Sagol canimmTebrikler canim benim gün gibi ortada herşey çok şükür rabbime bin şükür ki hamilesinnnnn❤❤
Inan inan canim benim bundan güzel haber olamaz yaHalen emin degilim inanamiyorum
Mujdeyi vereyimmi
Rabbim ınsallah sağlıkla kucağına aldığın günleri nasip etsin. darısı bizlerin herkesin başına inan bugün içime doğmuştu benim senin hamile haberini alacağım.rabbime bin şükür.Sagol canimm
YuppiiiiiInan inan canim benim bundan güzel haber olamaz ya
Sagol canim yaaaaRabbim ınsallah sağlıkla kucağına aldığın günleri nasip etsin. darısı bizlerin herkesin başına inan bugün içime doğmuştu benim senin hamile haberini alacağım.rabbime bin şükür.
Canım gözünaydın Allahım inşallah sağlıklı bir gebelik nasip etsinKizlar 8.gun boyle cikti sizce var mi?
Maşallah Benimde böyleydi aynı günlerde hayırlı olsunKizlar 8.gun boyle cikti sizce var mi?
Sagol canimmmMaşallah Benimde böyleydi aynı günlerde hayırlı olsun
Amin hepimizin canim insallah insallahCanım gözünaydın Allahım inşallah sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Amin arkadasim insallah umarim sonuna kadar boyle gider darisi isteyen herkesin basina aminCanım gözünaydın Allahım inşallah sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Çok sevindim canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar 8.gun boyle cikti sizce var mi?
Sagol canim tesekkur ederim darisi tum arkadaslarin basinaÇok sevindim canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canim sagolasin ins devami gelir simdiden korkular basladiBal gibi bebek geliyo
Benim açık sözlü , dürüst arkadaşım.Şöyle özetleyeyim bisey yaptıklarında.hal ve hareket v.s diyorumki eşime ayni senin.hiyun.ayni.senin.hareketlerin.ama eşim baba.asla bunu.soylesede hiç inandırıcı gelmez çünkü bana zaten.hicbir.huyunu ve hareket tarzını almiycaklarini biliyorum bunda için.acimiyo.desem yalan olur.kim.bana dereseki bu aklımıza gelmiyoki.asla inanmam.asla ilanı.geliyodur.
Hayırlı olsun dilerim kan değerin sağlıkla artar ve rahat bi hamilelik yaşarsın.Canim sagolasin ins devami gelir simdiden korkular basladi
Insallah canim sagol hep beraber gorucez insHayırlı olsun dilerim kan değerin sağlıkla artar ve rahat bi hamilelik yaşarsın.
Amin inşallah yeniyıl hiçkimsenin kucağını rabbim boş birakmasinSagol canim tesekkur ederim darisi tum arkadaslarin basina
Tesekkur ederim arkadasim aminNesaybu tebrik ederım☺Kucagına almak nasıp olsun ınslalah
Masum80 bende sana katılıyorum muhakkak aklına gelıyordur ama senın yetıstırecegın mantalite davranıs bicimi ile yetısecek cocukların sonraa kendınden cok şey bulacaksın ınslalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?