Eski mesajlarına baktım merkezin Gynolife yazmışın
Bu merkez başta yeşiladam ve trados arkadaşıma apar topar tedaviye kontrol etmeden başladıkları için baya uğraştırdı
Lütfen bunlara dikat edin
Lütfen merkezi uyarın doğru yapmadıklarına dair
Şu verilen paraları kaç sene toplayıp yemeden içmeden tedaviye başlıyoruz

Pardon tradiao arkadaşım yazıcaktım

En bilinen , alanın da iyi doktorlarda 3 tüp tedavisi ve hep aynı son 4. Embriyolar gelişimi durdu.Sevgili zaza bahsettiğin test ve bölüm'e eşimi götürücem.Histereskopimi de olmuştum.Yeni deneme yapacaklarmış yeni donörle.Genetik hasar testini bile önemseyen doktor gormedim.Ben anlamıyorum bunları.Kotülemek istemiyorum hiçbir doktoru ve kurumu ama bu önemsememe hali beni çok şaşırtıyor.Bakalım neler olacak.Tüm cevap veren arkadaşlarıma tesekkür ediyorum.İyi ki varsınız.

İnşallah güzel olucak canım üzülme

Z Zaza74 nasılsın canım yurda döndün sanırım. Evde kendine bi saltanat kur suyu sana getirsinler, yemeğini getirsinler. Hiiiiç bir şeye dokunma senin ayağına gelsin hersey. Hatta küçük ayak parmağım kaşınıyor kaşıyın de Kendini şımart, ne kadar rahat olursan o kadar iyi stres yapma yeşilçam filmleri seyret bi şekilde kendie iyi bak. Çok önemli günler bu günler. Olacak olacak bu kez inanıyorum, kucak dolusu sevgiler,

ay keşke canım benim
Bugün artık son
Yarın sabah 6.30 dan ayakta ve işe hazırlanma
Ama başka her şeyi yapıyorum
Çiğ kabak çekirdeyi aldım
Ananas aldım yedim 1-2 dilim
Çok halsizim ve uyku hali beni öldürüyor
Artık yorgunlukmu(dün gece döndük) ve ya hamileliktenmi
İnşallah tutundular kuzular

Merhabalar siz murat gürkan arıkana ameliyat oldunuz mu ? Miyom muydu?

Ya zaza keşke bu hafta dinleseydin
Hamileliktendir inşallah

Kızlar çok şükür transferim kolay ve rahat geçti
İki tane 4aa 4aa güzel bebekler konuldu içime
İnşallah beni severler
İnşallah bana tutunurlar
Bana tutunsunlar ben onlara canımı feda ederim
Hayırlı ve uğurlu olsun güzel sonuçlarla önce gebelik sonra evlatlarını kucağına alırsın inşallah
Sağlıklı ve mutlulukla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…