Canim sen nasilsin?hamileliğinde ınsallah herşey yolundadır canim sağlıkla kucağına aldığın günleri göreceğiz ınsallah
Bunada şükür canım idare ediyorum nifty test sonucunu bekliyoruz, amiinn cümlemiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşuruz insallah bi yandan da sizleri hep takip ediyorum burdan dua ediyorum hepinize özellikle sen ve zaza nin herseyini takip etmeye çalışıyorum bizi en iyi bizler anlarız ❤

Merhaba sanırım benim sorunjmla sizinki benzer. Embriyolar 3. Günden sonra gelişimlerini durduruyorlar maalesef. Brn bu konuda doktorumu aradım sperm ya da yumurta kaynaklı olabilir net bir şey diyemeyiz dedi. Peki nasıl anlayacağız diye sorduğumda Türkiyede yasal olmadığı için yapamadıklarını ama yapılabilen yerlerde eşinin spermi iyi nir yumurtayla döllenebilir ya da senin yumurtan iyi bir spermle döllenebilir sorun hangisindeyse o şekilde bulunur ve ona göre tedavi uygulanır ama şu an bunu burda yaptıramazsınız dedi. Benim de bütğn denemelerim 3. Günden sonra bitiyor

Taninmis doktorlardan biri 3
Simdi merkez baska bir donor ile yeniden deniyecek.o zaman anlicaz sorun ne.

Ben bir rahatsizliktan dolayi yumurtaliklarimi aldirmak zorunda kaldim. Aldirmadan önce Istanbulda teksen beye yumurta toplama islemi yaptirdim. Esimin spermiyle döllenip embryo olarak donduruldu. Yumurtaliklarimi aldirdiktan sonra iki embryoyuda koydurdum. 1 tanesi tuttu.Allaha sükür. Ama gecen senelerde kardes özlemi cogaldi. Zor bir karar olsada donasyona karar verdik. Cocuk özlemi agir basiyor. Ama allah var, eger olursada kucagima alirsam korkmuyorum degil duygularim nasil olur. Tabiki benim icin bir yandanda doguran degil, bakan/emek veren anne/ ama tabi insani duygular iste.... britishe karar verdik. Testlerimi yasadigim yerde yaptirdim. Sonuclari bekliyorum. Hayirlisi. Varmi benzer duygularini benle paylasabilen

Kızlar merkezden çıktım
İnşallah artık bu merkeze evlatlarımla kucağımda gelim
Aminnnn canım zazam herkese yardımcı olan o güzel fikirleri ile gönlümüzü yüreğimizi aydınlatan, içimizi ferahlatan zazam inanıyorum ki rabbim bu sefer olduracak o diyen ile olayım diyen birleşecek inanıyorum ki artık sana sımsıkı tutunup seni asla bırakmayan iki tane güçlü ve anneleri gibi kocaman yürekli sağlıklı bebişlerin olacak hayat artık seni üzmeyecek rabbim nasip etmeyeceği Şeyin hayalini bile kurdurmazmış eğer bize içimizdeki bu mücadeleyi yaşatıyorsa anneliği bu kadar istetiyorsa verdi bile emin ol güzel haberlerimi merakla bekliyorum ve inanıyorum hiç şüphem yok olumlu düşünelim ve olumlu olsun asla zihninde ve düşüncende olumsuzluk geçirme

Allah şahit niyetim merkez kötülemek değil
Merkezlere çeki düzen verme amaçlı
Çok haklısın camım bana en başta gerekli tetkikler yapılsaydı laproskopimi olup gitseydim beşinci gün embriyosuyla ilkinde gene kalbilirdim..geçen altı yedi ay çekilen onca acı umutsuzluk giden dünyanın parası..asla kötülemem merkezi ama biraz daha empati biraz daha özen...bize müşteri gibi bakmaları beni üzen..herbirimiz ne umutlarlarla ne şartlarda gidiyoruz gözlerinin içine bakıyoruz bebelerimiz olsun diye..ayrıca maddi kısmı da çok önemli dünyanın parası..daha titiz olmalarını istemek bizim hakkımız..senin uyku haline gelince minnakalrın yapıyor annesi..sana yapışıyorlar şu sıralar iyice:)

Ne yazık ki öyle..burası olmasa belki daha hala deneme yapıyor olacaktım belki de vazgeçecektim..sana önerim eşinin çok çok iyi incelemesi..sperm fish testi de yaptırmalısınız mutlaka...çok büyük ihtimal sperm kaynaklı..teşhis edilirse tedaviden sonra embriyo transferine gerek kalmayabilir..lütfen vazgeçmeyin..vazgeçseydim şu an yanımda ili tane mis kokulu yatıyor olmazdı..allahım en kısa sürede size de versin sevgiler

Aynen haklisiniz zazam ve yeşil ada kardeşim benimde aynı oldu ben rahmin içine bakılsın dememe rağmen gerek yok dediler apar topar 1haftaya kalmadı transfere girdim elimde sadece sonuçta çektiğimiz sıkıntılar kaldı bunca emek para çöp oldu bakılmadı dediklerini yapmamak lazımmış bunların keşkelerle dolu bir transfer gerçekleşti sende 3.gittiğinde daha tecrubeliyiydin bak sı.di dünyalar tatlısı iki tane yavrun var bende şimdi tecrubelendim benden istemedikleri her testi filmleri yaptirimda gidicem. herkese tavsiye ediyorum en ufak biseyi atlamasın kimse .merkezler istemese bile siz yaptırın diyorum herkese

Canım öncelikle hayırlısı olsun..benim 17 yaşında bi oğlum var doğal yollarla hamile Kaldıpım..şimdi de dört aylık iki miniğim var donasyonla...ilk göz ağrım olduğu için oğluma daha düşkünüm elbette..ama miniklerimin aşkından da ölücem zerre farkı yok..ne önemi var ki..genetik dediğimiz ne ki..hepimiz aynı canız aynı şekilde yaratılan aynı yere gidecek olan..hiç canınızı sıkmayın ikisi de aynı duygu aynı evlat dilerim ilk seferde kavuşursunuz..sevgiler

Aynen öyle canım..üçüncü transferden önce hiç eksiksiz gittim..keşke baştan yapsaydık ama sonu güzel oldu..senin de aynen böyle olacak merak etme..bebekler doğunca unutuyorsun çektiklerini:)

Aynen öyle canım..üçüncü transferden önce hiç eksiksiz gittim..keşke baştan yapsaydık ama sonu güzel oldu..senin de aynen böyle olacak merak etme..bebekler doğunca unutuyorsun çektiklerini:)
Inşallah Canım benim en ufak ayrıntıyı bile atlamamaya calisiyorum simdi rabbim yavrularini sana bagislasin insallah busefer olucak benimde icimde umut var busefer rabbim cok büyük bu acilar bitecek birgün insallah.

Günaydın kızlar bilgi amaçlı yazıyorum; Kromozom analizi,( karyotip ) yaptırdık. Kanda bakılıyor.En kısa 15 gun , en uzun 1 ay a yakın sonuçlanıyormus .Fiyatı 300tl, ssk vs anlaşmalı olan yerler de olabilir.

Nasil mutluyum yolumun sizlerle kesiştiği için

Hiç eksiksiz gittim dedin ya nelere dikkat ettin.Benim de çok az kaldı dikkat edeceğim şeyler nelerdir?

bebeğim şehir hastensi ücretsiz yapıyor her hangi birne git bizim ki 1 ayda gel diş bilign olsun

Hiç eksiksiz gittim dedin ya nelere dikkat ettin.Benim de çok az kaldı dikkat edeceğim şeyler nelerdir?
Çok soru sor onlara yaptırtmak istemedikleri testleri sen yaptır canim ki yaptırdığını ben biliyorum sizi çağırdıkları zaman yumurta kalitesini sor ınsallah herşey güzel olacak canim

Arkadaşlar panorama (nifty) test yaptirmistim12+4 de bugün tlfla yetrliörnek bulunamadı dendi, olumsuz düşünürsek geneldeki bi sıkıntıdan olumlu düşünürsek annenin kilosu yağ oranı gebelik haftasından olabilir fln dediler, ya para iadesi yada haftaya tekrar kan verin tekrar deneyelim dediler ve ben napicam hiç bilmiyorum moralim bozuldu bu konu da fikrinolan var mı? Bide ense ve burun ölçümü iyi cıktı ama kana batırmadık ikili için neden hiç bisey rahat olmuyor her an stres zorluk

Benden de iki kez alındı kan iki hafta kaybetmiş olduk..benim de test tüpünün son kullanım tarihi geçmiş binbir özür dilediler yine kan aldılar..lütfen birdaha ver oluyor arada bize denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…