Muhtemelen ikiz ve progesteron yetmiyor
Proluton depot haftada bir yaptır korkma
Faydası var zararı yok
Rahmindeki ağrı ve belin ağrısı düşük tehlikesidir
Yat dinlen
Kanaman olsa korkutma kendini

Çok geçmiş olsun
Kaç yaşındasın

Faydası var zararı yok
Yat dinlen
Canım zazam seni özledim. Çok sevdiğim Bir arkadaşım için sana mesaj attım bakabilir misin? Oğlum yanaklarından öper. Sen nasılsın. Böyle bişi sotmak için girmiş oldum kusura bakma

Şimdi gördüm yaşını
Madi gücün varsa dene kendi yumurtanla derim

Canım zazam seni özledim. Çok sevdiğim Bir arkadaşım için sana mesaj attım bakabilir misin? Oğlum yanaklarından öper. Sen nasılsın. Böyle bişi sotmak için girmiş oldum kusura bakma
Canımsın
Bende seni çok özledim
Oğlunun göbüşünden öp benimçin
Hemen bakıyorum

Faydası var zararı yok
Yat dinlen
Evet ya belim bir anlk kopucak hivi oldum odama geciyim dedim baya basim dondu destekle odami buldum yerime yatdim agri yoktu ama kendimde digil gibiydim hemen doktor aradim pruluton yaptirmami soylediki iyikide sabahtan almstik yani kanama yoktu ama agri ve kendimden gecme oldugu icin qaliba simdi sabah bir progeston igne oglen bi tablet progeston yaptim aksamda igne yapmami soylemisti kanama falan yok sence yaptirayimmi tekrardan igneyi bi zarari olmaz dimi

Proluton elinde dursun
Doktoruna sor vur derse vur

Maddi gücümüz de sonsuz değil ki
5 deneme başarısız oldu, daha kaç tane daha deneme yapacağız ki, donasyona para kalmayacak
Canim ben 26 yasinda yaptim daha iki yildir evliyiz iki kez kendi yumrtamla yaptim olmaynca olmuyomus ilkinde labaratuari sucladim kendce boyle Bisiy mumkyn digildi ama oluyormus yakin bi doktorum kendiini yipratma bosu bosuna doktor doktor gezme parani harcama bu yumurta ve hucrelerle bebegin olsa bile bi sorun cika bilir yani sagliksiz ola bilr git ya cocuk edin yada donor demisti iyikide yaptirmisim diyorum zaman kaybetmeden

Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin kucağına alırsın inşallah canım
Bizim biraz para biriktirmemiz gerek gene kısacağız kendimizi gezmeklerden, sağlıklı evladımız olsun da sorun değil
Vücudum ve rahmim çok yoruldu
Çok vitamin, ilaç ve iğne aldım, biraz toparlanmam gerekiyor
Hele o vitaminler karaciğerimin değerlerini aşırı derecede yüksek yaptı

Evet ben mayistan iki kez kendi yunurtam uc kez donasyon yaptim bu aya kadar tahmin ede biliyorsun baya kilo falanda aldim

Inleler ve jel hala mevcutmu acaba

Çok tebrik ederim çok sevindim. Yeniden 48 inşallah sağlık durumunuz da iyidir.

Evet yum donasyonu
Nerede yaptırdınız ?

Amin canım duan ve dualarım, dualarımız kabul olur inşalah.

Arkadaşlar buradan ukraynaya giden arkadaşlarımız vardı ama maalesef gebe kalınca sayfalarını kapatmışlar yeterince bilgi edinemedim ama iki merkezle gogul yardımıyla çeviri yaparak yarışıyorum vs ama yabancı dilim olmadığı için formları bir türlü dolduramadım lütfen çok rica ediyorum ukrayna giden bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu sefer bende ukraynayi denemek ıstiyorum

size özelden mesaj yazmak istedim, ama üyeye sınırlama getirildi diyor.yazamadım. burdan adını açıklamak istemediğim bir arkadaş yakın zamanda ukrayna da denedi, tek denemelik paket aldı, 3 ebriyo konmuş, keseler oluşmuş ama gebelik oluşmamış. malesef sonuç negatif oldu.

Hangi merkez acaba cnm ben 4 taneside imeil attım bakalım

arkadaşlar merhaba, halil ibrahim tekin de yani hit te yasadığım kötü bir deneyimi sizinle paylaşmak istiyorum. genelde merkezlerde olumlu olursa o merkez iyi, olumsuz olursa o merkez kötü diye bir düşünce var. sırf bu yüzden daha gebelik testimi yapmadan buraya yazmak istedim.,
merkeze gittiğimde aslında herşey yolunda gibi gözüküyordu, başta dediler 10 yumurta toplandı, sonrasında dediler 7 kaldı,sonra 5.. bunlara takılmadım, 5 de olsa benim için yeterliydi. ta ki transfer akşamına kadar. akşam diyorum, çünkü gündüz planlanan transfer halil beyin istanbula yetişmesi gerektiği için, gece yarısı 3 e çekildi. zaten o ayrı bir gerginlik yarattı o aksam transfer olacaklara, ki nerden baksanız benim sayabildiğim 7 transfer vardı.
ben onada takılmadım, benim asıl canımı sıkkan,transfer öncesi sanırım zerrin hanım emin değilim,gelip transfer edilecek embriyo hakkında bilgi vermek istedi. embriyonun kalitesini sorduğumda, saat erken olduğu için daha blast seviyesine gelmediğini, kalitesinin tranfere uygun olduğu gibi saçma bir açıklama yaptı. ben daha türkiyelerden geliyorum, o kadar ilaç uygulaması alıyorum ve o doktor müşterisi için uygun olmayan bir saatte, uygun olmayan bir embriyo transfer ediyor. peki dedim embriyolağa, dondurlmuş kalacak mı? " yarın bakıcaz, eğer donduralacak kalitede varsa, donduracağız!" dediği an, ben hiç birşeyin yolunda gitmediğini anladım. zaten hemşireninde bilgisi var muhtemelen onun suratta düşük! transfer oldu, ertesi gün merkeze gittik geriye donduralacak embriyo kalmadığını söylediler!!!! hemen her soruma cevap yazan hemşire, afedersiniz beni iplememeye başladı. benim moral tabi yerlerde. donduralamayacak kadar kötü kalitede de olan bir embriyo, nasıl gebelik getirecek. ? benim yumurtam kaliteli değil diye burda deneme yapıyorum, karşılaştığım şey yumurta kalitesizliği.! kimbilir kaç kişiye böldüler o yumurtaları? neye yanacağımı şaşırdım, paramın gittiğine mi yanayım, haybeye 10 gündür toplam hayatım boyunca alacağım hormona mı yanayım. ? acayip derece de gerginim. yarın test var ama gebelik olacağına hiç inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…