cıkacak Allahın izni
ile ...

Amiiiinnnn hep birlikte inşallah

Hiçbir doktor bir kadına çocuğun olmaz ya da anne olamazsın gibi söylemlerde bulunmamalı.... tıpkı boş ümitler vermemesi gerektiği gibi...bir bayanın anne olamayacağı ihtimalini bu şekilde bilmesi çok travmatik... bu ihtimalle yüzleşmek bile bir süreç gerektirir bu süreç ağır bir depresyon sürecidir... bu kadının anne olmamayı kabullenmek için belki yıllara ihtiyacı olcak... dünyanın en donanımlı kadın doğumcusu da olsa bu şekilde davranan Bir doktorda ağır kişilik bozuklukları olabilir, hersey bi yana etik değildir ve eğitiminin etik deontoloji ve psikiatri kısmı eksik kalmıştır. Ve tabi ki insanlığı da... hiçkimsenin bir kadını bir insanı incitmeye hakkı yok...anne olmak annelik yapmak her zaman ihtimaller dahilinde olan bişey... ve eger bir kadın anne olmak için hertürlü tıbbi seceneği kullanıp sonuna kadar mücadele ederse anne olma olasılığı her zaman vardır...

Canım direkt kanda baktırsan yaaa idrar moral bozucu olabiliyor hatırlarsan ben bir gün önce idrarda baktım yoktu silik bile çıkmadı ertesi gün kanda 380 kusürdü. Ama hamile olduğumu idrarın parlaklığından, yüzeyinde nilüfer var gibi duruşundan anlamış rahatlamıştım. Haydi hayırlısı dört gözle sonuç bekliyorum senden ve arkanda neredeyse kadından ordu var haberini bekliyoruz maşallah demek tebrik etmek için buradayız

Ah canım ah körü körüne bir doktora gidiyorsun uzun zaman güvenip inanıp birgün o aptal acımasız dille senden birşey olmaz diyor ya birde yol gösteriyor şöyle böyle yap diye, donup kalıyor tıkanıyorsun herşey iyi diyor paranı yiyor zamanını çalıyor sonra birgün şoka sokuyor yaşayan bilir bu hissi Allah bu tip doktorları bildiği gibi yapsın. Doğru doktoru bulup bebeğini kucaklayınca öteki doktorun gözüne sokasın geliyor.

Ne güzel söyledin ağzına sağlık canim aynen katılıyorum dediklerine.

Benim doktor hele..baktı hormon sonuçlarına ya sen bu kadar güzel genç kadınsın yakışıyor mu sana menepoza girmişsin dedi..ölsem unutmam..bi de taciz de var üstü kapalı...o gün fsh 14dü..bir ay ağladım sonra başka doktora gittim 5 çıktı fah..ben o polikliniğe gidip hakkında dilekçe yazdım...uzun uzun anlatarak sonra öğrendim ki adam zaten herkese böyle davranırmış alay eder gibi ayrıca tacizkâr aldılar kimbilir nerde şimdi..çok isterdim ikiZlerimle gidip bi yüzüne tüküreyim..her doktor değil asla iyiki var hekimlerimiz omlar sayesinde anneyim şükürler olsun ama haddini bilmeyen heleki taciz eden doktorların allah cezasını versin..lütfen lütfen başka doktora da gidin bana menopozdasın dedikten sonra ben iki sene regl oldum..sonra da doğurdum

Ne kadar donor fiyatı

Hiç unutmam doktorların bana yaptıkları haksızlıkları hatırladıkca içim sızlıyor ilk doktora gittiğimde ağrılarım vardı kanamam duruyodu yüzüme bakarak daha çok gençsin olur böyle kanamalar deyip göndermişti doktor dediğim biri sonrasında aylarca ağrıyla gezdim her gittiğim doktor bağırıp çağırıp oyalama bizi senle mi ugrasicaz deyip gönderiyorlardı sonra başka doktor 5.doktorda çikolata kisti patlamak üzere deyip ameliyata almıştı daha sonraki yıllarda evlendiğinde doktora gitmiştim muayenede tup bebek yaptırın deyip savmışlardı bizi yine yine yine her doktora gittim tup bebek doktoru bize testler vermişti testlerde herşey çok yüksek siz çocuk sahibi olamazsınız diye dan diye suratımiza söyledi bide utanmadan bize turkiyede evlat alınmayı bekleyen binlerce binlerce çocuk var deyip evlatlık alın diye güya akıl verdi aylarca ağlattılar başka test yaptırdım yine başka bir doktorda busefer ameliyat olup tüplerimi aldıklarında beni kontrole çağırmıştı hiç unutmam o sözünü doktorun boşuna uğraşmayın artık tüplerinize aldık çocuğu nerde yapacak gibi iğrenç bir espri yapan doktorla bile karşılaştım ben eşimi zor tutmuştum haddini bilmez beni ameliyat eden o doktorun muayenesini terk ettimdigimde ağlamaktan helak olmuştum omrumu koskoca yillarimi caldilar.yillarimi boşa harcayan hepsini allaha havale ettim.halada iyi bir doktor bulmak için çırpınıyorum.rabbim herkesi doğru doktora gitmeyi nasip etsin

Cok dogru söylüyorsunuz aylarca ağladım gözümün önünden gitmedi o anlar. Ama işte dediğiniz gibi derslerini eksik almış.

Hep kolaya kaçıyorlar, hiç mücadele etmiyorlar. Bize bakıp ders de almıyorlar. Her seyi göze alarak cırpınıyoruz biraz olsun yüreklenseler sanki elleri kırılacak. İnşallah doğru bir doktor cıkar sizin de karşınıza

Benim de başıma benzer bı olay gelmişti. Fsh 0,15 yüksek çıkmıştı normal değerden ve daha ilk kez bı kadın doğumcuya gitmiştim. Üstelik doktor da kadındı ve bana hiç uğraşma değerin yüksek doğuramazsın dedi ve ben 2ay sonra hamile kalmıştım ilk bebeğime. Hatta gidecektim yanına ama eşim boşver uğraşma demişti.

Amin canim amin inşallah.

Allahım güç versin
Kolaylık sağlasın
Şansın bol olsun
Canim nasilsin napiyorsun?yarin mi yapicaksin testi? Rabbim yardimci olsun yarin ilk is buraya bakmak olucak o kadar eminimkiiiii ustelik ikizlerin olucaginaaaa icime dogdu vallah hic sikintili gergin digilim dusundugum sadece cabucak hayirli haberler alip bizi sevindirmen kendinde rahatlaman

Cok dogru söylüyorsunuz aylarca ağladım gözümün önünden gitmedi o anlar. Ama işte dediğiniz gibi derslerini eksik almış.
Bana da aynisi soylendi senin gibi aglamaktan bi hal
Sekilde eve geldim dus alip yakin akrabamin dogumuna gitmisligim var o kadar mutlu horunyodumki doktor bana ya donor ya evlatlik ayni sey, tabii eger kendim dogurayim kimseler bilmesin istersen o baska mesele dedigi an doktoru parcalamistom... sonucta o benim kanimk tasiycak karnimda hiss edicem ben buyutucem esimin bir parcasi olucak..yarin o burngun biriler cikipta bubeni
Cocugum demiycek demistim.. bana iyi dusun baskasinin cocugu sana anne diycek bu cok zor durum falan soylemisti... aylarca kendime gelemesim her sey sorgukayip hazr oldugm ani yaptrdm iyi ki yaptrmisim vallah buraya girmesem donasyonmus oymus hic aklima bile gelmiyor iki gune tekrar kontrolun var o kadar ozledimki miniklerimi

Arkadaşlar merhaba çok uzun zamandır girmiyordum siteye çünkü herşeye küsmüştüm. 4 kere deneme yaptık son denemem 4 ocakta gerçekleşti. Perşembe günü beta hcg testim 578 çıktı ve o an hissettiklerimi mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlamanın ne demek olduğunu ilk kez tattım. Bugün testi tekrar ettik ve bu seferde 909 çıktı fakat daha önce hiç başıma gelmediği için korktum ve hemen umutsuzluğa düştüm. Çünkü 2 katına çıkmamıştı değerim. Pazartesi tekrar test yaptıracam ve çok çok korkuyorum. Bu durum sizce normal midir? Boşuna mı üzülüyorum korkuyorum? Lütfen bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…