Canım zazam benim iki hamileliğimde de korkunç başağrısı oldu inşallah senin başağrının sebebide minicik kalplerdirCanım kardeşim çok teşekkür ederim
Bugün 4 günüm acayip baş ağrım oldu,adet olmadan önce oluyor
Artık bilmiyorum neyd bağlı
Doktor dedi biz elimizden geleni,sen elinden geleni yaptın.artık gerisi Allaha kalmış
Okuyorum zazacığım ama inan beynim yandı artık.bir şey atlamayım diye soruyorum işte.yoksa ben bu sayfaların hepsini okudum ama unutuyor insanNolursun güzel arkadaşım üşenme yeşiladanın isminin üstüne bas ve eskilerde gün gün neler yaşadığını oku
Hayal hatırlıyormusun transferin kaçıncı günüydüCanım zazam benim iki hamileliğimde de korkunç başağrısı oldu inşallah senin başağrının sebebide minicik kalplerdir
Doğru diyorsun kuzumOkuyorum zazacığım ama inan beynim yandı artık.bir şey atlamayım diye soruyorum işte.yoksa ben bu sayfaların hepsini okudum ama unutuyor insan
Sizin merkez neresiArkadaslar birsey sorcam. İlaçla adet görüyorum. Kıbrısda doktorumun isterdigi Kan testleri yaptırdım. Prolactine hormonu 29 cıktı. Normali 23’müş. Geri kalan hersey iyi dedi. Stresden olabilir dedi burdaki doktorum. Sizin tecrübeleriniz varmı ?
Evet stres bir etkenArkadaslar birsey sorcam. İlaçla adet görüyorum. Kıbrısda doktorumun isterdigi Kan testleri yaptırdım. Prolactine hormonu 29 cıktı. Normali 23’müş. Geri kalan hersey iyi dedi. Stresden olabilir dedi burdaki doktorum. Sizin tecrübeleriniz varmı ?
İlk günü saymazsak 2. ve 3. Günü çok şiddetli başağrısı oldu 4. Günü hafiflemişti. 6. Günü de kasıklarıma iğne batar gibi ağrılar girmeye başlamıştı.Hayal hatırlıyormusun transferin kaçıncı günüydü
British testleri istedi. Ben almanyada testleri yaptırdımSizin merkez neresi
Prolaktin yuksekligi donasyon tedavisinde onemli mi?Arkadaslar birsey sorcam. İlaçla adet görüyorum. Kıbrısda doktorumun isterdigi Kan testleri yaptırdım. Prolactine hormonu 29 cıktı. Normali 23’müş. Geri kalan hersey iyi dedi. Stresden olabilir dedi burdaki doktorum. Sizin tecrübeleriniz varmı ?
Almanyadaki doktorum sorun olmadıgını söylüyor. Britishden sanırım 1-2 güne cevab alırm, henüz bir bilgim yok bakalım onlar ne dicek. Haber ederim. Tecrübesi olan arkadasları merak ettim. Benim doktorlara inanmakla alakalı ufak bir sıkıntım var. Detaylı bakmıyorlar bence. Soru üstüne soru sorarsan belkiiiiiiProlaktin yuksekligi donasyon tedavisinde onemli mi?
Britishle bilgi almak icin konustum. Bana da istedikleri tatlillerin icinde prolaktini soylediler. O an sormak aklima gelmedi. Ama ben de takioteyim bu sorunun cevabini cunku bende de prolaktin yuksek.Almanyadaki doktorum sorun olmadıgını söylüyor. Britishden sanırım 1-2 güne cevab alırm, henüz bir bilgim yok bakalım onlar ne dicek. Haber ederim. Tecrübesi olan arkadasları merak ettim. Benim doktorlara inanmakla alakalı ufak bir sıkıntım var. Detaylı bakmıyorlar bence. Soru üstüne soru sorarsan belkiiiiii
Kesinlikle çektirilmelisin benim ultrasonda görülmedi üstelik sağlıklı doğumum var o yüzden merkez istemedi oysaki hidroselpinks varmış..boşuna donasyon oldum..emeğe sağlığa paraya yazık..hsg çok kolay..hafif bi anestezi on dakika toplamda..merkez istemese bile çektirmeli..Tecrubeli arkadaslara danismak istedigim bir konu daha var. Ben hsg cekiminden korkuyorum. Burdaki doktoruma hsg istediklerini soyledim. O da bana operasyon gecirmeyen birinin cektirmesine gerek olmadigini. Rahim ve tupler arasinda sivi birikimi varsa ultrasonla da görülebileceğini soyledi. Acikcasi korktugum icin bu cevap isime geldi
Uzun lafin kisasi cektirmek istemiyorum. Peki kibristaki merkezlerin tedaviye kabul icin olmazsa olmazi midir hsg? Hsg cektirmezsem kabul.etmezler mi?
Canim lütfen çektir istemeselerde cektir ultrasonda bazi seyler gorunmuyor maalesef .eksiksiz olsun canim tedavin acısından benden ilkinde istemediler bak şimdi birsürü sorun çıktı paramıza emeklerinize çektiğimiz sıkıntılarımıza yazık sende çekme canim bizim çektiğimiz sıkıntılarıTecrubeli arkadaslara danismak istedigim bir konu daha var. Ben hsg cekiminden korkuyorum. Burdaki doktoruma hsg istediklerini soyledim. O da bana operasyon gecirmeyen birinin cektirmesine gerek olmadigini. Rahim ve tupler arasinda sivi birikimi varsa ultrasonla da görülebileceğini soyledi. Acikcasi korktugum icin bu cevap isime geldi
Uzun lafin kisasi cektirmek istemiyorum. Peki kibristaki merkezlerin tedaviye kabul icin olmazsa olmazi midir hsg? Hsg cektirmezsem kabul.etmezler mi?
Herşeyi yaptır ki için rahat devam et tedavineCanim lütfen çektir istemeselerde cektir ultrasonda bazi seyler gorunmuyor maalesef .eksiksiz olsun canim tedavin acısından benden ilkinde istemediler bak şimdi birsürü sorun çıktı paramıza emeklerinize çektiğimiz sıkıntılarımıza yazık sende çekme canim bizim çektiğimiz sıkıntıları
Ben bir hafta önce çektirdim arkadaşım.Anestezi alıyorsun zaten 10 dk da işin bitiyor.Ağrı kesici iğne de vuruyorlar öncesinde ve ağrın olmuyor.Bir iki gün hafif kanaman oluyor yani benim vardı herkesin olmaz.Normalmiş kanama olması da onun dışında bir zorluğu yok tam tersi için rahatlıyor ve tedavin için her şeyin yolunda gittiğine inanıyorsunTecrubeli arkadaslara danismak istedigim bir konu daha var. Ben hsg cekiminden korkuyorum. Burdaki doktoruma hsg istediklerini soyledim. O da bana operasyon gecirmeyen birinin cektirmesine gerek olmadigini. Rahim ve tupler arasinda sivi birikimi varsa ultrasonla da görülebileceğini soyledi. Acikcasi korktugum icin bu cevap isime geldi
Benim 2015 te çekilmiş hsg vardı, en fazla 2 yıllık olmalı diye kabul etmediler. 2 sene önce histereskopi çektirmiştim onu söyledim, hsg ile onu bir tutamayız dediler yani sonuç olarak çektirmem şartmışBen bir hafta önce çektirdim arkadaşım.Anestezi alıyorsun zaten 10 dk da işin bitiyor.Ağrı kesici iğne de vuruyorlar öncesinde ve ağrın olmuyor.Bir iki gün hafif kanaman oluyor yani benim vardı herkesin olmaz.Normalmiş kanama olması da onun dışında bir zorluğu yok tam tersi için rahatlıyor ve tedavin için her şeyin yolunda gittiğine inanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?