Çok tesekkurler, bir bakayım, Allah razı olsun
bu linke tiklarmisin?
ben yurtdisinda yasiyorum , beni donasyon fikrine hazirlayan burdaki dr umdu, kendiside kesinlikle bilimsel olarak anneden bir takim seylerin gectiginin kanitlandigini soyledi. Oyle birsey olmasa asla soylemezdi. Ben o anda karar verdim az da olsa biseyim gecicekse bebege tamam dedim kabul ettim. Ben boyle oldugunu dusunuyor ve inaniyorum, hos oyle degilsede icimizde buyucek olan o kucuk seye nasilsa baglanicaz farkindayim artik !
Öncelikle inşallah en yakın zamanda anne olursun
bu linke tiklarmisin?
ben yurtdisinda yasiyorum , beni donasyon fikrine hazirlayan burdaki dr umdu, kendiside kesinlikle bilimsel olarak anneden bir takim seylerin gectiginin kanitlandigini soyledi. Oyle birsey olmasa asla soylemezdi. Ben o anda karar verdim az da olsa biseyim gecicekse bebege tamam dedim kabul ettim. Ben boyle oldugunu dusunuyor ve inaniyorum, hos oyle degilsede icimizde buyucek olan o kucuk seye nasilsa baglanicaz farkindayim artik !
Oyle olduguna inandim canim ve o yuzden girdim bu yola. Rabbim isteyen herkese nasil etsin. Uzun omurlu hayirli evlatlar nasip etsin hepimize. Sevgiler xxÖncelikle inşallah en yakın zamanda anne olursunBenim çok eski msjlarıma bakabilirsin ne gel gitler yaşadım,şimdi oğlum 10 aylık Kurban olurum onu verene,herkes yaşasın bu güzel duyguyu,o benim canım,kanım donasyon hiç aklıma gelmez.Çok özel güzel duygular rahmine düştüğü an unutturuyor herşeyi,çok seversin canım arkadaşım İnan bana
selam Masumcum
hani yazmışsın ya " hergün bakıyorum bişeyleri benziyor mu " diye. Bu cümlenden acaba ikizlerin yumurta donasyonu olduğu aklından çıkmıyor düşüncesini mi anlamalıyız ?
Sonuçda böyle olsa bile bu çok normal.çok insani.
Sadece bu soruyu sen bu konuda tecrübeli olduğun ve bu işlemi yapacak arkadaşlara ışık olabil diye soruyorum.öptüm arkadaşım.
Şöyle özetleyeyim bisey yaptıklarında.hal ve hareket v.s diyorumki eşime ayni senin.hiyun.ayni.senin.hareketlerin.ama eşim baba.asla bunu.soylesede hiç inandırıcı gelmez çünkü bana zaten.hicbir.huyunu ve hareket tarzını almiycaklarini biliyorum bunda için.acimiyo.desem yalan olur.kim.bana dereseki bu aklımıza gelmiyoki.asla inanmam.asla ilanı.geliyodur.selam Masumcum
hani yazmışsın ya " hergün bakıyorum bişeyleri benziyor mu " diye. Bu cümlenden acaba ikizlerin yumurta donasyonu olduğu aklından çıkmıyor düşüncesini mi anlamalıyız ?
Sonuçda böyle olsa bile bu çok normal.çok insani.
Sadece bu soruyu sen bu konuda tecrübeli olduğun ve bu işlemi yapacak arkadaşlara ışık olabil diye soruyorum.öptüm arkadaşım.
Canım her hangi yerde denesen şans senden yana olsun inşallahzaza :)) güzel kalpli zaza :)
cevabın için teşekkür ederim.. en çok seni okudum..
inşallah en kısa sağlıkla kavuşursun bebeğine..
o kadar çok kaybım oldu ki..
artık sonunun iyi olmasını diliyorum.
hepimiz için..
halil ibrahim beyden ocak ayı için görüşme randevusu alacağız..
halil ibrahim beyi bir tanıyayım sonrasında
bahçeci ile de görüşmeyi düşünüyorum..
bu arada muayne ücreti 500tl
donasyon için 5.000euro fiyat verdiler.
bilgi olsun diye yazıyorum..
Canım masumum sen onlarda kendini aramaIkizlerim.11 aylik doktor.hanimin söylediklerine katılıyorum hergun bişeyleri bana benziyomu.acaba diye izliyorum ama yok.yok gerçi sevgileri onu unutturuyo nanin
Bal gibi de var. Hayırlı olsun :)Kizlar 8.gun boyle cikti sizce var mi?
Ayyyy gercekmiiBal gibi de var. Hayırlı olsun :)
CanımsınBende ikiz annesi olarak paylasmak istedim..Bebeklerim 14 aylik ve onlari dunyadaki her seyden cok seviyorum. Onlarla olmadigim zamanlarda onlari dusundugumde deli gibi ozluyorum, burnumun diregi sizliyor ve gozlerim doluyor:) Duygularimin her seyi dogal bir anneden hic farkli olmadigini hatta daha yogun oldugunu gozlemlerimle soyleyebilirim..Simdi kendi yumurtanla kesin bebegin olacak geldeseler dusunurum..Sanirim gerek yok derim. Bu arada bebeklerim bana hic benzemiyor.. baba ve hala..Fakat bir kizim kisilik olarak bana benziyor digeri hala:)
Karar surecim benimde yaklasik 2 sene surdu..O sirada yogun arastirmalar makale okumalar..O sirada epigenetik diye bir konu ile.karsilasmistim..Bebegin gen kombinasyonu donor ve babadan gecerken baskin gen olusumunda anne rahmininde ki proteinlerin etkili oldugunu soyluyordu..Yani cocugunuzun kime benzeyecegi yuzde elli yuzde elli iken, hangi yuzde ellinin olacagi karari sizin rahminizde ki proteinlerin yonlendirmesi ile oluyor..Anladimgim cocugunuz eldekilerle nasil bir birey olacaginiza rahimde ki proteinlerimizin karar verdigi..Bu muhtesem bir sey olarak gelmisti bana ozamanlar..Paylasmak istedim..
Ama dogumdan sonra her sey bambaska sadece bebeklerim var ve gerisi yalan:)
Herkez sevgiler..Zazacim senden guzel mi guzel haberleri bekliyorum..Morkanatlarim bebeklerini kocaman opuyorum..
Kurban olurum onu vereneMavisufi cok güzel anlatmış. RNA nın rahim içindeki cenin üstündeki etkileri bunlar.
Not: Mavi'cim seni ve iki meleğini çok öpüyorum.
Benimkilerde 10 aylık oldu.
OleeeeeeyyyyyKizlar 8.gun boyle cikti sizce var mi?
Halen emin degilim inanamiyorumOleeeeeeyyyyy
Hamilesin
Tutundulaaaaaarrrr
Çok şükür
Kurban olurum onu verene
Morcum senide çok özlüyorum
İnşallah bir gün benimde güzel haberime sevinirsiniz
Dur acele etmeHalen emin degilim inanamiyorum
Mujdeyi vereyimmi
He valla. İnşallah devamı gelirAyyyy gercekmii
Ay insallah inanamiyorummm dr a yolladim pozitif gibi gorunuyor ins dediBal gibi bebek geliyo
Tebrikler canim benim gün gibi ortada herşey çok şükür rabbime bin şükür ki hamilesinnnnnKizlar 8.gun boyle cikti sizce var mi?
Bebişim geliyooooooo hadi hayırlarla insallahhhhhhhhhhTebrikler canim benim gün gibi ortada herşey çok şükür rabbime bin şükür ki hamilesinnnnn❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?