yok histereskopiden gözün korkmasın laporoskopi gibi ameliyat değil basit giriyorlar yapışıklıkları açıyorlar açmayacaklarsa amlaöı yok korköa laporoskopi de zor değülde damaryoşu açık yayması dert. ben 1akşam kaldım o da kontroş aöaçlı yolsa hiç kanamam olöadı. ama kolumda elimde damar yolu açık latater takılıydı o rahatsız etti hemşire gece çıkarmadı serumum bittiği halde

CANIM DONÖRLER AYNI OLSA NE FARK EDECEK Kİ
aynı ülkede türkiyede aynı dönordan birsürü kardeş olabilir ilerde evlenecekleri zaman ya denk gelirlerse bu birinci sorun. kincisi ya sürekli aynı kadınlardan hormon verip yumurta alıyorlarsa yumurta sayısını ve kalitesini etkilemezmi bu, üçüncüsü de eğer secenek az ise kendine benzeyen nir benek içğn kendine benzeyen dçnor bulmak, sayı az ise secenekleri azaltmaz mı.. baküde Gürcistanda yaptıranlar dönor konusunda nasıl yol izleniyor bilgi verebilir mi nolur merak ettim

karnına başına kulaklarına sırtına akupınktır iğneleri batırıyor hiç acımıyor

Insallah canim öbür ay adet bitiminden sonra yaparız dediler sorun olursa 1 gece misafirimiz olursun basit bisey zaten dediler insan ister istemez geçmiş yaşadıklarımdan dolayı korkuyorum sevindiğim yanıda şu sorun varsa hemen mudahele edebilirler en azından.

Tek donordan bir ciftee veriyorlarmis da ne bilim hani bole bi konuya fazla talep oladigindan farli bi olay olmaz die dedim

Tek donordan bir ciftee veriyorlarmis da ne bilim hani bole bi konuya fazla talep oladigindan farli bi olay olmaz die dedim
Prosedür heryerde aynı diye arastirmistim ama yinede kimseyi yaniltmakta istemem biz daha önce kibrista önce çok araştırmıştık kafamda bir kaç ülke vardı bunlardan biri gürcistan di ama iş arkadaşım ve eşi ordaydı sormuştum ben sonra kıbrisi arastirdigimdada hemen hemen prosedür Aynı geldi bana ama kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum yanlış yönlendirmek istemem

Cok uygun cunku en azindan diger yerlere gore ayni sans birde uygun fiyat isi pazarlamaya dokmemeis tek yer ya dusunsene her yer sana 5 bin yuro ddrken orasi 2500 yuro diyor ya sole dusun bu fiyata yapiyorsa nede diger yere gidim ki adamlar biliyor cunku ilk akla kibris geliyor millet care tukenince ve tamamiyla umit kalmadigindan geldiklerini bildiklerinden en ucuk fiyatlardan islem yapiyorlar e sana turkiyede ilaclarini kullan ole gel diyorlar ya belki benim yumurtam o inneyi 10 kere yapmaya ihtiyac duymicak kadar saglikli neden ben okdar para harcim adam kontrol bile etmeden on odeme aliyor ilac adi veriyor kulan gel diyor ya bana lazim degilse tam ilaki kullanacam ama fozajina ihtiyacim yoksa dusunmeden etmeden birde emriyolari donrurken para aliyorlar ikinci demede tutyor ne hikmetse genel 2 veya 3 te tutyor emriyo kac kere para alirsam sans dusuncesi gibi geliyor cunku adamlar umitlerimizden besleniyor. Koskoca aci badem ya otesine gerek yok bana bir test yapsa sonucunda bana ameliyata gerek varmi yokmu dicek ama kanina ve sekerine bakim 15 dk icinde amliyata alip yarim saate kapatip malesef diyip yoladilar esimin cani yandi bir hafta onami yanim 6 milyar param gitti onami yanim evlrndigimin 5 ayi umit yok Alah baska dert vermesin demelerine mi yanayim hepsi bir test ya bu kadar yipranmam adandan sitanbula otel paralri en iyi doktor ilac derken harcadigim zamanami yanayim simdi siz soyleyin

Helal olsun kardeşim bütün yazdıkların doğru ve çok haklisin

Yazdıklarına aynen katılıyorum canim

Bakü'de benim sıkıntım azeri donor olmasi. Ben Türk istiyorum

Hiç donasyon yaptirdinizmi

Yazdıklarına katılıyorum. Huyunu falan dogurandan alacağını okumuştum ama işte.
Ya huyu suyu diyorlar ama sonucta senin ve esinin yetistirmsiyle alakali evlatlik edindigin bebegide sen buyultuyorsun ama onun nasil. Bir yetiskin olacagini kani degil senin egitmin senin davranisin hos gorun kurallarinin sinir belirliyor yoksa kani filan fark etmiyor kocana benziyor anlicagin babasi o cunku onun jarketlerini aloyor cocuk inun yuryusnu taklit ediyor ona guveniyor sonucta onu biliyor tanimadigi etmedigi hayatinda duymaycagi ve bilmeyecegi birini degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…