Canım zazam benim iki hamileliğimde de korkunç başağrısı oldu inşallah senin başağrının sebebide minicik kalplerdir

Arkadaslar birsey sorcam. İlaçla adet görüyorum. Kıbrısda doktorumun isterdigi Kan testleri yaptırdım. Prolactine hormonu 29 cıktı. Normali 23’müş. Geri kalan hersey iyi dedi. Stresden olabilir dedi burdaki doktorum. Sizin tecrübeleriniz varmı ?

Okuyorum zazacığım ama inan beynim yandı artık.bir şey atlamayım diye soruyorum işte.yoksa ben bu sayfaların hepsini okudum ama unutuyor insan
Doğru diyorsun kuzum
Ama bir az sabırla oku ve not alsan önemli şeyleri
İnan aynı şeyleri yazmaktanda insan usanıyor

Sizin merkez neresi

Evet stres bir etken

Prolaktin yuksekligi donasyon tedavisinde onemli mi?

Prolaktin yuksekligi donasyon tedavisinde onemli mi?
Almanyadaki doktorum sorun olmadıgını söylüyor. Britishden sanırım 1-2 güne cevab alırm, henüz bir bilgim yok bakalım onlar ne dicek. Haber ederim. Tecrübesi olan arkadasları merak ettim. Benim doktorlara inanmakla alakalı ufak bir sıkıntım var. Detaylı bakmıyorlar bence. Soru üstüne soru sorarsan belkiiiiii

Britishle bilgi almak icin konustum. Bana da istedikleri tatlillerin icinde prolaktini soylediler. O an sormak aklima gelmedi. Ama ben de takioteyim bu sorunun cevabini cunku bende de prolaktin yuksek.

Tecrubeli arkadaslara danismak istedigim bir konu daha var. Ben hsg cekiminden korkuyorum. Burdaki doktoruma hsg istediklerini soyledim. O da bana operasyon gecirmeyen birinin cektirmesine gerek olmadigini. Rahim ve tupler arasinda sivi birikimi varsa ultrasonla da görülebileceğini soyledi. Acikcasi korktugum icin bu cevap isime geldi
Uzun lafin kisasi cektirmek istemiyorum. Peki kibristaki merkezlerin tedaviye kabul icin olmazsa olmazi midir hsg? Hsg cektirmezsem kabul.etmezler mi?

Kesinlikle çektirilmelisin benim ultrasonda görülmedi üstelik sağlıklı doğumum var o yüzden merkez istemedi oysaki hidroselpinks varmış..boşuna donasyon oldum..emeğe sağlığa paraya yazık..hsg çok kolay..hafif bi anestezi on dakika toplamda..merkez istemese bile çektirmeli..

Nesaybu canim bugun ne zaman gidiceksin kontrole? Beni de haberdar et lutfen

Canim lütfen çektir istemeselerde cektir ultrasonda bazi seyler gorunmuyor maalesef .eksiksiz olsun canim tedavin acısından benden ilkinde istemediler bak şimdi birsürü sorun çıktı paramıza emeklerinize çektiğimiz sıkıntılarımıza yazık sende çekme canim bizim çektiğimiz sıkıntıları

Herşeyi yaptır ki için rahat devam et tedavine

Ben bir hafta önce çektirdim arkadaşım.Anestezi alıyorsun zaten 10 dk da işin bitiyor.Ağrı kesici iğne de vuruyorlar öncesinde ve ağrın olmuyor.Bir iki gün hafif kanaman oluyor yani benim vardı herkesin olmaz.Normalmiş kanama olması da onun dışında bir zorluğu yok tam tersi için rahatlıyor ve tedavin için her şeyin yolunda gittiğine inanıyorsun

Benim 2015 te çekilmiş hsg vardı, en fazla 2 yıllık olmalı diye kabul etmediler. 2 sene önce histereskopi çektirmiştim onu söyledim, hsg ile onu bir tutamayız dediler yani sonuç olarak çektirmem şartmış bu arada dediğiniz gibi ağrı kesici falan da vurulmadım, kanama da olmadı sadece anesteziden uyanmam zaman aldı. Sanırım merkezden merkeze bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor. Şimdi uine çektirmem gerek fakat çevremde güvenilir bir özel hastane yok , devlette de anestezili çekerler mi bilmiyorum.

Yazılanlar ve duyduklarımdan sonra HSG rahim filmi çektirmekten çok korkmuştum. Acı eşiği kişiden kişiye de değiştiğinden, rahim ve tüplerde bir sorun olup olmamasına göre de hislerde farklı olabiliyormuş... o yüzden acısız ağrısız olsun diye, C kollu olmayan cihazlarda çektirmeyi de tercih etmedim.
C kollu cihazda, özelde, HSG çektirdikten sonra boşuna ertelediğimi anladım!!! Muayeneden hiç farkı yok, anestezi, uyuşturma yok. Çekim esnasında bir şeyler olacağını, ağrı, acı hissedeceğimi beklerken, çok çok az tokluk hissi dışında hiçbir şey hissedemeden çekim bitmişti bile :) Sonrasında da ağrım olmadığından ağrı kesici de içmedim. Özelde birkaç merkezde bu C kollu cihaz ile çekim yapılmakta ve fiyatı da 500 TL altında değil, çeken yerleri arayarak cihaz ve fiyat bilgisi aldıktan sonra kararınızı verebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…