Canım benim ınsallah herşey güzel olacak seninde hamile haberlerini duyucaz ınsallahYakın zamanlarda kıbrısa giden arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi? Pazartesi günü eşim m.tese olacak ve donörden yumurta toplanacak.sonrasında da cumartesi günü de bana transfer edilecek.pazartesi günü birlik gidelim dönelim dedik ve merkezden yol ve transfer için yardım istedik bize 2400 dedi tek gün için.Cuma günü bir daha gidicez ve iki gün kalacağız bu sefer de en az 3500 derler.6000 e yakın para tutuyor git gel.siz nerede kaldınız.Gidip 6 gün orada mı kalsam bilemedim yani.
Ben aynı gün gidip döndüm canım. Eğer kalmayı planlıyorsanız merkezle anlaşmayın bence. Herşeyin üstüne ekliyorlar. Biz konaklamadan sadece transfer ve bilet sormuştuk 500 lira fark çıkarmışlardı.Yakın zamanlarda kıbrısa giden arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi? Pazartesi günü eşim m.tese olacak ve donörden yumurta toplanacak.sonrasında da cumartesi günü de bana transfer edilecek.pazartesi günü birlik gidelim dönelim dedik ve merkezden yol ve transfer için yardım istedik bize 2400 dedi tek gün için.Cuma günü bir daha gidicez ve iki gün kalacağız bu sefer de en az 3500 derler.6000 e yakın para tutuyor git gel.siz nerede kaldınız.Gidip 6 gün orada mı kalsam bilemedim yani.
Melek kalplim rabbim tüm dualarını kabul etsin inşallahKızlar bu mübarek cuma gününde rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inşallah bol bol dua ediyorum sizlere zazam güzel kalpli arkadaşım, aneolmakistiyorum35 canim ınsallah hamile haberlerimizi duyacağız.sizlerin arkanızdan ınsallah bizler geleceğiz inşallah.hamile arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.digum yapan arkadaşlarım yavrularınızla beraber bir ömür mutlu olun rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Hepiniz iyiki varsınız kucak dolusu sevgi saygı gönderiyorum size.❤❤❤❤❤❤❤
Tamara2 canım kendini anlatsana
Nerede yaptırdın
Hamilelik kendi yumurtanlamıydı?
Acını yalnız yaşama kuzum
Paylaş bizimle
Sen ne güzel kalpli bir insansın.Allah güzel gönlüne göre versin.Hepimizin duaları kabul olsun.Melek kalplim rabbim tüm dualarını kabul etsin inşallah❤
Sen ne güzel kalpli bir insansın.Allah güzel gönlüne göre versin.Hepimizin duaları kabul olsun.❤Kızlar bu mübarek cuma gününde rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inşallah bol bol dua ediyorum sizlere zazam güzel kalpli arkadaşım, aneolmakistiyorum35 canim ınsallah hamile haberlerimizi duyacağız.sizlerin arkanızdan ınsallah bizler geleceğiz inşallah.hamile arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.digum yapan arkadaşlarım yavrularınızla beraber bir ömür mutlu olun rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Hepiniz iyiki varsınız kucak dolusu sevgi saygı gönderiyorum size.❤❤❤❤❤❤❤
Amin canim benim canim güzel kalpli arkadaşım hepimizin ınsallah rabbim bizim çektiğimiz sıkıntıları görüyor ısıtıyor hepimiz çok yakında ferah günlere kavusacagizMelek kalplim rabbim tüm dualarını kabul etsin inşallah
Canım benim çok geçmiş olsun tamaracim yaşadığımız yaşadığın şeyler hiç kolay deil çok şükür ki dimdik ayaktayız hepimiz güçlü kadınlarız rabbimden dilerimki sende anne olursun inşallah dediğin gibi rabbim çok büyük hayatında mucizeler olması dileğiyle bütün duaların seninde kabul olsunEvlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım doğal yolla bebeğimi beş aylıkken kaybettim çok zor oldu bizim için. bir sonrakı yıllarda da doğal olarak hamile kaldım 2 kez ancak her seferinde kimyasal oldu. bahçecide tüp bebek tedavisi gördüm folikül büyümedi, doktorlar kaliteli yumurtan bitmiş dediler. Memorial'e gittim yumurta takibi bir sürü vitamin yine folikül gelişmedi. Acıbadem'e gittim avuç avuş vitamin kullandım ama yine folikül gelişmedi. son olarak bir ay kadar önce yine doğal yolla hamile kaldım ama yine kimyasal. şimdi yaşım 45 düzenli regl oluyorum ama kaliteli yumurtam yok ne yazık ki.
Bu sebeple her türlü anne olmayı deneyen arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum. en son Bahçeciden senin çocuğun tüp bebekle olmaz boşuna uğraşma dediklerinde bir çıkışım vardı hatırlamak bile istemiyorum otoparkta yarım saat bağıra bağıra ağlamıştım. gebelik testlerinde iki çizgiyi görüp sevinip sonrasında da kimyasal olduğunu öğrenmenin nasıl olduğunu üç kez yaşadım. kalbim anne olmak istiyor ama bedenim buna izin vermiyor. o kadar çok iğne ilaç kullandım ki bana veremediğim bi 15 kiloya mal oldu bütün bunlar :) kendimi ancak toparlayabiliyorum 2015 yılından bu yana çok savaştım ama olmadı şimdiye kadar. bugünlerde de annem çok hasta onunla ilgileniyorum o yüzden bebekle ilgili bir şeyler yapamıyorum. ama artık Allaha teslim oldum. kimbilir belki buna ihtiyacım var tam bir teslimiyete. nasipse olur ki ben olmasını çook istiyorum. Allah büyüktür.
Sevgilerimle.
Not: güzel haberlerini hep birlikte bekliyoruz burda, bizi habersiz bırakma sakın
Ben Halil İbrahim Tekin de başladım 5000 Euro içinde konaklama ve araç ulaşımı onlara aitmiş biz uçak bileti alacakmışızYakın zamanlarda kıbrısa giden arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi? Pazartesi günü eşim m.tese olacak ve donörden yumurta toplanacak.sonrasında da cumartesi günü de bana transfer edilecek.pazartesi günü birlik gidelim dönelim dedik ve merkezden yol ve transfer için yardım istedik bize 2400 dedi tek gün için.Cuma günü bir daha gidicez ve iki gün kalacağız bu sefer de en az 3500 derler.6000 e yakın para tutuyor git gel.siz nerede kaldınız.Gidip 6 gün orada mı kalsam bilemedim yani.
Tamaracım okadar acın bana yakınki,yarama tuz basıldı ve inan ağlayarak sana yazıyorumEvlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım doğal yolla bebeğimi beş aylıkken kaybettim çok zor oldu bizim için. bir sonrakı yıllarda da doğal olarak hamile kaldım 2 kez ancak her seferinde kimyasal oldu. bahçecide tüp bebek tedavisi gördüm folikül büyümedi, doktorlar kaliteli yumurtan bitmiş dediler. Memorial'e gittim yumurta takibi bir sürü vitamin yine folikül gelişmedi. Acıbadem'e gittim avuç avuş vitamin kullandım ama yine folikül gelişmedi. son olarak bir ay kadar önce yine doğal yolla hamile kaldım ama yine kimyasal. şimdi yaşım 45 düzenli regl oluyorum ama kaliteli yumurtam yok ne yazık ki.
Bu sebeple her türlü anne olmayı deneyen arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum. en son Bahçeciden senin çocuğun tüp bebekle olmaz boşuna uğraşma dediklerinde bir çıkışım vardı hatırlamak bile istemiyorum otoparkta yarım saat bağıra bağıra ağlamıştım. gebelik testlerinde iki çizgiyi görüp sevinip sonrasında da kimyasal olduğunu öğrenmenin nasıl olduğunu üç kez yaşadım. kalbim anne olmak istiyor ama bedenim buna izin vermiyor. o kadar çok iğne ilaç kullandım ki bana veremediğim bi 15 kiloya mal oldu bütün bunlar :) kendimi ancak toparlayabiliyorum 2015 yılından bu yana çok savaştım ama olmadı şimdiye kadar. bugünlerde de annem çok hasta onunla ilgileniyorum o yüzden bebekle ilgili bir şeyler yapamıyorum. ama artık Allaha teslim oldum. kimbilir belki buna ihtiyacım var tam bir teslimiyete. nasipse olur ki ben olmasını çook istiyorum. Allah büyüktür.
Sevgilerimle.
Not: güzel haberlerini hep birlikte bekliyoruz burda, bizi habersiz bırakma sakın
AmiiiinnnSen ne güzel kalpli bir insansın.Allah güzel gönlüne göre versin.Hepimizin duaları kabul olsun.
Amiiiinnn
❤❤❤❤
Inşallah cnm relasx ol rahat ol içinden nasıl geliyorsa öyle yap sonuç her şey çok güzel olacakCanlarım benim biliyorum merakla bekliyorsunuz
İnşallah rabbim güzel sonuç size yazmayı Nasip etsin
Ama inanın okadar negativ almışım ki,yapamıyorum
Çalışıyorum,moralim kötü olursa bu etrafa yansıyacak
Pazar evde yapıcam ne çıkarsa atıcam size
İnşallah 2 çizgi çıkar
Hadi inşallah canim sen bizim için değerlisin sonuç çok iyi olacak canimCanlarım benim biliyorum merakla bekliyorsunuz
İnşallah 2 çizgi çıkar
İnşallah o güzel haberi burada paylaşacaksınız, bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız.Canlarım benim biliyorum merakla bekliyorsunuz
İnşallah 2 çizgi çıkar
Evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım doğal yolla bebeğimi beş aylıkken kaybettim çok zor oldu bizim için. bir sonrakı yıllarda da doğal olarak hamile kaldım 2 kez ancak her seferinde kimyasal oldu. bahçecide tüp bebek tedavisi gördüm folikül büyümedi, doktorlar kaliteli yumurtan bitmiş dediler. Memorial'e gittim yumurta takibi bir sürü vitamin yine folikül gelişmedi. Acıbadem'e gittim avuç avuş vitamin kullandım ama yine folikül gelişmedi. son olarak bir ay kadar önce yine doğal yolla hamile kaldım ama yine kimyasal. şimdi yaşım 45 düzenli regl oluyorum ama kaliteli yumurtam yok ne yazık ki.
Sevgilerimle.
Hadi inşallah canim sen bizim için değerlisin sonuç çok iyi olacak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?