- 20 Temmuz 2019
- 212
- 770
- 53
Ben 1500 çektirdim.AnesteziyleYazılanlar ve duyduklarımdan sonra HSG rahim filmi çektirmekten çok korkmuştum. Acı eşiği kişiden kişiye de değiştiğinden, rahim ve tüplerde bir sorun olup olmamasına göre de hislerde farklı olabiliyor... o yüzden C kollu olmayan cihazlarda çektirmeyi de tercih etmedim.
C kollu cihazda, özelde, HSG çektirdikten sonra boşuna ertelediğimi anladım!!! Muayeneden hiç farkı yok, anestezi, uyuşturma yok. Çekim esnasında bir şeyler olacağını, ağrı, acı hissedeceğimi beklerken, çok çok az tokluk hissi dışında hiçbir şey hissedemeden çekim bitmişti bile :) Sonrasında da ağrım olmadığından ağrı kesici de içmedim. Özelde birkaç merkezde bu C kollu cihaz ile çekim yapılmakta ve fiyatı da 500 TL altında değil, çeken yerleri arayarak cihaz ve fiyat bilgisi aldıktan sonra kararınızı verebilirsiniz.
Benimkini anestezi altında yapmadılarBen bir hafta önce çektirdim arkadaşım.Anestezi alıyorsun zaten 10 dk da işin bitiyor.Ağrı kesici iğne de vuruyorlar öncesinde ve ağrın olmuyor.Bir iki gün hafif kanaman oluyor yani benim vardı herkesin olmaz.Normalmiş kanama olması da onun dışında bir zorluğu yok tam tersi için rahatlıyor ve tedavin için her şeyin yolunda gittiğine inanıyorsun
Doktor stres etkenli oldugunu düşünüyor. Geriye kalan sonuclar iyi cünkü. Bakalım. Detaylı cevab alırsam haber ederim. Doktorun dedigi stresden uzak dur, saglıklı beslen ve düzenli yaşam.Britishle bilgi almak icin konustum. Bana da istedikleri tatlillerin icinde prolaktini soylediler. O an sormak aklima gelmedi. Ama ben de takioteyim bu sorunun cevabini cunku bende de prolaktin yuksek.
Tebrik ederim canim ınsallah sorunsuz hamilelik yaşarsın kardeşim olsun 1 tanesi tuttuya çok şükür canim herşey güzel gitsin ınsallah ınsallah sağlıkla kucağına aldığın günleri göreceğiz canimArkadaslar slm nihayet ultrasonda kese gorundu. 4 embriodan sadece biri tutunmus 6 hafta 4 gunluk kalp atisi 121, hersey normal gorunuyordu
Amin canim darisi tum ark basina oncelikli ZazaTebrik ederim canim ınsallah sorunsuz hamilelik yaşarsın kardeşim olsun 1 tanesi tuttuya çok şükür canim herşey güzel gitsin ınsallah ınsallah sağlıkla kucağına aldığın günleri göreceğiz canim
Evet canim aynen öyle ınsallah zaza kardeşiminse hamile haberini duyucaz.Amin canim darisi tum ark basina oncelikli Zaza
Gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin hamileliğin sağlıkla da kucağına al inşallahArkadaslar slm nihayet ultrasonda kese gorundu. 4 embriodan sadece biri tutunmus 6 hafta 4 gunluk kalp atisi 121, hersey normal gorunuyordu
Amin canim cok sagol col heyecanlandik, kalp atisini duyamicaz diye , gecen hamileligimde oyle olmustu , neyse simdilik hersey yolunda cok sukurGözünaydın canım sağlıkla ilerlesin hamileliğin sağlıkla da kucağına al inşallah
Gittim canim gittim, cok sukur haberlerniyi, tek gebelik, 6 hafta 4 gunluk. Kalp stidi 121 idi. Cok sukur hersey yolunda simdilik umarim boyle gider. Sen nasilsin bebisler iyimi?Nesaybu canim bugun ne zaman gidiceksin kontrole? Beni de haberdar et lutfen ❤❤
Tebrik ederim gözünüz aydınArkadaslar slm nihayet ultrasonda kese gorundu. 4 embriodan sadece biri tutunmus 6 hafta 4 gunluk kalp atisi 121, hersey normal gorunuyordu
Ben sizden çok korkmuştum ya dördü de tutarsa diye neyse ki öyle olmadı çok sevindimTebrik ederim gözünüz aydın
Sagol arkadasim tesekkurlerTebrik ederim gözünüz aydın
Ben sizden çok korkmuştum ya dördü de tutarsa diye neyse ki öyle olmadı çok sevindim
Kuzum prolaktinin hafif yüksekAlmanyadaki doktorum sorun olmadıgını söylüyor. Britishden sanırım 1-2 güne cevab alırm, henüz bir bilgim yok bakalım onlar ne dicek. Haber ederim. Tecrübesi olan arkadasları merak ettim. Benim doktorlara inanmakla alakalı ufak bir sıkıntım var. Detaylı bakmıyorlar bence. Soru üstüne soru sorarsan belkiiiiii
Hsg en basit bir röntgen ve mutlaka yaptır için rahat olsun diyeTecrubeli arkadaslara danismak istedigim bir konu daha var. Ben hsg cekiminden korkuyorum. Burdaki doktoruma hsg istediklerini soyledim. O da bana operasyon gecirmeyen birinin cektirmesine gerek olmadigini. Rahim ve tupler arasinda sivi birikimi varsa ultrasonla da görülebileceğini soyledi. Acikcasi korktugum icin bu cevap isime geldi
Uzun lafin kisasi cektirmek istemiyorum. Peki kibristaki merkezlerin tedaviye kabul icin olmazsa olmazi midir hsg? Hsg cektirmezsem kabul.etmezler mi?
Ohh şükürler olsun canımArkadaslar slm nihayet ultrasonda kese gorundu. 4 embriodan sadece biri tutunmus 6 hafta 4 gunluk kalp atisi 121, hersey normal gorunuyordu
Aynen canim bende oyle olsun istiyordum oyle kararladi rabbim, senin de insallah tutunsun bebisin bir an once hayirli haberlerini bekliyoruz . Bugun 5. Gun sanirim az kaldiOhh şükürler olsun canım
Tek olması dahada iyi
Kolay taşırsın inşallah ve sağ salim kucağına alırsın
Darısı bize
Hemde nasıl oldu ağrı dayanamıyorum artık acısına birde bezeler oluştu bende ben o bezelerden uyuyamiyordum kolonyayla ovuyodum ben geceleri yatmadan önceArkadaslar bu progestan iğnesine nasıl dayanıyorsunuz.. Ağrıdan oturamıyorum.. Nasıl devam edicem bilemiyorum. Sizin ağrınız oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?