Umarım bu sayfadaki herkes annelik hayaline kavuşurevet genetik geçiş olmuyo donasyonda ama genetik nedir ki anne olmanın yanında... sayfaları okuyun ben okudum...minnak mucizeler için kocaman bir savaş bu...transfer,belirlitiler var mı yok mu derken pozitif sonuç almak, kese görüncek mi kalp atışı duyulcak mı ilk üç ay nasıl gececek genetik testler kontroller... sağsalim kucağınıza aldıktan sonra bu kadar sınavı geçtikten sonra... benim genetik değil dünya umrumda olmaz nettttt... herkese sevgiler...

Doğru bi bilgi paylaşımı yapmışsınız.Buna küçük bi not ekliyebilirim. Taşıyan kişiden %10 alır. Ama bu genetik özellik değildir. Bu kopyalamadır yani taşıyan kişinin bazı hareket ve davranışlarını bebekde aynen yapar. Örneğin taşıyan kişinin bi uyuma şekli vardır , yada bi gülüşü, bi mimiği onu bebekde yapar.
Ancak illa genetik olarak bebekde bi parça olmalı mı yoksa olmasa da olur bu tartışılası bi konu
Önemli olan doğru bilgileri bilerek bişeyleri kabullenmek.
Kendimizi kandırarak değil

Siz kendi rahminizden duseni nasil severim benimserim die dusnurken ben baskasinin cocugunu bildigi halde nasil sahiplenir korkusu yasiyorum allahim bilmiyorum nelerle sinicak bizi bizde sprem icinarastiryoruz bacilar bazen yapalim dio esim bazende ilerde sana bisi olsa ben ona nasil bakarim dio en kotuyu dusunmekten gecelri dert yanar oldum.....

Ikizlerim.11 aylik doktor.hanimin söylediklerine katılıyorum hergun bişeyleri bana benziyomu.acaba diye izliyorum ama yok.yok gerçi sevgileri onu unutturuyo nanin
selam Masumcum
hani yazmışsın ya " hergün bakıyorum bişeyleri benziyor mu " diye. Bu cümlenden acaba ikizlerin yumurta donasyonu olduğu aklından çıkmıyor düşüncesini mi anlamalıyız ?
Sonuçda böyle olsa bile bu çok normal.çok insani.
Sadece bu soruyu sen bu konuda tecrübeli olduğun ve bu işlemi yapacak arkadaşlara ışık olabil diye soruyorum.öptüm arkadaşım.

Bizim de sperm donasyonu ama ben eminim ki eşim benden çok sever o çocuğu. Bana demişti ki herkesin çocuğunu seviyorum seninkini mi sevmicem :)

Bu arada N Nesaybu az kalmış test gününe umarım musmutlu haberler alırsın hep beraber seviniriz. Z Zaza74 abla sen de tez zamanda inşallah :) beni soracak olursanız kendi başıma işler yapıyorum birkaç gün önce karyotip analizi için kan verdim sonuçlanmasını bekliyorum. Geride kalan 8 embriyo var daha britishte. Bir yandan da eşimi celalettin peruya yönlendirdim o da tahlil falan yaptırdı sonuçlarıyla beraber gidecek. Önceki gün de göbeğimdeki ağrıdan dolayı kocakarıya gittim göbeğin kayıp diyor bana allahım ne işler çeviriyorum böyle

2D

Tesekkurler canım, haklısın

Tesekkurler canım, internette çok arastırdım, sadece kıbrıstaki merkezlerin yazısı vardı, genetik doktorla görüştüm, öyle bişey in mümkün olmadığını söyledi, öle Bi bişey varsa internette yollayabilir misin sana zahmet??

Cok Tesekkürler, yani sonuçta biz de taşıyacak ya, bizden hiç mi Bi etkileşim, huy, sut, Bi etkileşim almıyor mu? Bu konuda Bi bilginiz varsa benimle paylasır mısınız??

Bu bilgiyi nerden öğrendiniz, kesin mi? Bilginiz varsa biraz detaylı anlatır mısınız?

Bu bilgiyi nerden öğrendiniz, kesin mi? Bilginiz varsa biraz detaylı anlatır mısınız?
Bende ikiz annesi olarak paylasmak istedim..Bebeklerim 14 aylik ve onlari dunyadaki her seyden cok seviyorum. Onlarla olmadigim zamanlarda onlari dusundugumde deli gibi ozluyorum, burnumun diregi sizliyor ve gozlerim doluyor:) Duygularimin her seyi dogal bir anneden hic farkli olmadigini hatta daha yogun oldugunu gozlemlerimle soyleyebilirim..Simdi kendi yumurtanla kesin bebegin olacak geldeseler dusunurum..Sanirim gerek yok derim. Bu arada bebeklerim bana hic benzemiyor.. baba ve hala..Fakat bir kizim kisilik olarak bana benziyor digeri hala:)
Karar surecim benimde yaklasik 2 sene surdu..O sirada yogun arastirmalar makale okumalar..O sirada epigenetik diye bir konu ile.karsilasmistim..Bebegin gen kombinasyonu donor ve babadan gecerken baskin gen olusumunda anne rahmininde ki proteinlerin etkili oldugunu soyluyordu..Yani cocugunuzun kime benzeyecegi yuzde elli yuzde elli iken, hangi yuzde ellinin olacagi karari sizin rahminizde ki proteinlerin yonlendirmesi ile oluyor..Anladimgim cocugunuz eldekilerle nasil bir birey olacaginiza rahimde ki proteinlerimizin karar verdigi..Bu muhtesem bir sey olarak gelmisti bana ozamanlar..Paylasmak istedim..
Ama dogumdan sonra her sey bambaska sadece bebeklerim var ve gerisi yalan:)
Herkez sevgiler..Zazacim senden guzel mi guzel haberleri bekliyorum..Morkanatlarim bebeklerini kocaman opuyorum..

İnş canım sağıl

Çok tesekkurler, bilgilerinizi paylaştığınız içinBen de uzun zamandır karar sürecindeyim, iyi ki bu gruba girmişim, Bi türlü sıcak bakamıyor ama bian önce karar vermem gerekiyordu, sizlerle bişeyler paylaşmak yalnız olmadığımı ve olaya, değişik bakmamı öğretti bana,

bu linke tiklarmisin?
ben yurtdisinda yasiyorum , beni donasyon fikrine hazirlayan burdaki dr umdu, kendiside kesinlikle bilimsel olarak anneden bir takim seylerin gectiginin kanitlandigini soyledi. Oyle birsey olmasa asla soylemezdi. Ben o anda karar verdim az da olsa biseyim gecicekse bebege tamam dedim kabul ettim. Ben boyle oldugunu dusunuyor ve inaniyorum, hos oyle degilsede icimizde buyucek olan o kucuk seye nasilsa baglanicaz farkindayim artik !

Yani o rna saki proteinler sayesinde, benden de bişeyler alabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…