İnşallah
Hepimiz anneolmakistiyorum arkadaşımızı bir ağızdan dua edelim
İnşallah sırayla bomcuk gibi dualarımız kabul olsun

Kafalarına göre fiyat veriyorlar herkese bizden 5800 euro aldılar embriyo donasyonuna ama kalacak yer ve ulaşım çok tutuyor.yani 1000 euro da ona gidiyor hemen hemen. O yüzden değişik bir uygulamaları var.
Sen artık parayı değil yavrularını düşün
Al ve gel
Her şey güzel olucak

Oleeeeyyy
Çok şükür
Çok güzel gidiyor maşallah

Allah hepinizden razı olsun.Güzel anneler ve güzel anne adayları
İnan burdakı dualara,ben sizin dualarınıza inandım
Beni güçlü etti bu dualar
Sende inan
Ananas ye
Suyunuda sıktır iç
Çiğ kabak çekirdeğide ye bir avuç transfer sonrası
Çok yatma
Seni mutlu eden yerlere git ve gez
Ben transferden sonra 45 dak uzandım,sonra tuvelet
Sonra burger king yedim
Sonra bir saat durakta ayakta bekledim
Sonra girne merkezi 2 saat gezdim
Sonra otele akşam yemeğine gittik,yemekte rose şarap içtimazcık
Akşam kumar oynadım
Öyle 2 gün devam etti
Sonra eve döndüm ve işimin başına

Rabbim sana istedigini versin canim, pozitif dusun lutfen , inan hersey yolunda gidicek

Merhaba beni burdaki arkadaşların bazıları bilir eski nickim mky06 ydı. Ama hesabım deaktif oldu. Gynolife ta ikiz gebelik yakaladım. Yarın 30. Haftama giriyorum inşallah. 28. Haftaya kadar herşey normaldi. Gelişimleri vs hep uyumluydu. Ama 28. Hafta gittiğimde oğlanda diastolik akım kaybı olduğunu ve beslenememe riski olduğunu söyled doktorum ve perinatologa yönlendirdi. İki haftadır takipteyiz. İşler terse giderse erken doğumla alabiliriz dediler. 2 haftadır çok kötüyüm nefes bile alamıyorum. Zaten çok günler geçirip bu gebeliği yakalamışken bianda yazım kışa döndü. Dualarla yatıyorum evde. Aranızda erken doğum yapıp sağlıkla bebeklerini kucağına alan var mı? Başka konulara yazmak istemedim. Sizler benimle aynı sıkıntıları yaşayan dert ortaklarımsınız.

İyi yapmışsın stres yapmamak en güzeli gezip dolaşıp kafanı dağıtmışsın.

merhaba arkadaşım kalbini ferah tut. 26. haftada dahi doğum yapıp sağlıkla kucağına alan çok kışi var.Ki sen 30. haftadasın gayet güzel.Ben 31. hafta bitiminde dünyaya getirmiştim ikizlerimi.Ben inanıyorum sağlıkla doğucak kuzuların.

İnşallah arkadaşım. Peki ne kadar süre kuvözde kaldı kuzular?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…