Muhtemelen ikiz ve progesteron yetmiyorZazacim sen iyi bilirsin sabah kahvemsi pembemsi birazda beyazkmsi lekelenmem olmustu hemsirehin dediginimi anlamiyoruM acaba beynimmi dondu diye dusunuyorum progestan ignemi sabah olmustum oglen fitil olarak kullandigim ilac olarak devam rtdigim icin onu kullan bide pruliton dige igne yazdi ilk once kirmizi olursa kullanmam gerektivini dusundum sonra agrilarm artdi baya belim ve karnim acayip sekilde agrimaya basladi bide basim donmeye basladi Hemsireyi tekrar aradim Igneni yapmami soyledi igneyi yapib uyudum suan hic bir agrim falan yok normalede kasilarda batma olurdu o bile gitdi sizce bebege bisiy olirmu? Igne zararlimi diye sordum hayir dedi hemsire egerki baslarsam haftada bi kez yaptirmam gerektigini soyledi belkide gercekten dusuk olucakti onu onledi ama sonucta lekelenmeydi kirmizi kanama seklinde digildi simdide okuyorum pruluton diye igne uzerinde dusuk tehdidi olmadan hamileler kullanamaz falan yaziyorvallah agrim gectigine sevineyimmi uzuleyemmi bilemedim
Çok geçmiş olsunPozitif haberleri aldıkça çok seviniyorum.
Allah'ım sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.
Gebe arkadaşlar da kolay hamilelik geçirsin inşallah
Ben de maalesef haberler iyi değil.
Dün 5. Negatif tüp bebek sonucunu aldık.
Karı koca yıkıldık, son deneme, yolumuz donasyon diyorduk da o kadar ilaç, iğne, işten izin alıp kontrollere gitmeler, opu, transfer derken insan gene de umutlanıyor demek ki.
Hele ki ben bu denemeyi hiç istemedim, gidelim Kıbrısa dedim ama kocam bir umut dedi ikna etti.
Şimdi öyle mahzunuz ki
Merkez yumurtanız var denemeye devam edin, donasyona daha yıllar var diyor ama maddi manevi büyük kayıplar verdik.
Hakkımızda hayırlı olsun inşallah
Canım zazam seni özledim. Çok sevdiğim Bir arkadaşım için sana mesaj attım bakabilir misin? Oğlum yanaklarından öper. Sen nasılsın. Böyle bişi sotmak için girmiş oldum kusura bakmaMuhtemelen ikiz ve progesteron yetmiyor
Proluton depot haftada bir yaptır korkma
Faydası var zararı yok
Rahmindeki ağrı ve belin ağrısı düşük tehlikesidir
Yat dinlen
Kanaman olsa korkutma kendini
Şimdi gördüm yaşınıÇok teşekkür ederim
Sorun bende 40 yaşımdayım ve yumurta kalitesiz işte
Aslında 3. Deneme sonrasında donasyonu araştırmaya başladık beraber razı olduk
Üzerine 2 deneme daha yaptık o kadar üzgünüz ki şimdi iyi mi oldu böyle. O üzülmesin diye susuyorum çünkü ben o 3. Denemeden sonra gidelim dedim de o çok rica etti diye bu noktalara geldik işte
CanımsınCanım zazam seni özledim. Çok sevdiğim Bir arkadaşım için sana mesaj attım bakabilir misin? Oğlum yanaklarından öper. Sen nasılsın. Böyle bişi sotmak için girmiş oldum kusura bakma
Maddi gücümüz de sonsuz değil kiŞimdi gördüm yaşını
Madi gücün varsa dene kendi yumurtanla derim
Evet ya belim bir anlk kopucak hivi oldum odama geciyim dedim baya basim dondu destekle odami buldum yerime yatdim agri yoktu ama kendimde digil gibiydim hemen doktor aradim pruluton yaptirmami soylediki iyikide sabahtan almstik yani kanama yoktu ama agri ve kendimden gecme oldugu icin qaliba simdi sabah bir progeston igne oglen bi tablet progeston yaptim aksamda igne yapmami soylemisti kanama falan yok sence yaptirayimmi tekrardan igneyi bi zarari olmaz dimiMuhtemelen ikiz ve progesteron yetmiyor
Proluton depot haftada bir yaptır korkma
Faydası var zararı yok
Rahmindeki ağrı ve belin ağrısı düşük tehlikesidir
Yat dinlen
Kanaman olsa korkutma kendini
Proluton elinde dursunEvet ya belim bir anlk kopucak hivi oldum odama geciyim dedim baya basim dondu destekle odami buldum yerime yatdim agri yoktu ama kendimde digil gibiydim hemen doktor aradim pruluton yaptirmami soylediki iyikide sabahtan almstik yani kanama yoktu ama agri ve kendimden gecme oldugu icin qaliba simdi sabah bir progeston igne oglen bi tablet progeston yaptim aksamda igne yapmami soylemisti kanama falan yok sence yaptirayimmi tekrardan igneyi bi zarari olmaz dimi
Canim ben 26 yasinda yaptim daha iki yildir evliyiz iki kez kendi yumrtamla yaptim olmaynca olmuyomus ilkinde labaratuari sucladim kendce boyle Bisiy mumkyn digildi ama oluyormus yakin bi doktorum kendiini yipratma bosu bosuna doktor doktor gezme parani harcama bu yumurta ve hucrelerle bebegin olsa bile bi sorun cika bilir yani sagliksiz ola bilr git ya cocuk edin yada donor demisti iyikide yaptirmisim diyorum zaman kaybetmedenMaddi gücümüz de sonsuz değil ki
5 deneme başarısız oldu, daha kaç tane daha deneme yapacağız ki, donasyona para kalmayacak
Bugun yaptim herhalde bide bu hafta sonra gerekir umsrim bidaha boyle bisekilde kendimde gecmem baya filmlerdeki gibi disarda olsaydiProluton elinde dursun
Doktoruna sor vur derse vur
Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin kucağına alırsın inşallah canımCanim ben 26 yasinda yaptim daha iki yildir evliyiz iki kez kendi yumrtamla yaptim olmaynca olmuyomus ilkinde labaratuari sucladim kendce boyle Bisiy mumkyn digildi ama oluyormus yakin bi doktorum kendiini yipratma bosu bosuna doktor doktor gezme parani harcama bu yumurta ve hucrelerle bebegin olsa bile bi sorun cika bilir yani sagliksiz ola bilr git ya cocuk edin yada donor demisti iyikide yaptirmisim diyorum zaman kaybetmeden
Evet ben mayistan iki kez kendi yunurtam uc kez donasyon yaptim bu aya kadar tahmin ede biliyorsun baya kilo falanda aldimAllah'ım sağlıkla tamamına erdirsin kucağına alırsın inşallah canım
Bizim biraz para biriktirmemiz gerek gene kısacağız kendimizi gezmeklerden, sağlıklı evladımız olsun da sorun değil
Vücudum ve rahmim çok yoruldu
Çok vitamin, ilaç ve iğne aldım, biraz toparlanmam gerekiyor
Hele o vitaminler karaciğerimin değerlerini aşırı derecede yüksek yaptı
Biz 2 yılda 5 tüp bebek denedikEvet ben mayistan iki kez kendi yunurtam uc kez donasyon yaptim bu aya kadar tahmin ede biliyorsun baya kilo falanda aldim
Inleler ve jel hala mevcutmu acabaMerhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum çünkü yavrularım 20 aralık da erken dünyaya geldi. Bende hipertansiyon vardı gebelik öncesinde. Bebekler bğyüdükçe benim tansiyonum da yükselme başladı ve sonrasında preeklampsi yani genelik zehirlenmesi yaşadım. Daha 26. Haftada idim. 38 gün hastanede yattım ve bebeklerin bir kiloyu geçmesi beklendi. Ama tabii bu bekleme sürecinde tansiyon yerinde durmadı ciddi artışlar yaşadı bu durumda mağnezyum serumlar verildi . Anlayacağınız çok sıkıntılı günler geçirdik. Çok şükür sonunda kızım 1,275 gr oğlum da 1,180 gr olarak dünyaya geldiler. Tabii her ikisi de küvezde kaldılar. Kızım 1,5 ay oğlum 2 ay kaldı. Ama şimdi ikisi de Allahıma şükürler olsun ki evlerindeler. Ben donasyonu Murat ÖNal da yaptırdım ve çok da memnun kaldım. Yeni düşünenler arayış içinde olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada elimde clexane iğne ve crinone jel mevcut. İsteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Son kullanma tarihleri 10/2020 . Herkese sevgiler...
Çok tebrik ederim çok sevindim. Yeniden 48 inşallah sağlık durumunuz da iyidir.Selam birtanelerim ben anne oldum. Darısı hepinizin başına hepinize dua ettim doğuma girerken zazam senin içinde çok diledim hepinizden Allah razı olsun tahmin edersiniz ev hali fazla detay giremicem çok sayfa geçmiş okumadım sonra bakıcam zaman bulunca sizleri seviyorum bebeğim erkek 38 hafta başı oldu. Allahıma şükürler olsun rabbim en tez zamanda yüzlerinizi güldürsün bambaşka birşey
Ben yaptırıyorum
Adet sonrası transfere
Birşey sorabilirmiyim sizede transfer sonrasi yiyecek kısıtlaması oldumu bana çay kahve asitli içecekler katı yiyecekler çikolata poğaça baklagiller yeme dedi murat bey ben çorba ve salatadan başka bisey yemiyorumda ki ben deli gibi yemek yiyen bir insandım kibrista k2 gün kaldik inan otelde salata ve şu dışında bisey yemiyorum.
[/QUO
Nerede yaptırdınız ?Evet yum donasyonu
Amin canım duan ve dualarım, dualarımız kabul olur inşalah.Ohhh çoook şükür bende inanmazsın bu gün seni düşündüm çok sevindim ne derler ALLAH analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun şansın daima açık ve sütün bol olsun canı gönülden tebrik ederim:) darisi başımıza olsun
size özelden mesaj yazmak istedim, ama üyeye sınırlama getirildi diyor.yazamadım. burdan adını açıklamak istemediğim bir arkadaş yakın zamanda ukrayna da denedi, tek denemelik paket aldı, 3 ebriyo konmuş, keseler oluşmuş ama gebelik oluşmamış. malesef sonuç negatif oldu.Arkadaşlar buradan ukraynaya giden arkadaşlarımız vardı ama maalesef gebe kalınca sayfalarını kapatmışlar yeterince bilgi edinemedim ama iki merkezle gogul yardımıyla çeviri yaparak yarışıyorum vs ama yabancı dilim olmadığı için formları bir türlü dolduramadım lütfen çok rica ediyorum ukrayna giden bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu sefer bende ukraynayi denemek ıstiyorum
Hangi merkez acaba cnm ben 4 taneside imeil attım bakalımsize özelden mesaj yazmak istedim, ama üyeye sınırlama getirildi diyor.yazamadım. burdan adını açıklamak istemediğim bir arkadaş yakın zamanda ukrayna da denedi, tek denemelik paket aldı, 3 ebriyo konmuş, keseler oluşmuş ama gebelik oluşmamış. malesef sonuç negatif oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?