Canim korkma 1800 goren ben bile hamileyim suan cok sukur transfer ayi 2 tane tam dostinex ilci almostim aslinda doz olarak cok yuksek ama qaliba farkli dozlar etkilemiyorduValla ben dün prolaktin yüksekligini okudum sonra korkudan uyuyamadım desem
Canım kaçıncı haftadasın?Gozun aydin canimrabbim yardimcin olsun insallah sag salim kucagina alasin ❤ Ben de 20i detayli ultrasona giricem bebislerin sagligini cinsiyetini ogrenmek icin
Bugün 6 günAynen canim bende oyle olsun istiyordum oyle kararladi rabbim, senin de insallah tutunsun bebisin bir an once hayirli haberlerini bekliyoruz . Bugun 5. Gun sanirim az kaldi
Alkolü kompres koy iyi geliyorArkadaslar bu progestan iğnesine nasıl dayanıyorsunuz.. Ağrıdan oturamıyorum.. Nasıl devam edicem bilemiyorum. Sizin ağrınız oldu mu
Benim bir tek 4 gün oldu ve çok şükür geçtibenim hep bas agrim oldu artik koparip atacaktim o derece hic bir sey de icmedim karanlikta yattim o derece bol
su ic zaza 7.ci gun basladi ve 7.ci haftaya kadar gitmedi
Melissa düşüncemi söyleyimMerhaba bende 2017 almanyada Sperm donosyonu ile tüp bebek denedim ama malesef negativ oldu sonuc,simdi esim tekrardan dr gitmek istiyor benim yasim 41 ,benimle ayni yasta olup olumlu sonuc alan arkadaslar varmi acaba??negativden sonra dr gitmedim moralini cok bozulmusdu,yarin arayip randevü alacagim ama icimde daralma sikinti var nedenini bilmedigim sanki dr bosuna geldiniz diyecek
Morkanatlar 39 yaşındaydı sperm donasyonu yaparken.okadar para veriyorsun direk hazır embriyo koydurMalesef maddi durumlardan sadece sperm donosyani yapabiliriz zaten almanyada sadece sperm donosyonu yapilabiliyor yasal olarak ona bile 2000€ veriyorsun bide tüp bebek icin 2000€-5000€ arasi ilaclarda 2000€ civari.insallah cabalarimiz bosa cikmaz ben teke raziyim saglikli hayirli olsunda.
İnşallah bunların hepsi tutunma belirtisidir canımBugün 6 gün
Elim ayağım feci donuyor ısınamıyorum
Merhaba kibrisi bizde düsündük ama esim burda olsun istiyor ,kibrisa gitmek kalmakda masraf ve suanda esim issiz malesef burdada kayinvalidemler yardim edecek tabiki donosyon oldugunu bilmiyorlarMorkanatlar 39 yaşındaydı sperm donasyonu yaparken.okadar para veriyorsun direk hazır embriyo koydur
Kıbrısta o paraya hazır embriyo koydura bilirsin
Insallah yarin 12 olucamCanım kaçıncı haftadasın?
Almanyaya yakın çehoslovakiya varMerhaba kibrisi bizde düsündük ama esim burda olsun istiyor ,kibrisa gitmek kalmakda masraf ve suanda esim issiz malesef burdada kayinvalidemler yardim edecek tabiki donosyon oldugunu bilmiyorlar
Zaza bende inan ki hiç üşümem transferden sonrada kasım ayı ydi ama ist.da hava çok sıcaktı inan benim titremekden midem bulanırdı ve hala çok üşüyorum bu arada benim 7. Gun lekelemem olmuştu sabah silik tets oglen kan tahlili yaptırdım 70 küsür çıkmıştı, sen 12. Günü sabredip bekliycekmisin ya bizde catliyoruz burdaBugün 6 gün
Elim ayağım feci donuyor ısınamıyorum
Canım ben okadar sürprizler yaşadımkiZ Zaza74 merhab
Zaza bende inan ki hiç üşümem transferden sonrada kasım ayı ydi ama ist.da hava çok sıcaktı inan benim titremekden midem bulanırdı ve hala çok üşüyorum bu arada benim 7. Gun lekelemem olmuştu sabah silik tets oglen kan tahlili yaptırdım 70 küsür çıkmıştı, sen 12. Günü sabredip bekliycekmisin ya bizde catliyoruz burda
sabrın sonu selamettir zaza sonuna kadar bekle.Allah yüzünü güldürsün.Canım ben okadar sürprizler yaşadımki
Sağım solum test dolu
Ama biliyorum test negativ çıkarsa ilaçları burakırım
Onunçin bekliyecem
Ay ❤❤❤❤ hadi ınsallah canım benim sabirsizla sonucunu bekliyoruz bizi habersiz bırakma canim benim rabbim seninde yüzünü güldürecek senin kalbin temiz canim.Canım ben okadar sürprizler yaşadımki
Sağım solum test dolu
Onunçin bekliyecem
Haklısın canım hayırlısıyla güzel sürprizlerini bizde bekliyoruz❤Canım ben okadar sürprizler yaşadımki
Sağım solum test dolu
Onunçin bekliyecem
Bari yarın mı yapsanCanım ben okadar sürprizler yaşadımki
Sağım solum test dolu
Onunçin bekliyecem
. Canım benim bir kız bir erkek ikizlerim oldu 20 ocakta 13 aylık olucaklar inşallah. Bir de benim tansiyon rahatsızlığım yüzünden 26. haftada preeklemsi gebelik zehirlenmesi yüzünden 38 gün hastanede kaldım ve bir kiloyu geçtiklerinde alındılar . Çok zor günler geçirdik ama çok şükür şu anda sağlıkları iyi. Çok ilginç ama kız aynı benCanımsın
Senin beniş doğdu inşallah
Tesekkür ederim bilgin icin canim orayi bi arastirayim, haftaya burda randevüm var bakalim ne diyecekler ona göre bakacaz artikAlmanyaya yakın çehoslovakiya var
5-6 saatlik yoldu arabayla
Gidin orda bir merkezle anlaşın hazır embriyo transferine
Simdi eski mesajlari okurken gordum bu mesajini zaza. 5.gun embriyo olmazsa iptal ediliyor peki ucret sil bastan mi?Pardon yazamadım galiba
British kuralı buymuş blast olmadan transfer yapmıyorlarmış
Hata bir tedavimde iptal oldu bundan dolayı
5 güne embriyo kalmadı,ama ozaman eşimin spermi feci düşüşteydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?