Genetik konusuna gelince Masum’a katılıyorum. İnsanın aklına gelmiyor değil ama şu var ki aklıma geliyor ama bunu önemsemiyorum. Yani gerçekten bana benzeyip benzememesi umurumda bile değil. Zaten bana benzeyip de ne olacak ben de Adriana Lima değilim Hatta geçen gün şöyle bir şey oldu ultrason fotoğrafına bakarken dedim ki içimden donörün de ne güzel dudakları varmış benim de eşimin de öyle köfte dudakları yok iyi iyi dedim yakışıklı oğlum benim şaka bir yana hamilelik sürecinde bebeğinizle öyle güçlü bir bağ kurmuş oluyorsunuz ki genetikmiş benziyormuş benzemiyormuş hiç bir önemi olmuyor. Bir de kucağıma alsam kim bilir nasıl olacak öpmek koklamak

Benim açık sözlü , dürüst arkadaşım.

Sagol canim tesekkur ederim darisi tum arkadaslarin basina
Amin inşallah yeniyıl hiçkimsenin kucağını rabbim boş birakmasinhaberleri artsın ınsallah rabbimden tek dileğim bu herkesin mutlu haberlerini hamile haberlerini duyayım bu bana yeter.rabbim kimsenin duasını boş cevirmesin.

Nesaybu tebrik ederımKucagına almak nasıp olsun ınslalah
Masum80 bende sana katılıyorum muhakkak aklına gelıyordur ama senın yetıstırecegın mantalite davranıs bicimi ile yetısecek cocukların sonraa kendınden cok şey bulacaksın ınslalah

Tesekkur ederim arkadasim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…