- 8 Ağustos 2017
- 540
- 1.236
- 63
Saol canım amiiiinnnnn inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda duyarsın insallahİnşallah sonuna kadar sağlıklı devam etsin canım bana da duymak nasip olsun
Evet suan hamileyim cok sukurMerhaba bu fiyat bütün tedavinin toplam miktarı mı?Memnun kaldınız mı?
Hayr canim kece icin cumartesi gidicemShemsim senin kaç günlük oldu şimdi ben de Cuma günü kese görmeye gideceğim sen keseyi görmüş müydün kafam döndü artık hatırlamıyorum
Saol canım amiiiinnnnn inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda duyarsın insallah
Ay o zaman ikimizin de aynı zamanda olacak kese görme... Dün gece sabaha kadar uyudum uyandım bugün hiçbirşey hissetmiyorum gibi sabaha kadar uyuyamadım acaba ters bir şey mi yaptım diye korktum. Eşime test aldırdım şükür çift çizgiyi gördüm. Cuma gününe kadar bu gerginlik devam edecek sanırım Benim işim çok stresli rahatım ama çok yoğun çalışıyorum.Hayr canim kece icin cumartesi gidicem
Allah bağışlasın evlatlarınızıArkadaslar transferden sonra dondurulmus embriyolar icin hit sizi hic aradi mi ? Benim 1.5 yil oldu bebeklerim dogdu. 3 embriyo vardi donmus . Acaba onlari ne kadar sakliyorlar hic arayip soran olmadi beni
Allah bağışlasin bebeklerinizi. İlk denemedemi Hitte hamile kaldınız?Arkadaslar transferden sonra dondurulmus embriyolar icin hit sizi hic aradi mi ? Benim 1.5 yil oldu bebeklerim dogdu. 3 embriyo vardi donmus . Acaba onlari ne kadar sakliyorlar hic arayip soran olmadi beni
Kızlar uzun süre geçmiş üstünden ama banada o jel için 2728 tl dediler gerçekten pahalı mı bu kadar siz yaptırdınuz mı bülent hocada histereskopiAllaha dua etmekten başka çare
Kabul etmezlerki Acıbadem orası gittiğim Dr Bülent tıraş
Ben orda tedavideyim yumurta donasyonu yaptiriyorum sperm donasyonu da var evetarkadaşlar baküde sprem donasyonu yapmak istiyorum sizce nasıl olur
Benum doktorumu onere bilirim Celalettin Ornekarkadaşlar baküde sprem donasyonu yapmak istiyorum sizce nasıl olur
Canim nasilsin hangi asamadasinBen orda tedavideyim yumurta donasyonu yaptiriyorum sperm donasyonu da var evet
bende düşünüyorum nasıl ilerliyor güvenilir mi yaCanim nasilsin hangi asamadasin
nasıl ilerliyor durumun n asıl kaç gün kalacaksın ben adanadan gidicem öle bişi kısmet olursa 15 gün kalacaksınız dediler benimkide medikal plaza birde tüp bebek ilçlarıda dahil oluyor kıbrısa göre felakety uygun hem ilçları hemde donörün toplam fiyatına 2500 yuro dediler.Benum doktorumu onere bilirim Celalettin Ornek
Adetimi bekliyorum adetle birlikte ilac kullanip transfere gidicem canim eger adetim beni yaniltmazsa 15-16 aralik gibi transfer olurumCanim nasilsin hangi asamadasin
Canim niye Bakuyu dusunmuyorsun? Fiyatlar daha makul ce orda boyle birsey asla olmaz , hersey cok net !!Merhaba arkadaslar.
Ben dunya tup bebekte denedim , gectigimiz hafta negatif sonuc aldim. Yumurta donasyonuydu, hersey yolunda gidiyordu son gune kadar . Drumun tavsiyesiyle gittim yoksa Kibrisi cok dusunmuyordum ayni fiyata cek, yunanistan , ukrayna olabilir diyordum okudugum yabanci kaynaklardan . 13 yumurta dan 4. Gun aradiklarinda hepsi cok iyi gidiyor demislerdi ama transfer gunu gittigimizde 2 embryo kalmis kaliteleri cok iyi dendi, onlarin da tavsiyesiyle1 tane transfer edildi ve 1 tanesini de dondurdum. Embryolog tam transferden bikac dkka once soyluyor o sirada neden 2 diye uzuntumu bildirdim madem bu kadar iyi gidiyordu hicbir sonun yoktu ama cok kaliteli diyerek gradelerini belirtmediler. Donmeden once drla konusmak istedim bu tedirginligimi ...biraz zorlama bir nezaketle yuzdeye takilmamin anlamsiz oldugunu bana belirtti ve dondum. Sonradan israrimla transfer edilenin 4bb dondurulanin da 3bc oldugunu ogrendim. 5. Gun embyosu dendi. Raporda 3. Gune kadar gonup 5. Gun 2 blastocyst yaziyor. 3bc yi gorunce Ve dondurulmus olani da transferden vazgectim. Duygularim tum negatif sonuc alanlarin ki gibi tabii ki. Sizden ricam Cek’de, Ukrayna da , Yunanistan da veya Kibris maliyetlerini cok asmayan Ispanya da deneyen arkadaslar varsa mesaj atarlarsa sevinirim . Yeni yilda tekrar denemeyi dusunuyorum. Tum pozitif sonuc alanlar ve bebegine bebeklerine kavusanlari kalpten kutluyor cok seviniyor ve benim gibi umut etmekten yilmayan bu yolda tum zorluklara ragmen mucadele eden herkese de cabalarinin karsiligini saglikla almalarini yine kalpten diliyorum. Herkese Sevgiler
Canim niye Bakuyu dusunmuyorsun? Fiyatlar daha makul ce orda boyle birsey asla olmaz , hersey cok net !!
Haklisin canim tabii, guvenilirlik goreceli bir kavram tabii beklentiler vs... hangi ulkedesimiz mahsuru yoksa?Nesaybu , canim olabilir tabii ki cok sagol ama yurtdisinda Yasiyorum , dedigim ulkeleri yakinlik ve fiyat araliklari acisindan cazip gelmisti. Ben fertilitydonorfriends diye bir sayfadan tedavi veya garanti paketlerini kiyas ederek arastiriyordum ama gidenler varsa tavsiye uzerine yolla cikmak daha guven verir tabii ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?