Bebeğini ya da bebeklerini kucağına alınca inanırsın...:) lütfen keyfini çıkar o bebeklerin mutlu bi anneye ihtiyacı var bunu unutma :)

ALLAHIMA çok çok çok şükürler olsun bal gibi de mis gibi de hamilesin ay aglıyorum inan kocaman maşallah
Burda nasıl bir bağ kurmuşuz biz...bebeler uyurken tam uyuyacağım saat heyacandan uyuyamıyorum ağlıyorum ben de geçmiş mesajları okudum zazamın bana yazdığı nasıl duygulandım..içime çok doğuyor silik diye takıyor şimdi kafaya biliyorum ama ikiz olacak ikisi de tuttu anneyi..allahım herkese nasip etsin

Kızlar gece 2.30 yaptım ve silik çıktı
Sizce transferin 9-10 geçen gece için çok silik değilmi
Allahın inşallah kimyasal olmaz
Ne siliği zaza gayet net ve belli Ay çok şükür gözümüz aydın.Bir mutlu haberler uyandım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inan ki seni düşünerek girdim bugün siteye

Yeşiladam şımartma beni

Ne siliği zaza gayet net ve belli Ay çok şükür gözümüz aydın.Bir mutlu haberler uyandım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inan ki seni düşünerek girdim bugün siteye
Haydi sende katıl hamilerer karvanına kuzum

Melis bu günleri seninçin yaşayacağıma eminim canım kardeşim
canımm inan şu an nasıl aglıyorum ama sadece sevinçten biliyorsun rabbim kucagına almayı nasip etsın çok mutluyum inan kendimi unuttum çünkü tekrar umutlanıyorum arkadasim lütfen tadını çıkar

canımm inan şu an nasıl aglıyorum ama sadece sevinçten biliyorsun rabbim kucagına almayı nasip etsın çok mutluyum inan kendimi unuttum çünkü tekrar umutlanıyorum arkadasim lütfen tadını çıkar
Allahım tez bir zaman bu mutluluk gözyaşlarını seninçin dökmemi nasip etsin

Yeşiladam şımartma beni
Zazam şımaracaksın daha ... mutlu olacaksın çektiklerinin karşılığı iyi insan olmanın herkese yardım etmenin karşılığı iki güzel bebek olsun...Yemin ederim çok heyecanlı ve mutluyum eşimi uyandırdım Zaza hamile diye..haaa iyi maşsllah hayırlı olsun dedi uyudu yine :)))

Kızlar gece 2.30 yaptım ve silik çıktı
Sizce transferin 9-10 geçen gece için çok silik değilmi
Allahın inşallah kimyasal olmaz
Ayyyy nasıl sevindim allahımmSessizce takip ediyorum aylardır.Hep dua ettim Zaza bacım maaşallah sana.Hiç endişelenme silik falan değil bal gibi orada bebişler çok şükür.

Sevgili zaza o kadar sevindim ki.Allahım noolur ama noluur artık yavrunu al kucağına.Sen bizlere yol gösterdin,sevinçleri üzüntüleri paylaştın.Rabbim senin yüzünü güldürsün.Burada olan tüm özel arkadaşlarım için mutluluklar olsun inşallah.Artık yüzümüz gülsün ,üzülmekten,neden diye sormaktan ,ağlamaktan,eşler ile tartışmalardan,yıpranmaktan,alınan hormonlardan,anlayışsız insanlardan bıktık.Seninle umut doluyum her şey iyi ve güzel olacak inanıyorum.Biz varya kızlar umutla beklemenin ne demek oldugunu en iyi bilen ,güçlü anneleriz ,olacağız.Biz bir evladın ,mucizenin nasıl değerli olduğunu en iyi bilenleriz.Ve biz o melekleri hak ediyoruz.Rabbim herbirimize hayırlı,sağlıklı ve mutlu evlatlar nasip etsin hem de en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…