Bunları okurken yaşadıklarım geldi gözümün önüne. ama çok şükür ki muradınıza kavuşmuşsunuz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Tamara2 canım kendini anlatsana
Nerede yaptırdın
Hamilelik kendi yumurtanlamıydı?
Acını yalnız yaşama kuzum
Paylaş bizimle

Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim.

Yakın zamanlarda kıbrısa giden arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi? Pazartesi günü eşim m.tese olacak ve donörden yumurta toplanacak.sonrasında da cumartesi günü de bana transfer edilecek.pazartesi günü birlik gidelim dönelim dedik ve merkezden yol ve transfer için yardım istedik bize 2400 dedi tek gün için.Cuma günü bir daha gidicez ve iki gün kalacağız bu sefer de en az 3500 derler.6000 e yakın para tutuyor git gel.siz nerede kaldınız.Gidip 6 gün orada mı kalsam bilemedim yani.

İnşallah sonuç çok güzel olur. Kıbrıs'ta hangi merkezde olacak transferiniz

İmkanın varsa girne otellerinde kal derim
Ama kalmak istemesen günü birlik al ve dö

ben bir gun once gidip dorduncu ya da besinci gun donuyorum aslinda gunu birlikte gidip donmede hicbir sakinca yokmus... Cok kisi oyle yapiyor. Ucak biletini kendiniz alin bir gece de kalacaginiz merkeze yakin otel bakin bence. Kendiniz alirsaniz daha ucuza gelebilir.

Ne kadar tatlisiniz gruba yeni pozitif insanlarin gelmesi bni mutlu ediyor insallah hep birlikte guzelliklerle burda olalim

Ay ağzınıza sağlıkkk, tam içimden geçen:)

Kızlar merhabaa ben de randevumu aldım ilk olarak Halil ibrahim tekinle görüşeceğim eğer içime sinmezse british düşünüyorum. Salı günü sırf bu yüzden istanbula gideceğim, nişantaşında muayenehanesi varmış. Gidip görüşeyim burdan bahsederim sizlere de

Bu arada deneyimli arkadaşlardan yardım alayım doktorun yanına gidince neleri sorayım, hangi testleri isteyim bana birazcık yardımcı olun , en azından gittiğime değsin

Canımmmm tüm kalbimle dua ediyorum sana..önce Zazam bu ay da sen arka arkaya doğurun inşallah..
Canim senin bebekler nasil? Bir birilerine benziyomu? Biri uyur biri uyanir durumu varmi? Cok mu zor gercekten ikizler? pastayi yapmayi nerden oyrendin simdi okuyorumda tam o reklam gibi sormusum sorulari

Canim senin bebekler nasil? Bir birilerine benziyomu? Biri uyur biri uyanir durumu varmi? Cok mu zor gercekten ikizler? pastayi yapmayi nerden oyrendin simdi okuyorumda tam o reklam gibi sormusum sorulari
Bebeklerim çokkkk tatlı..şekil olarak benziyorlar ama çok değil..ikisi de babasının değişik versiyonları özelden atıcam şimdi foto sana..çok zor filan değil kimsenin gözü korkmasın..ben tek bebek de büyüttüm..oğlum kolikti ve dört yaşına kadar nerdeyse hiç uyumadan büyümüştü ikizler ondan daha kolay inanın..tabiiki yorgunluktan ölüyorum tabiki uykusuzum ama Gül gibi de bakıyroum..düzeni oturttuğu önemli aynı anda beslemek uyutmak..nerdeyse hergün sokağa çıkıyoruz süsleyip püsleyip sokakta vakit daha çabuk geçiyor..allah hepinize sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin..babaanne lafı : doğan büyüyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…