İnşallahCanlarım anneolmakistiyorum35 kardeşimiz kibrista cmtesi günü transfer olacak rabbimin izniyle herşey güzel gidecek ınsallah rabbim ınsallah zaza kardeşim gibi pozitifi görsün istiyorum bol bol onun icinde dua ediyorum herşey güzel olacak insallah
Allah hepinizden razı olsun.Güzel anneler ve güzel anne adaylarıİnşallah
Hepimiz anneolmakistiyorum arkadaşımızı bir ağızdan dua edelim
İnşallah sırayla bomcuk gibi dualarımız kabul olsun
Sen artık parayı değil yavrularını düşünKafalarına göre fiyat veriyorlar herkesebizden 5800 euro aldılar embriyo donasyonuna ama kalacak yer ve ulaşım çok tutuyor.yani 1000 euro da ona gidiyor hemen hemen. O yüzden değişik bir uygulamaları var.
İnşallah sonuç olumlu olacak ve bebeklerinizle döneceksiniz. Hangi merkezde yapılacak işleminiz?Yani 5800 euro ulaşım ve konaklama dahil değil ödedik.+1000 euro ameliyat parası ödedik+ 1000 euroya yakında yol ve kalacak yer tuttu
Gynolifeİnşallah sonuç olumlu olacak ve bebeklerinizle döneceksiniz. Hangi merkezde yapılacak işleminiz?
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinGynolife
OleeeeyyyBugün beni embriyologlar aradı 3. Gün için bilgi verdiler.12 embriyo vardı 12 si de devam ediyormuş gelişmeye.bölünmeleri güzelmiş.5. Güne kalanlar önemli dedi? Herhalde 5. Güne kadar 4 tane falan kalır değil mi? Yani umarım en az 4 tanesi kalırçok az kaldı heyecan yaptım.dualarınızı bekliyorum.
Oleeeeyyy
Çok şükür
Çok güzel gidiyor maşallah
İnan burdakı dualara,ben sizin dualarınıza inandımAllah hepinizden razı olsun.Güzel anneler ve güzel anne adayları
Amin amin canimİnşallah
Hepimiz anneolmakistiyorum arkadaşımızı bir ağızdan dua edelim
İnşallah sırayla bomcuk gibi dualarımız kabul olsun
Ikizmi acaba? Gerci benimde yuksekti ama tek oldu, tek olsun bizim olsun hayirlisi olsun canim tekrar tekrar gozumuz aydinKızlaaaar sonucum üçe katlandı
Rabbim sana istedigini versin canim, pozitif dusun lutfen , inan hersey yolunda gidicekBugün beni embriyologlar aradı 3. Gün için bilgi verdiler.12 embriyo vardı 12 si de devam ediyormuş gelişmeye.bölünmeleri güzelmiş.5. Güne kalanlar önemli dedi? Herhalde 5. Güne kadar 4 tane falan kalır değil mi? Yani umarım en az 4 tanesi kalırçok az kaldı heyecan yaptım.dualarınızı bekliyorum.
Insallah sonu güzel olacak sen içini ferah tut canim benimYani 5800 euro ulaşım ve konaklama dahil değil ödedik.+1000 euro ameliyat parası ödedik+ 1000 euroya yakında yol ve kalacak yer tuttu
Insallah senin hamile haberinide kutlayacağız canimInsallah sonu güzel olacak sen içini ferah tut canim benim
İyi yapmışsın stres yapmamak en güzeliİnan burdakı dualara,ben sizin dualarınıza inandım
Beni güçlü etti bu dualar
Sende inan
Ananas ye
Suyunuda sıktır iç
Çiğ kabak çekirdeğide ye bir avuç transfer sonrası
Çok yatma
Seni mutlu eden yerlere git ve gez
Ben transferden sonra 45 dak uzandım,sonra tuvelet
Sonra burger king yedim
Sonra bir saat durakta ayakta bekledim
Sonra girne merkezi 2 saat gezdim
Sonra otele akşam yemeğine gittik,yemekte rose şarap içtimazcık
Akşam kumar oynadım
Öyle 2 gün devam etti
Sonra eve döndüm ve işimin başına
merhaba arkadaşım kalbini ferah tut. 26. haftada dahi doğum yapıp sağlıkla kucağına alan çok kışi var.Ki sen 30. haftadasın gayet güzel.Ben 31. hafta bitiminde dünyaya getirmiştim ikizlerimi.Ben inanıyorum sağlıkla doğucak kuzuların.Merhaba beni burdaki arkadaşların bazıları bilir eski nickim mky06 ydı. Ama hesabım deaktif oldu. Gynolife ta ikiz gebelik yakaladım. Yarın 30. Haftama giriyorum inşallah. 28. Haftaya kadar herşey normaldi. Gelişimleri vs hep uyumluydu. Ama 28. Hafta gittiğimde oğlanda diastolik akım kaybı olduğunu ve beslenememe riski olduğunu söyled doktorum ve perinatologa yönlendirdi. İki haftadır takipteyiz. İşler terse giderse erken doğumla alabiliriz dediler. 2 haftadır çok kötüyüm nefes bile alamıyorum. Zaten çok günler geçirip bu gebeliği yakalamışken bianda yazım kışa döndü. Dualarla yatıyorum evde. Aranızda erken doğum yapıp sağlıkla bebeklerini kucağına alan var mı? Başka konulara yazmak istemedim. Sizler benimle aynı sıkıntıları yaşayan dert ortaklarımsınız.
Teşekkür ederim canım ya şuan çok pozitifim inşallah böyle devam ederRabbim sana istedigini versin canim, pozitif dusun lutfen , inan hersey yolunda gidicek
merhaba arkadaşım kalbini ferah tut. 26. haftada dahi doğum yapıp sağlıkla kucağına alan çok kışi var.Ki sen 30. haftadasın gayet güzel.Ben 31. hafta bitiminde dünyaya getirmiştim ikizlerimi.Ben inanıyorum sağlıkla doğucak kuzuların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?