Kızlaaaar sonucum üçe katlandı
Yaa ne güzell çok sevindimmm tebriklerrr

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu arada ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Ben bir kaç soru daha sormak istiyorum müsadeniz olursa.

Kızlar az önce gynolife ile görüştüm ordan aldığım bilgiyi de aktarayım belki yardımcı olur sizlere de. İlgili bir merkez öncelikle onu söyleyebilirim. Tahlillerimi whatsapptan gönderdim bugün dönüş yaptılar. Yumurta donasyonu ve sperm donasyonu tercih edebilirsiniz dediler sizde problem spermde gibi dedi ama türkiyede gittiğim doktor dna hasarınjn kanıtlanmış bir zararı olmadığını söylemişti. Hatta bu kadar uğraştığımız için kızmıştı bize. Sayının ve hızın önemli olduğunu bunlarla ilgili de problem görmediğini söylemişti fakat 7 denemedir sonuç hep aynı olunca artık bir yerlerde sorun olduğu kesinleşti. En son gittiğim doktor eşime tesa yöntemi uuguladı halil hoca bunu spermi olan birine nasıl yapar bu resmen dolandırıcılık dedi. Sizde yumurta problemi var mitokondri nakli şart dedi onun da çok iyi bir yöntem olmadığını araştırdım. Artık o kafar yorgunum ki ve kime inanacağımı öylesine şaşırdım ki.. zaza iyi ki varsın en azından sorup danışabiliyoruz sana her şeyi. Bunlar embriyo donasyonu önerdiler fiyatı 6000 euroymuş ilaçlar bize aitmiş. Bu fiyata kalacak yer ulaşım dahil olur dediler ben de onları kendimiz hallederiz ona göre fiyat verin dedim. Bir de embriyolara pgt yapılmasını söyledim o zaman 2500 euro ek masrafınız olur dedi normalde bu embriyo başı 200-300 euro gibi bir şey değil miydi anlayamadım. Ama merkez genel olarak ilgili gibi geldi sizin adetinizle birlikte donör de iğnelere başlayacak taze yumurta kullanılacak dedi.

Canım sanada çok geçmiş olsun
Değerlerin iyi artıyormuydu?
Neden düştü?
Doktor bir şey söyledimi

Canım arkadaşım mitokondri nakli kandırmaca,heleki kıbrısta.imkanın varsa tanden uygulatır
Ama gen önemsemezsen direk hazır embriyoya razı ol.pgd için çok para istemişler.
Birde unutma halil beyde murat beyde pgd yi ankarada baktırıyorlar
Ankara için bence çok para

Hayırlısı olsun canim ınsallah herşey güzel olur senin icin

meraba ngs pgt den daha üstün bir tetkik hatta artık cgh gibi ondan da daha üstün olanları var yani aslında pgt eski bir sistem ispanyanın ngs için verdiği ücret embiryo başına 400 euroydu. Pgt de bilgidiğim kadarıyla sadece 12 kromozom incelenşeken ngs de 46 kromozom ayrıntılı inceleniyo okudupum kadarıyla henuz aradtırma asamasındasınızMerkezinize yada diğer merkezlere ngs yi sorun bence ngs doğru embiryoyu secmede en azından pgt ye göre daha gecerli bir yöntem hatta ngs konusundaki yaklaşımlarını ben de merak ediyorum.

Bu defa british hasan bey prednolı 4 mg tedaviden önce başlatı ve tedavinin ilk gününden enoks iğne 0,4
Bakalım ne göstericek
Hamile kalsam prednol 3 ay devam edicez
Bise soracaktim prednolun bi yan etkisi oldumu hiç

Birde pgd için fiyat dudak uçurtucu

zaza'cım çok mutlu oldum.
Maşallah değer çok güzel katlanmış.
Sağlıklı doğması en temel dileğimiz olsa da benim temennim ikiz olmaları.Rabbim hayırlısı neyse onu versin.
Lütfen şuan seni hiç bi şeyin üzmesine izin verme
Unutma ki içinde minicik bi aşk tüm gücüyle sana sıkıca tutunuyo , üzülüp strese girdiğinde rahim duvarlarında kasılma olduğu için , rahim içinde deprem etkisi yaratıyor ve yavrucuğun tutunmasını zorlaştırıyo o yüzden hayatı tozpembe gözlüklerle görmeye çalış.
Senin gibi güçlü bi annesi olduğu için o yavrucak çok şanslı.
Canım benim sağ sağlim kucağına al , kokla inşallahh

Canım sanada çok geçmiş olsun
Değerlerin iyi artıyormuydu?
Neden düştü?
Doktor bir şey söyledimi
Çok güzel yükseliyordu hastaneye yatırdı doktor beni kanamam başlamıştı tahlil yaptı gayet güzel dedi sonuc ama bana hiç mudale etmedi ben bağırınca doktora beni hastaneye yatırdı düşecekse yapacak hiç bir sey yok dedi ve en sonunda kurdaş oldum o günümü anlatamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…