Çok tesekkurler, bir bakayım, Allah razı olsun

Öncelikle inşallah en yakın zamanda anne olursun Benim çok eski msjlarıma bakabilirsin ne gel gitler yaşadım,şimdi oğlum 10 aylık Kurban olurum onu verene,herkes yaşasın bu güzel duyguyu,o benim canım,kanım donasyon hiç aklıma gelmez.Çok özel güzel duygular rahmine düştüğü an unutturuyor herşeyi,çok seversin canım arkadaşım İnan bana

Oyle olduguna inandim canim ve o yuzden girdim bu yola. Rabbim isteyen herkese nasil etsin. Uzun omurlu hayirli evlatlar nasip etsin hepimize. Sevgiler xx

Şöyle özetleyeyim bisey yaptıklarında.hal ve hareket v.s diyorumki eşime ayni senin.hiyun.ayni.senin.hareketlerin.ama eşim baba.asla bunu.soylesede hiç inandırıcı gelmez çünkü bana zaten.hicbir.huyunu ve hareket tarzını almiycaklarini biliyorum bunda için.acimiyo.desem yalan olur.kim.bana dereseki bu aklımıza gelmiyoki.asla inanmam.asla ilanı.geliyodur.

Canım her hangi yerde denesen şans senden yana olsun inşallah

Ikizlerim.11 aylik doktor.hanimin söylediklerine katılıyorum hergun bişeyleri bana benziyomu.acaba diye izliyorum ama yok.yok gerçi sevgileri onu unutturuyo nanin
Canım masumum sen onlarda kendini arama
Zaten nasıl büyütürsün huyunu alıcaklar

Canımsın
Okadar özlüyorum ki sizleri
Nolursun girin bura herden meleklerinizi anlatın
Darısı bizlere olsun
Bu topik ancak annelerin topiği olsun
Her kes bebeklerini anlatsın inşallah

Mavisufi cok güzel anlatmış. RNA nın rahim içindeki cenin üstündeki etkileri bunlar.
Not: Mavi'cim seni ve iki meleğini çok öpüyorum.
Benimkilerde 10 aylık oldu.
Kurban olurum onu verene
Morcum senide çok özlüyorum
İnşallah bir gün benimde güzel haberime sevinirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…