Benden de iki kez alındı kan iki hafta kaybetmiş olduk..benim de test tüpünün son kullanım tarihi geçmiş binbir özür dilediler yine kan aldılar..lütfen birdaha ver oluyor arada bize denk geldi
Ah onlar ozur diliyoda biz diken üstündeyiz.. Kacinci haftada kan verdin acaba hatirliyomusun ?

Ah onlar ozur diliyoda biz diken üstündeyiz.. Kacinci haftada kan verdin acaba hatirliyomusun ?
Canim benim öncelikle çok geçmiş olsun diyeceğimi bilemedim ınsallah en kısa zamanda düzelir herşey sen hic canını sıkma ben bu testten anlamam ama moral vermek istedim herşey yakında düzelicek sen moralini yüksek tut canim benim kendine ve bebisinle çok dikkat et öpüyorum seni.insallah en kısa zamanda düzelir herşey

Canım kardeşim çok teşekkür ederim
Bugün 4 günüm acayip baş ağrım oldu,adet olmadan önce oluyor
Artık bilmiyorum neyd bağlı
Doktor dedi biz elimizden geleni,sen elinden geleni yaptın.artık gerisi Allaha kalmış

Canımsın
Senin beniş doğdu inşallah

Ben eşimin karyotipine hacettepede ücretsiz baktırdım
Ssk karşılıyor
Kendi karyotipime gen arta baktırdım ücretli

Hiç eksiksiz gittim dedin ya nelere dikkat ettin.Benim de çok az kaldı dikkat edeceğim şeyler nelerdir?
Nolursun güzel arkadaşım üşenme yeşiladanın isminin üstüne bas ve eskilerde gün gün neler yaşadığını oku

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim ❤ bu endişeler okdr korkutuyoki rabbim hepimiz için sonunu hayırlı etsin inşallah

Nolursun güzel arkadaşım üşenme yeşiladanın isminin üstüne bas ve eskilerde gün gün neler yaşadığını oku
Zazacim üniversite hastanelerinde historoskopi yapıyorlardır demi be
Canım arkadaşım çok teşekkür ederim ❤ bu endişeler okdr korkutuyoki rabbim hepimiz için sonunu hayırlı etsin inşallah
Amin canim benim sen iyi ol yetrki

Ben eşimin karyotipine hacettepede ücretsiz baktırdım
Ssk karşılıyor
Kendi karyotipime gen arta baktırdım ücretli
Ben üniversite hastanesinden randevu aldım eski gittiğim doktorumdan sıvıyı ona göstericem burdaki doktor birtakım testler yaptı sonuçları geldi fakat bu durumu bilemiyorum dedi bisey anlamadim historoskopi için 2500 tl istedi ayrıca özel hastanede konaklama parası istedi birde kendi doktoruma gideyim dedim vallahi kafam çorba gibi ne yapacagimi şaşırdim

Hiç bilmiyor kuzum
Histeroskopi ben hep özelde yaptırdım
Bir historoskopi çektirecek yemin ederim 2 aydır cektiremedim bir çektirsem rahatlayacak artık kafam 2 doktor gezdik sonucu bilemediler bu son olsun istiyorum artık .Bir yandan merkezde daha olmadinmi diyor öle kolay zannediyorlar herşeyi

Bas agrisi bende de adet doneminde oluyo bide sirtim boynum agriyo bende kansizlik var herhade rahime kan isliyo diyodum pozitiv olan ayda rahime fazlasiyla kan isledigi icin yapa bilir tabii uzun yolculuk stress de goz onunde bulundurmak lazim

Bas agrisi bende de adet doneminde oluyo bide sirtim boynum agriyo bende kansizlik var herhade rahime kan isliyo diyodum pozitiv olan ayda rahime fazlasiyla kan isledigi icin yapa bilir tabii uzun yolculuk stress de goz onunde bulundurmak lazim
Ben 3 aydır adet öncesi ve adet sırasın da yaşadığım herşeyi aynı şekilde yaşıyorum inşallah @zaza seninki de benim gibidir insallah

Çok iyi söylemiş
Çokta pahalı değil histeroskopi için
Ama önemli olan inşallah işi güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…