hatırlamıyorum

İnşallah gebesin ve bu yaşadıklarını unutursun

Seni çok iyi anlıyorum. Benzer şeyleri ben de yaşadım. Evet hitte büyük bir iletişim problemi var. Ama lütfen bu gebeliğini etkilemesin. Sakin kalmaya çalış. Unut gitsin. Pozitif kal ki bebeğin de sana sımsıkı tutunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…