Tamara2 canım kendini anlatsanaBunları okurken yaşadıklarım geldi gözümün önüne. ama çok şükür ki muradınıza kavuşmuşsunuz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim.Ya arkadaşlar biri anket açsa da kimler hangi merkezlerde pozitifi görmüş bizde baksak. Çoğunluk hangi merkezler diye. Okumaktan kör olucaz okuyorum unutuyorum valla kagıt kalem alıp not bile aldım. Anketli konu açsak donasyon başlıklı. Yaptıran arkadaslar keske ankete oy verse
İnşallah sonuç çok güzel olur. Kıbrıs'ta hangi merkezde olacak transferinizYakın zamanlarda kıbrısa giden arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi? Pazartesi günü eşim m.tese olacak ve donörden yumurta toplanacak.sonrasında da cumartesi günü de bana transfer edilecek.pazartesi günü birlik gidelim dönelim dedik ve merkezden yol ve transfer için yardım istedik bize 2400 dedi tek gün için.Cuma günü bir daha gidicez ve iki gün kalacağız bu sefer de en az 3500 derler.6000 e yakın para tutuyor git gel.siz nerede kaldınız.Gidip 6 gün orada mı kalsam bilemedim yani.
Hayırlısıyla inşallah sende benim gibi yavrunu alıp dönersin oralardan ❤İnşallahGynolife murat önal
İnşallah canım inşallah isteyen herkes yavrusuna kavuşsunHayırlısıyla inşallah sende benim gibi yavrunu alıp dönersin oralardan ❤bende gynlife da yaptırdım
İmkanın varsa girne otellerinde kal derimYakın zamanlarda kıbrısa giden arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi? Pazartesi günü eşim m.tese olacak ve donörden yumurta toplanacak.sonrasında da cumartesi günü de bana transfer edilecek.pazartesi günü birlik gidelim dönelim dedik ve merkezden yol ve transfer için yardım istedik bize 2400 dedi tek gün için.Cuma günü bir daha gidicez ve iki gün kalacağız bu sefer de en az 3500 derler.6000 e yakın para tutuyor git gel.siz nerede kaldınız.Gidip 6 gün orada mı kalsam bilemedim yani.
Ne kadar tatlisiniz gruba yeni pozitif insanlarin gelmesi bni mutlu ediyor insallah hep birlikte guzelliklerle burda olalimKızlar bu aralar Ikigai diye bir kitap okuyorum, japonların mutlu ve uzun yaşamının sırrı.. kitapta ilk once dıyorki komunite içinde yer almak, paylasmak.. bu insanı en mutlu eden şeymiş,bizde burada bir komuniteyiz ve paylaşıyoruz en buyuk derdimizi. Birde yuzyuze toplansak mı bir gün, cok daha guclenerek bu işin altından kalkabiliriz...ben istanbuldayım mesela.. kimler istanbulda canlar ??
Canım biz uçak biletini kendimiz aldık(biraz daha uygun oluyor), ama transferi klinik ile hallettik (250₺ aynı gün alandan alış ve yine alana bırakma)İnşallahGynolife murat önal
Ay ağzınıza sağlıkkk, tam içimden geçen:)Ya arkadaşlar biri anket açsa da kimler hangi merkezlerde pozitifi görmüş bizde baksak. Çoğunluk hangi merkezler diye. Okumaktan kör olucaz okuyorum unutuyorum valla kagıt kalem alıp not bile aldım. Anketli konu açsak donasyon başlıklı. Yaptıran arkadaslar keske ankete oy verse
Canım benim çok sevindim inşallah senin sonucunda güzel olacak ve bu defa kucağımıza sağsalim alacazbana bu ay dua edin... Ben de hepinize ediyorum. Allahim insA bu sefer bir bebis kucagima alabileyim.
Canımmmm tüm kalbimle dua ediyorum sana..önce Zazam bu ay da sen arka arkaya doğurun inşallah..bana bu ay dua edin... Ben de hepinize ediyorum. Allahim insA bu sefer bir bebis kucagima alabileyim.
Canim senin bebekler nasil? Bir birilerine benziyomu? Biri uyur biri uyanir durumu varmi? Cok mu zor gercekten ikizler?Canımmmm tüm kalbimle dua ediyorum sana..önce Zazam bu ay da sen arka arkaya doğurun inşallah..
Canım transfer oldumu?bana bu ay dua edin... Ben de hepinize ediyorum. Allahim insA bu sefer bir bebis kucagima alabileyim.
Bebeklerim çokkkk tatlı..şekil olarak benziyorlar ama çok değil..ikisi de babasının değişik versiyonları özelden atıcam şimdi foto sana..çok zor filan değil kimsenin gözü korkmasın..ben tek bebek de büyüttüm..oğlum kolikti ve dört yaşına kadar nerdeyse hiç uyumadan büyümüştü ikizler ondan daha kolay inanın..tabiiki yorgunluktan ölüyorum tabiki uykusuzum ama Gül gibi de bakıyroum..düzeni oturttuğu önemli aynı anda beslemek uyutmak..nerdeyse hergün sokağa çıkıyoruz süsleyip püsleyip sokakta vakit daha çabuk geçiyor..allah hepinize sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin..babaanne lafı : doğan büyüyor :))Canim senin bebekler nasil? Bir birilerine benziyomu? Biri uyur biri uyanir durumu varmi? Cok mu zor gercekten ikizler?pastayi yapmayi nerden oyrendin simdi okuyorumda tam o reklam gibi sormusum sorulari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?