Ben 1500 çektirdim.Anesteziyle

Benimkini anestezi altında yapmadılar böyle bir agrı yok valla korkutmak gibi olmasında baştan bilin diye söylüyorum. Sonrasında 1-2 gün kanama ve karın agrısı.

Britishle bilgi almak icin konustum. Bana da istedikleri tatlillerin icinde prolaktini soylediler. O an sormak aklima gelmedi. Ama ben de takioteyim bu sorunun cevabini cunku bende de prolaktin yuksek.
Doktor stres etkenli oldugunu düşünüyor. Geriye kalan sonuclar iyi cünkü. Bakalım. Detaylı cevab alırsam haber ederim. Doktorun dedigi stresden uzak dur, saglıklı beslen ve düzenli yaşam.

Arkadaslar slm nihayet ultrasonda kese gorundu. 4 embriodan sadece biri tutunmus 6 hafta 4 gunluk kalp atisi 121, hersey normal gorunuyordu
Tebrik ederim canim ınsallah sorunsuz hamilelik yaşarsın kardeşim olsun 1 tanesi tuttuya çok şükür canim herşey güzel gitsin ınsallah ınsallah sağlıkla kucağına aldığın günleri göreceğiz canim

Amin canim darisi tum ark basina oncelikli Zaza

Nesaybu canim bugun ne zaman gidiceksin kontrole? Beni de haberdar et lutfen ❤❤
Gittim canim gittim, cok sukur haberlerniyi, tek gebelik, 6 hafta 4 gunluk. Kalp stidi 121 idi. Cok sukur hersey yolunda simdilik umarim boyle gider. Sen nasilsin bebisler iyimi?

Kuzum prolaktinin hafif yüksek
Birde bu problem değilki ilaçla hall olunuyor

Hsg en basit bir röntgen ve mutlaka yaptır için rahat olsun diye

Arkadaslar slm nihayet ultrasonda kese gorundu. 4 embriodan sadece biri tutunmus 6 hafta 4 gunluk kalp atisi 121, hersey normal gorunuyordu
Ohh şükürler olsun canım
Tek olması dahada iyi
Kolay taşırsın inşallah ve sağ salim kucağına alırsın
Darısı bize

Ohh şükürler olsun canım
Tek olması dahada iyi
Kolay taşırsın inşallah ve sağ salim kucağına alırsın
Darısı bize
Aynen canim bende oyle olsun istiyordum oyle kararladi rabbim, senin de insallah tutunsun bebisin bir an once hayirli haberlerini bekliyoruz . Bugun 5. Gun sanirim az kaldi

Arkadaslar bu progestan iğnesine nasıl dayanıyorsunuz.. Ağrıdan oturamıyorum.. Nasıl devam edicem bilemiyorum. Sizin ağrınız oldu mu
Hemde nasıl oldu ağrı dayanamıyorum artık acısına birde bezeler oluştu bende ben o bezelerden uyuyamiyordum kolonyayla ovuyodum ben geceleri yatmadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…