Hayr canim kece icin cumartesi gidicem
Ay o zaman ikimizin de aynı zamanda olacak kese görme... Dün gece sabaha kadar uyudum uyandım bugün hiçbirşey hissetmiyorum gibi sabaha kadar uyuyamadım acaba ters bir şey mi yaptım diye korktum. Eşime test aldırdım şükür çift çizgiyi gördüm. Cuma gününe kadar bu gerginlik devam edecek sanırım Benim işim çok stresli rahatım ama çok yoğun çalışıyorum. İnşallah hafta sonu herşey güzel olacak herkese selam...

Arkadaslar transferden sonra dondurulmus embriyolar icin hit sizi hic aradi mi ? Benim 1.5 yil oldu bebeklerim dogdu. 3 embriyo vardi donmus . Acaba onlari ne kadar sakliyorlar hic arayip soran olmadi beni

Arkadaslar transferden sonra dondurulmus embriyolar icin hit sizi hic aradi mi ? Benim 1.5 yil oldu bebeklerim dogdu. 3 embriyo vardi donmus . Acaba onlari ne kadar sakliyorlar hic arayip soran olmadi beni
Allah bağışlasın evlatlarınızı normalde kalan embriyoları 1 sene dondurma ücretsiz demişlerdi bize. Sonra da senelik 500 €. 1 sene dolduktan sonra ararlar diye düşünüyordum devam ettirecekmisiniz dondurmaya diye ama sizi aramadıklarına göre demek ki bizim mi aramamız gerekiyor bilemedim

Allah bağışlasin bebeklerinizi. İlk denemedemi Hitte hamile kaldınız?

Benum doktorumu onere bilirim Celalettin Ornek
nasıl ilerliyor durumun n asıl kaç gün kalacaksın ben adanadan gidicem öle bişi kısmet olursa 15 gün kalacaksınız dediler benimkide medikal plaza birde tüp bebek ilçlarıda dahil oluyor kıbrısa göre felakety uygun hem ilçları hemde donörün toplam fiyatına 2500 yuro dediler.

Merhaba arkadaslar.
Ben dunya tup bebekte denedim , gectigimiz hafta negatif sonuc aldim. Yumurta donasyonuydu, hersey yolunda gidiyordu son gune kadar . Drumun tavsiyesiyle gittim yoksa Kibrisi cok dusunmuyordum ayni fiyata cek, yunanistan , ukrayna olabilir diyordum okudugum yabanci kaynaklardan . 13 yumurta dan 4. Gun aradiklarinda hepsi cok iyi gidiyor demislerdi ama transfer gunu gittigimizde 2 embryo kalmis kaliteleri cok iyi dendi, onlarin da tavsiyesiyle1 tane transfer edildi ve 1 tanesini de dondurdum. Embryolog tam transferden bikac dkka once soyluyor o sirada neden 2 diye uzuntumu bildirdim madem bu kadar iyi gidiyordu hicbir sonun yoktu ama cok kaliteli diyerek gradelerini belirtmediler. Donmeden once drla konusmak istedim bu tedirginligimi ...biraz zorlama bir nezaketle yuzdeye takilmamin anlamsiz oldugunu bana belirtti ve dondum. Sonradan israrimla transfer edilenin 4bb dondurulanin da 3bc oldugunu ogrendim. 5. Gun embyosu dendi. Raporda 3. Gune kadar gonup 5. Gun 2 blastocyst yaziyor. 3bc yi gorunce Ve dondurulmus olani da transferden vazgectim. Duygularim tum negatif sonuc alanlarin ki gibi tabii ki. Sizden ricam Cek’de, Ukrayna da , Yunanistan da veya Kibris maliyetlerini cok asmayan Ispanya da deneyen arkadaslar varsa mesaj atarlarsa sevinirim . Yeni yilda tekrar denemeyi dusunuyorum. Tum pozitif sonuc alanlar ve bebegine bebeklerine kavusanlari kalpten kutluyor cok seviniyor ve benim gibi umut etmekten yilmayan bu yolda tum zorluklara ragmen mucadele eden herkese de cabalarinin karsiligini saglikla almalarini yine kalpten diliyorum. Herkese Sevgiler

Canim niye Bakuyu dusunmuyorsun? Fiyatlar daha makul ce orda boyle birsey asla olmaz , hersey cok net !!

Canim niye Bakuyu dusunmuyorsun? Fiyatlar daha makul ce orda boyle birsey asla olmaz , hersey cok net !!

Nesaybu , canim olabilir tabii ki cok sagol ama yurtdisinda Yasiyorum , dedigim ulkeleri yakinlik ve fiyat araliklari acisindan cazip gelmisti. Ben fertilitydonorfriends diye bir sayfadan tedavi veya garanti paketlerini kiyas ederek arastiriyordum ama gidenler varsa tavsiye uzerine yolla cikmak daha guven verir tabii ...

Haklisin canim tabii, guvenilirlik goreceli bir kavram tabii beklentiler vs... hangi ulkedesimiz mahsuru yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…