- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.751
- 133
Aynen ben de ilk duyduğumda şaşırdım hatta normalde embriyo başı ücret alınmaz mu bu çok mantıklı gelmedi dedim. Ankarada yaptırdıklarını söylediCanım arkadaşım mitokondri nakli kandırmaca,heleki kıbrısta.imkanın varsa tanden uygulatır
Ama gen önemsemezsen direk hazır embriyoya razı ol.pgd için çok para istemişler.
Birde unutma halil beyde murat beyde pgd yi ankarada baktırıyorlar
Ankara için bence çok para
Mitokonri nakli=Türkiyedeki prp iki yöntemde kandırmacadan başka bişey değilmiş.Aynen ben de ilk duyduğumda şaşırdım hatta normalde embriyo başı ücret alınmaz mu bu çok mantıklı gelmedi dedim. Ankarada yaptırdıklarını söyledi
Britishle görüştüm pgt yi çok önermiyoruz zaten donörler kıbrıs sağlık bakanlığı uyarınca bütün testlerden geçiyorlar dedi ama ngs yi öneririm 46 kromozon incelenir, o yöntemi uyguluyoruz dedimeraba ngs pgt den daha üstün bir tetkik hatta artık cgh gibi ondan da daha üstün olanları var yani aslında pgt eski bir sistem ispanyanın ngs için verdiği ücret embiryo başına 400 euroydu. Pgt de bilgidiğim kadarıyla sadece 12 kromozom incelenşeken ngs de 46 kromozom ayrıntılı inceleniyo okudupum kadarıyla henuz aradtırma asamasındasınızMerkezinize yada diğer merkezlere ngs yi sorun bence ngs doğru embiryoyu secmede en azından pgt ye göre daha gecerli bir yöntem hatta ngs konusundaki yaklaşımlarını ben de merak ediyorum.
Amiiinn zazam ama maşallah değer 14 güne göre valla ikizler geliyo gibi, sağlıklı hayırlı olsunlar da dediğin gibi yeter2 embriyo koydular
Bir olsun sağlıklı olsun
Britishte varAynennn neyse büyük konuşmıcam umarım kıbrısta ngs vardır.
Başarılar dilerimBende bugün başladım da şimdi içtim iste teşekkür ederim
Canımsınzaza'cım çok mutlu oldum.
Maşallah değer çok güzel katlanmış.
Sağlıklı doğması en temel dileğimiz olsa da benim temennim ikiz olmaları.Rabbim hayırlısı neyse onu versin.
Lütfen şuan seni hiç bi şeyin üzmesine izin verme
Unutma ki içinde minicik bi aşk tüm gücüyle sana sıkıca tutunuyo , üzülüp strese girdiğinde rahim duvarlarında kasılma olduğu için , rahim içinde deprem etkisi yaratıyor ve yavrucuğun tutunmasını zorlaştırıyo o yüzden hayatı tozpembe gözlüklerle görmeye çalış.
Senin gibi güçlü bi annesi olduğu için o yavrucak çok şanslı.
Canım benim sağ sağlim kucağına al , kokla inşallahh
Amiiin canımzaza adına çok sevindim sessiz takip ediyorum çok yazmıyorum inşaallah kucağına aldığını da yazarsın Rabbim cümle isteyenlerinde içinde bende dahil herkesin yüzünü güldürsün
Bende de hiç yapmadı. Hatta çevremde çoğu kilolu arkadaşım nedenlerini hep tedaviye bağlıyorlar ama ben 7 tedavi geçirmiş biri olarak çok şükür öyle bir sorun yaşamadım. Tek sorun karın bölgem biraz göbekliKızlar bu tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar hepinizde kilo yaptı mı? Allah aşkına ben neden bir gram bile kilo almadım 6 tüp bebek tedavisine rağmen
Allahhhjhjj ikiz işte ikizÇok şükür ler olsun Rabbime
Kızlar bu tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar hepinizde kilo yaptı mı? Allah aşkına ben neden bir gram bile kilo almadım 6 tüp bebek tedavisine rağmen
Ne mutlu sanaKızlar bu tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar hepinizde kilo yaptı mı? Allah aşkına ben neden bir gram bile kilo almadım 6 tüp bebek tedavisine rağmen
Yeşilcin neden öyle düşündünAllahhhjhjj ikiz işte ikiz
Kafalarına göre fiyat veriyorlar herkeseHayırlısı olsun canim ınsallah herşey güzel olur senin icin
Sen ne güzel insansın şükürler olsun ki sizleri tanımışım.inşallah her şey güzel olsun hepimiz içinCanlarım anneolmakistiyorum35 kardeşimiz kibrista cmtesi günü transfer olacak rabbimin izniyle herşey güzel gidecek ınsallah rabbim ınsallah zaza kardeşim gibi pozitifi görsün istiyorum bol bol onun icinde dua ediyorum herşey güzel olacak insallah
Yani 5800 euro ulaşım ve konaklama dahil değil ödedik.+1000 euro ameliyat parası ödedik+ 1000 euroya yakında yol ve kalacak yer tuttuKafalarına göre fiyat veriyorlar herkesebizden 5800 euro aldılar embriyo donasyonuna ama kalacak yer ve ulaşım çok tutuyor.yani 1000 euro da ona gidiyor hemen hemen. O yüzden değişik bir uygulamaları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?