- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Sağol canım benim
Sağol canım benimCanım başınız sağolsun Allah sizlere uzun ömür versin sağlık sıhhat versin. Evlatlarının başından eksik etmesin. Anneliği ne güzel anlatmışsın ağzın bal yesin. Öylemi böylemi diye düşünen hiç başlamasın ben sadece Anne olmak için yola çıktım pişman değilim evlat benim bende annesiyim gerisi boş. Hayırlı sağlıklı olsunlar yeter. Bebişlerini benim için öp kokla.
Amim canım sen de sağ Salim al yavrunu kucağına inşallahBaşın saolsun sabırlar diliyorum. Bugün minigimin kalp atışını duydum resmen aşık oldum ellerim titriyor kafam da hiç bir soru yok rabbimin emanetini göğsümde uyutim eşimle aramızda mis gibi uyusun hayallerimiz gerçek olsun ne dna ne rna hiç düşünmem çok sevilecek sıparabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah senin evlatlarını da sana bağışlasın zaza da en kısa zamanda yavrusuna kavuşur insallah
YARIM rahimliyim birde canım belki ondan dedi ma hep kalite açısından konuşmuştuDonasyonla yumurta kalitesinin alakası yok ki canım rahimde sıkıntı yıksa olur..vazgeçme..
ne gibi belirtilerin oldu canımIkinci kez yaptim . Ilki 8. Gun ikincisi 10. Gun. Bugun kan testi verdim pazartesi cikicak maalesef , belki ihtimal ogleden sonrada ara dedi ama ufak bir umut. Neyse nasil kizlar ? Degisiklik var mi? Bem biraz daha koyulasir diye umutlandim;(
En belirgin 6.7.8 gunlerde kahverengi leke sonra siyah tortular geldi. Yogun kasik agrisi ve bugun baslayan bel agrim var. halen emin degilim korkuyorum inankine gibi belirtilerin oldu canım
rabbim kucağına aldırsın canımEn belirgin 6.7.8 gunlerde kahverengi leke sonra siyah tortular geldi. Yogun kasik agrisi ve bugun baslayan bel agrim var. halen emin degilim korkuyorum inanki
Çok sağol güzel arkadaşım inan hep aklımdasın her actigim da senin yazdıklarına bakıyorum güzel hbr ini alıcaz inşallah senin de, çok güzel heyecanlı ama bol endişeli, korkulu inan bizim gibi çok mücadele edenler de endişe sevincim önüne geciyo sende yaşayacaksın rabbimin izniyleÇok sevindim senin adına ınsallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim güzel bir duygu demi bu ınsallah rabbim hepimize nasip eder bu duyguyu tek dileğim bu rabbimden.
Rabbimin izniyle ztn hamilesin inşallah hcg de yüksek güzel çıkar güzel katlanır ztn snr si hep endişe insan deli gibi oluyoIkinci kez yaptim . Ilki 8. Gun ikincisi 10. Gun. Bugun kan testi verdim pazartesi cikicak maalesef , belki ihtimal ogleden sonrada ara dedi ama ufak bir umut. Neyse nasil kizlar ? Degisiklik var mi? Bem biraz daha koyulasir diye umutlandim;(
Bende senden uzun zamandır haber alamadım merak etmiştim sen be bebişim iyi olsunda habersiz bırakma canim .Çok saol canim benim güzel dileğim için ınsallah bende çok umutluyum busefer bütün olumsuzluklara rağmen daha iyi olacak busefer rabbimin izniyle kendine ve bebisinle çok dikkat canim benim dualarım seninle.Çok sağol güzel arkadaşım inan hep aklımdasın her actigim da senin yazdıklarına bakıyorum güzel hbr ini alıcaz inşallah senin de, çok güzel heyecanlı ama bol endişeli, korkulu inan bizim gibi çok mücadele edenler de endişe sevincim önüne geciyo sende yaşayacaksın rabbimin izniyle
Sagol canim ins dedigin gibi olur. Bu endiseler bitiriyo bizi dikkat etmek lazimtabii ama elde miki?Rabbimin izniyle ztn hamilesin inşallah hcg de yüksek güzel çıkar güzel katlanır ztn snr si hep endişe insan deli gibi oluyoben 7.9.11.14.16 hep kan testi verdim zar zor kalbi duydum bu seferde her hafta dr gittim hatta 5 günde bir kalbi atiyomu, ki hala öyleyim, şimdide test verim sonuç ve detaylı ultrason valla 1 değil 9 doğruyo insan, bol yat dinlen çok ayakta kalma asla iş yapma evde kisa yürü rabbim tamamına dacerdirir insallah
❤❤❤Bende senden uzun zamandır haber alamadım merak etmiştim sen be bebişim iyi olsunda habersiz bırakma canim .Çok saol canim benim güzel dileğim için ınsallah bende çok umutluyum busefer bütün olumsuzluklara rağmen daha iyi olacak busefer rabbimin izniyle kendine ve bebisinle çok dikkat canim benim dualarım seninle.
Aaaa hadi hayirli olsun simdiden canim isim dusunmeye baslayalimKızlar ben bugün cinsiyeti öğrendimgerçi doktor 13. Haftada kesin diyebiliriz dedi ama büyük olasılık erkekmiş
İsim konusunu hiç sorma canımAaaa hadi hayirli olsun simdiden canim isim dusunmeye baslayalim
Ay ne tatli carpismalar bunlar, ne guzell. Darisi bize olsun insallah. Bizimkide kiz olursa zehra diyor kayinvalidemin adiİsim konusunu hiç sorma canımkocamın klasik erkek diretmesi var Mehmet emir (Mehmet babasının adı) Mehmet anayasanın değişmez tartışmaya bile açılamaz ilk dört maddesi niteliğinde emir belki benim dayatmamla değişebilir ama allahtan emir ismini seviyorum
Süper canim ya erkek annesi oluyorsun rabbim seninde tez zamanda saglikla kucağına aldığın günleri nasip etsin.kendine çok dikkat et.Kızlar ben bugün cinsiyeti öğrendimgerçi doktor 13. Haftada kesin diyebiliriz dedi ama büyük olasılık erkekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?