Canim o igneyi olmadan evvel mutlaka isit, ya koynuna sok yada sicak suda beklet oyle yap, bakude ogrendim bunu ve kimse soylemedi onceden. Son tedavimde hic agri olmadi inan banaArkadaslar bu progestan iğnesine nasıl dayanıyorsunuz.. Ağrıdan oturamıyorum.. Nasıl devam edicem bilemiyorum. Sizin ağrınız oldu mu
Tam 75 gün günde 2 ampul yaptırdım daha yeni fitile geçtim, eve 70lik alkol aldık hergün onu koyuyorum şişlikler, sağa yapınca sola, sola yapınca sağa yatıyodum, hele bide mide bulantılarıyla birleşince zordu ama buna da şükür, bunlarda geçicek canım biraz sabırArkadaslar bu progestan iğnesine nasıl dayanıyorsunuz.. Ağrıdan oturamıyorum.. Nasıl devam edicem bilemiyorum. Sizin ağrınız oldu mu
benim hep bas agrim oldu artik koparip atacaktim o derece hic bir sey de icmedim karanlikta yattim o derece bolHayal hatırlıyormusun transferin kaçıncı günüydü
masA yasasinArkadaslar slm nihayet ultrasonda kese gorundu. 4 embriodan sadece biri tutunmus 6 hafta 4 gunluk kalp atisi 121, hersey normal gorunuyordu
Valla ben dün prolaktin yüksekligini okudum sonra korkudan uyuyamadım desemKuzum prolaktinin hafif yüksek
Birde bu problem değilki ilaçla hall olunuyor
Benim bildigim ki yanlista biliyor olabilirim ama prolaktin dogal dogum kontrol hormonudur bir nevi. Cunku yumurta gelisimini engeller. Yani normal tup bebek tedavisinde prolaktin yuksekligi önemli. Ama yumurta donasyonunda zaten yumurta baskasindan geldigi icin sotun olmuyor. Benim ilk donasyon denememde prolaktinim yuksekti ama hic uzerinde durmamislardi. Ne buradaki doktorum ne de kibristaki merkez. Gerci negatif olduValla ben dün prolaktin yüksekligini okudum sonra korkudan uyuyamadım desem
Kesin bir cevab aldığımda kesin burdan haber edicem sizleredeBenim bildigim ki yanlista biliyor olabilirim ama prolaktin dogal dogum kontrol hormonudur bir nevi. Cunku yumurta gelisimini engeller. Yani normal tup bebek tedavisinde prolaktin yuksekligi önemli. Ama yumurta donasyonunda zaten yumurta baskasindan geldigi icin sotun olmuyor. Benim ilk donasyon denememde prolaktinim yuksekti ama hic uzerinde durmamislardi. Ne buradaki doktorum ne de kibristaki merkez. Gerci negatif oldu
Çok tebrik ederim annesi :)Arkadaslar slm nihayet ultrasonda kese gorundu. 4 embriodan sadece biri tutunmus 6 hafta 4 gunluk kalp atisi 121, hersey normal gorunuyordu
Aylarca vuruldum iki ampul birden..popomda bezeden yer kalmamıştı iğneyi vuracak..gece saf alkollu pamuk koy bezelerin üstüne..korkunç zor biliyorum ama değecek sonucuna :)Arkadaslar bu progestan iğnesine nasıl dayanıyorsunuz.. Ağrıdan oturamıyorum.. Nasıl devam edicem bilemiyorum. Sizin ağrınız oldu mu
Merhaba bende 2017 almanyada Sperm donosyonu ile tüp bebek denedim ama malesef negativ oldu sonuc,simdi esim tekrardan dr gitmek istiyor benim yasim 41 ,benimle ayni yasta olup olumlu sonuc alan arkadaslar varmi acaba??negativden sonra dr gitmedim moralini cok bozulmusdu,yarin arayip randevü alacagim ama icimde daralma sikinti var nedenini bilmedigim sanki dr bosuna geldiniz diyecek
Malesef maddi durumlardan sadece sperm donosyani yapabiliriz zaten almanyada sadece sperm donosyonu yapilabiliyor yasal olarak ona bile 2000€ veriyorsun bide tüp bebek icin 2000€-5000€ arasi ilaclarda 2000€ civari.insallah cabalarimiz bosa cikmaz ben teke raziyim saglikli hayirli olsunda.Merhabalar Morkanatlarım arkadaşımızın ikizleri var şu an o da senin yaşlarımda sperm donasyonu ile gebe kaldı..embriyo donasyonu düşünürseniz şansınız çok yükselir..ne yazık ki yumurta kalitesi düşüyor 40 dam sonra özellikle..umarım en kısa sürede adım atar anne olursunuz
Gözün aydın Canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah Allaha emanet olunAmin canim cok sagol col heyecanlandik, kalp atisini duyamicaz diye , gecen hamileligimde oyle olmustu , neyse simdilik hersey yolunda cok sukur
Sagol arkadasim tesekkur ederim cok, iyki varsinizGözün aydın Canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah Allaha emanet olun
Gozun aydin canimArkadaslar slm nihayet ultrasonda kese gorundu. 4 embriodan sadece biri tutunmus 6 hafta 4 gunluk kalp atisi 121, hersey normal gorunuyordu
Aynen son iki uc gun kaldi isitmadan yapiyorum gercekten cekilicek aci digil yani baya agliucak kadar oluyorum aksamlar yorgun oldugumdan oylece yap diyorum ve baya acitiyoCanim o igneyi olmadan evvel mutlaka isit, ya koynuna sok yada sicak suda beklet oyle yap, bakude ogrendim bunu ve kimse soylemedi onceden. Son tedavimde hic agri olmadi inan bana
harikaaaaa, tebrik ederimArkadaslar slm nihayet ultrasonda kese gorundu. 4 embriodan sadece biri tutunmus 6 hafta 4 gunluk kalp atisi 121, hersey normal gorunuyordu
tekrar tebrikler gözünüz aydın sağlıkla gelsin miniğiniz inş.Arkadaslar slm nihayet ultrasonda kese gorundu. 4 embriodan sadece biri tutunmus 6 hafta 4 gunluk kalp atisi 121, hersey normal gorunuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?