Canım ne zaman transferin
İnşallah budefa güzel sonla kucağına al yavrunu
Kaç dondurulmuşun kaldı senin

Ayyy canım lütfen üzülme 30 hafta baya büyümüşler her şey güzel olucak inşallah
3 sene önce hitin sayfasındaydım ve bir arkadaşımız 26 haftalık doğurdu,o bebek şimdi sapa sağlam ve 3 yaşında maşallah

Canım bu defa herşey güzel olacak lütfen pozitif düşün bu defa biz de kucağımıza alacağız ben buna inanıyorum lütfen sende İnan. Dualarım seninle canım arkadaşım

zazaaa şuan gördüm şükürlerolsun hamilesin. Ara ara girip bakıyordum inan senin için. Dualarım seninle

dondurulmusummm yok kiii fresh transfer olacak insA

Eski mesajlarınızı hatırlıyorum eşinizden ayrılmıştınız galiba. Çok şükür sanırım tekrar biraraya geldiniz.
Benim şuan endişemde zaten yumurta senin değildi birde bunları taşımayı bile beceremedin diye düşünmesi. Büyük ihtimalle düşünmez öyle bir insan değil ama insan kendini güçsüz hissediyor

inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Sizin erken doğum sebebiniz neydi?
Çok geçmiş olsun kardeşim inşallah sağlıkla kucağına aldığın zamanlaması görüceksin rabbim seni ve bebeklerini korusun ınsallah dualarımız seninle.

İnşallah arkadaşım. Peki ne kadar süre kuvözde kaldı kuzular?
kızım 1800 kg _ oğlum 2200 doğdu.
Doktorumuz 2.500 kg olmadan çıkamazlar diyince 24 gün küvezde kaldılar.Zorlu süreçti hergün gidip besliyordum yavrularımı. şimdi bakıyorum da onlara kocaman oldular.
Hıç endişelenme arkadaşım.
30.haftayı geçmişsin strese sokma kendini biliyorsun sen ne hissedersen onlarda onu hissediyo.kuzucuklarınıda strese sokma.kalbin rahat olsun.bak görüceksin hayırlısıyla doğduklarını yazacaksın buraya.
Ikiz anneleri adında sayfa var orayı takip edebilirsin aynı huzursuzlugu yasiyan orada bi çok kadın var.

Gecmis olsun canim uzulme lutfen daha erken dogup saglikli olan bebisler var . Lutfen pozitif dusun uzulme ve stres yapma bebisler daha cok etkilenir, bizleride haber et dualarim seninle canim

Maşallah sizin bebeklerin kiloları iyiymiş. Ben 27+0 da gittiğimde 1 er kiloydular. Yarın 29+0 olacağım bakalım göreceğiz kilo almışlar mı. 1.5 kiloyu görene kadar gitseler rahatlarız dedi doktorum

yok esım benden hıc ayrılmak istemedi aslında ben son hamılelık tecrubesınden sonra cidden kafayı sıyırdım dedım sen cok ıstıyorsun ben de yapamıyorum ve daha on bes gun gecmıstı olayların uzerınden, uzulme tasıyıcı anne var gurcıstanda yapılıyormus ona gıderız fılan dıye yanımda konusmaya baslanınca sınırlendım ayrılıyorum dedım. Yine onun cabası ıle barıstık. Ama benım psıkolojım berbat hale geldı. Kotu bır sey sevdıgın adamım ıstedıgı bır seyı yapamamak. Genc bırı ıle evlen sen de ben de kurtul dedım. Ama toparladık. Hala beraberız ve bana katlanıyor. Baskası olsa kaldırmazdı belkı de. Nerede ıse bır sene olacak bakalım bu sefer ne olacak umarım saglıklı canlı hayırlı bır bebege kavusuruz. Allah yardımcımız olsun.

Benım gecmıs hamılelıkte de buyuk sorun olan kabızlıgıma cozumu olan var mı? Olecek gibi oluyorum gercekten cıddı bır sorun. Duphalac tarzı suruplar fecı gaz yapıyor ve daha beter edıyor benı. Siz neler kullandınız surecte? Progestan baslar baslamaz baslıyor yıne basladı dayanılacak gibi değil. Yardım lütfen. Bir de önemli bir sorun. Biliyorsunuz bagısıklık cokertılıp embryo tutunsun dıye ılaclar kullanılıyor. Cınko bagısıklık arttırıcı bu donemde grıp vs den korunmak ıcın cvit cinkolu birseyler ıcsem transfere kadar vs ters etkısı olur mu? Z Zaza74 bir bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…