- 4 Kasım 2015
- 352
- 846
- 103
Bende gynolife murat beyde tedavi görüyorum benim rabbim izin verirse ınsallah ikincisine donmus larla yola devam olmazsa da yine devam oluncaya kadar aynı yerde devam edicem ne güzel ikizleriniz var rabbim o meleklerinizi korusun.darisi bizlerin başına ınsallah.
Yaa ne güzell çok sevindimmm tebriklerrrKızlaaaar sonucum üçe katlandı
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu arada ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Ben bir kaç soru daha sormak istiyorum müsadeniz olursa.Hoş geldin canım,güzel dileğin için teşekkür ederim
Yumurta vereni biz görmesekte merkez biliyor ve sadece onun fiziksel özelliklerini söylüyor
Sperm sahibi eşin ve onun dnasını taşıyor embriyo
Tabiide yumurta sahibinin dnasıda var 50%
Bebek içinde büyüdükce senin kanınla besleniyor
Ve kanınlada senin rnanı taşır
Doğurup süt verirsin ordanda bir sürü şey geçiyor senden
Canım sanada çok geçmiş olsunMerhabalar zazacim sizi tanımıyoruz görmedik ama inanki dualarim hep sizin icindi rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasın ara ara girip yazılanları okuyordum sizin sonucunuza kendim hamile kalmış gibi sevindim allahım tamamini erdirsin bende 2 kendi yumurtamla 6 kezde donasyon denedim en son geçen mayis ayında hamile kaldim tam kalp atışlarını duyacağımız gün sanci kanama ile düşükle sonuçlandı cok uzuldum kendime gelemedim kac ay ama yinede hayirlisi buymuş diyom simdi yine tedavideyim insallah bu sefer hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin rabbim herkezin tedavisi hayirli olsun canlar
Canım arkadaşım mitokondri nakli kandırmaca,heleki kıbrısta.imkanın varsa tanden uygulatırKızlar az önce gynolife ile görüştüm ordan aldığım bilgiyi de aktarayım belki yardımcı olur sizlere de. İlgili bir merkez öncelikle onu söyleyebilirim. Tahlillerimi whatsapptan gönderdim bugün dönüş yaptılar. Yumurta donasyonu ve sperm donasyonu tercih edebilirsiniz dediler sizde problem spermde gibi dedi ama türkiyede gittiğim doktor dna hasarınjn kanıtlanmış bir zararı olmadığını söylemişti. Hatta bu kadar uğraştığımız için kızmıştı bize. Sayının ve hızın önemli olduğunu bunlarla ilgili de problem görmediğini söylemişti fakat 7 denemedir sonuç hep aynı olunca artık bir yerlerde sorun olduğu kesinleşti. En son gittiğim doktor eşime tesa yöntemi uuguladı halil hoca bunu spermi olan birine nasıl yapar bu resmen dolandırıcılık dedi. Sizde yumurta problemi var mitokondri nakli şart dedi onun da çok iyi bir yöntem olmadığını araştırdım. Artık o kafar yorgunum ki ve kime inanacağımı öylesine şaşırdım ki.. zaza iyi ki varsın en azından sorup danışabiliyoruz sana her şeyi. Bunlar embriyo donasyonu önerdiler fiyatı 6000 euroymuş ilaçlar bize aitmiş. Bu fiyata kalacak yer ulaşım dahil olur dediler ben de onları kendimiz hallederiz ona göre fiyat verin dedim. Bir de embriyolara pgt yapılmasını söyledim o zaman 2500 euro ek masrafınız olur dedi normalde bu embriyo başı 200-300 euro gibi bir şey değil miydi anlayamadım. Ama merkez genel olarak ilgili gibi geldi sizin adetinizle birlikte donör de iğnelere başlayacak taze yumurta kullanılacak dedi.
Hayırlısı olsun canim ınsallah herşey güzel olur senin icinKızlar az önce gynolife ile görüştüm ordan aldığım bilgiyi de aktarayım belki yardımcı olur sizlere de. İlgili bir merkez öncelikle onu söyleyebilirim. Tahlillerimi whatsapptan gönderdim bugün dönüş yaptılar. Yumurta donasyonu ve sperm donasyonu tercih edebilirsiniz dediler sizde problem spermde gibi dedi ama türkiyede gittiğim doktor dna hasarınjn kanıtlanmış bir zararı olmadığını söylemişti. Hatta bu kadar uğraştığımız için kızmıştı bize. Sayının ve hızın önemli olduğunu bunlarla ilgili de problem görmediğini söylemişti fakat 7 denemedir sonuç hep aynı olunca artık bir yerlerde sorun olduğu kesinleşti. En son gittiğim doktor eşime tesa yöntemi uuguladı halil hoca bunu spermi olan birine nasıl yapar bu resmen dolandırıcılık dedi. Sizde yumurta problemi var mitokondri nakli şart dedi onun da çok iyi bir yöntem olmadığını araştırdım. Artık o kafar yorgunum ki ve kime inanacağımı öylesine şaşırdım ki.. zaza iyi ki varsın en azından sorup danışabiliyoruz sana her şeyi. Bunlar embriyo donasyonu önerdiler fiyatı 6000 euroymuş ilaçlar bize aitmiş. Bu fiyata kalacak yer ulaşım dahil olur dediler ben de onları kendimiz hallederiz ona göre fiyat verin dedim. Bir de embriyolara pgt yapılmasını söyledim o zaman 2500 euro ek masrafınız olur dedi normalde bu embriyo başı 200-300 euro gibi bir şey değil miydi anlayamadım. Ama merkez genel olarak ilgili gibi geldi sizin adetinizle birlikte donör de iğnelere başlayacak taze yumurta kullanılacak dedi.
Kızlar az önce gynolife ile görüştüm ordan aldığım bilgiyi de aktarayım belki yardımcı olur sizlere de. İlgili bir merkez öncelikle onu söyleyebilirim. Tahlillerimi whatsapptan gönderdim bugün dönüş yaptılar. Yumurta donasyonu ve sperm donasyonu tercih edebilirsiniz dediler sizde problem spermde gibi dedi ama türkiyede gittiğim doktor dna hasarınjn kanıtlanmış bir zararı olmadığını söylemişti. Hatta bu kadar uğraştığımız için kızmıştı bize. Sayının ve hızın önemli olduğunu bunlarla ilgili de problem görmediğini söylemişti fakat 7 denemedir sonuç hep aynı olunca artık bir yerlerde sorun olduğu kesinleşti. En son gittiğim doktor eşime tesa yöntemi uuguladı halil hoca bunu spermi olan birine nasıl yapar bu resmen dolandırıcılık dedi. Sizde yumurta problemi var mitokondri nakli şart dedi onun da çok iyi bir yöntem olmadığını araştırdım. Artık o kafar yorgunum ki ve kime inanacağımı öylesine şaşırdım ki.. zaza iyi ki varsın en azından sorup danışabiliyoruz sana her şeyi. Bunlar embriyo donasyonu önerdiler fiyatı 6000 euroymuş ilaçlar bize aitmiş. Bu fiyata kalacak yer ulaşım dahil olur dediler ben de onları kendimiz hallederiz ona göre fiyat verin dedim. Bir de embriyolara pgt yapılmasını söyledim o zaman 2500 euro ek masrafınız olur dedi normalde bu embriyo başı 200-300 euro gibi bir şey değil miydi anlayamadım. Ama merkez genel olarak ilgili gibi geldi sizin adetinizle birlikte donör de iğnelere başlayacak taze yumurta kullanılacak dedi.
meraba ngs pgt den daha üstün bir tetkik hatta artık cgh gibi ondan da daha üstün olanları var yani aslında pgt eski bir sistem ispanyanın ngs için verdiği ücret embiryo başına 400 euroydu. Pgt de bilgidiğim kadarıyla sadece 12 kromozom incelenşeken ngs de 46 kromozom ayrıntılı inceleniyo okudupum kadarıyla henuz aradtırma asamasındasınızMerkezinize yada diğer merkezlere ngs yi sorun bence ngs doğru embiryoyu secmede en azından pgt ye göre daha gecerli bir yöntem hatta ngs konusundaki yaklaşımlarını ben de merak ediyorum.Canım arkadaşım mitokondri nakli kandırmaca,heleki kıbrısta.imkanın varsa tanden uygulatır
Ama gen önemsemezsen direk hazır embriyoya razı ol.pgd için çok para istemişler.
Birde unutma halil beyde murat beyde pgd yi ankarada baktırıyorlar
Ankara için bence çok para
Cook tesekkur ediyorum..sagolun..Enson 2 sene önce bayandırdada yaptırdım 750 tl yeni cihazla anestezisiz
Hiç acıtmadı diye bilirim
2 iz mi 3 uz mu geliyorKızlaaaar sonucum üçe katlandı
Bise soracaktim prednolun bi yan etkisi oldumu hiçBu defa british hasan bey prednolı 4 mg tedaviden önce başlatı ve tedavinin ilk gününden enoks iğne 0,4
Bakalım ne göstericek
Hamile kalsam prednol 3 ay devam edicez
Cankm gozun aydin suan mide yanmasindan cildircam ama umarim kisa sure sonra ayni seyler yasarsinAyyy benim rahmimle uğraşan
Sayı bitmeyen histeroskopiler yapan Ankara tüp bebek merkezinin doktoru Cem Akarsudanda rabbim bin kere razı olsun
Birde pgd için fiyat dudak uçurtucumeraba ngs pgt den daha üstün bir tetkik hatta artık cgh gibi ondan da daha üstün olanları var yani aslında pgt eski bir sistem ispanyanın ngs için verdiği ücret embiryo başına 400 euroydu. Pgt de bilgidiğim kadarıyla sadece 12 kromozom incelenşeken ngs de 46 kromozom ayrıntılı inceleniyo okudupum kadarıyla henuz aradtırma asamasındasınızMerkezinize yada diğer merkezlere ngs yi sorun bence ngs doğru embiryoyu secmede en azından pgt ye göre daha gecerli bir yöntem hatta ngs konusundaki yaklaşımlarını ben de merak ediyorum.
2 embriyo koydular2 iz mi 3 uz mu geliyor41 kere maşallah ❤
4 ml hiç zararı olmadı 8-16 ml ölüyordum mide yanmasındanBise soracaktim prednolun bi yan etkisi oldumu hiç
Aynennn neyse büyük konuşmıcam umarım kıbrısta ngs vardır.Birde pgd için fiyat dudak uçurtucu
Bende bugün başladım da şimdi içtim iste teşekkür ederim4 ml hiç zararı olmadı 8-16 ml ölüyordum mide yanmasından
Birde tok karına içiyorum
zaza adına çok sevindim sessiz takip ediyorum çok yazmıyorum inşaallah kucağına aldığını da yazarsın Rabbim cümle isteyenlerinde içinde bende dahil herkesin yüzünü güldürsünÇok şükür ler olsun Rabbime
Çok güzel yükseliyordu hastaneye yatırdı doktor beni kanamam başlamıştı tahlil yaptı gayet güzel dedi sonuc ama bana hiç mudale etmedi ben bağırınca doktora beni hastaneye yatırdı düşecekse yapacak hiç bir sey yok dedi ve en sonunda kurdaş oldum o günümü anlatammCanım sanada çok geçmiş olsun
Değerlerin iyi artıyormuydu?
Neden düştü?
Doktor bir şey söyledimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?