Vallahi kardeşim tek bildiğim şey 3.gün yumurta toplanmış donörden o gün bize söylenen bunu 5.gün transfer edicez dediler 3 gün sonrada ilk transferin olmuştu kağıtta yazıyodu 8h 8h 8h diye sordum ben doktorada bisey demedi bana bende hiç sorgulamadım vardır bir bildikleri dedim taku bu sabah tv de duyduğum doktorun söylediğine kadar 8 hucrelilerin şansı olmuyo deyince canim sıkıldı o kadar 3 gün embiriyosunu 5.gün transfer ettiler.

Sen iyice rahmine odaklan kuzum
Bu ağrılar nedendir
Kistmi var?
İltihabi bir durumu var?

Canım nolursun sıkma canımı
Sen en iyisi böyle yap
Transfere hazırlanırken murat beyle görüş ve embriyoları çözüp 5 güne gelmelerini beklemesini iste,işti 5 güne gelmese artık yeni donör talep et

Ben murat beye söyledim şubat sonu transfer olucam 5 güne gelmesini istiyorum dedi transfere gelmeden önce bunu görüşürüz dedi bana ınsallah hayırlısı olsun artık.

Unutma ki bu senin doğal hakkın yeni donör istemen
Vede 5 günlük blast istemende
Dünyanın en kaliteli merkezleri embriyoları 5 güne bekletiyorlar şansı yükseltmek için
Açıkcası gynolifenin bazı hastalara 3 günlük transfer etmesi benimde hoşuma gitmiyor
Onunçin lütfen arkadaşlar bunuda konuşun doktorla tedaviye başlamadan
Morkanatlarım kendi yumurtasıyla denediyi için onun 3 embriyosu geldi 3 güne hepsini koydular
Bunu anlıyorum
Çünkü az sayda embriyo 5 güne hiç kalmıya biliyor

Ben murat beye söyledim şubat sonu transfer olucam 5 güne gelmesini istiyorum dedi transfere gelmeden önce bunu görüşürüz dedi bana ınsallah hayırlısı olsun artık.
Elimden geldiğince yardımcı olurum dedi busefer

Haklisin bu konuda merkez dikkat etmesi lazim
Kızım bu ne sıvıdır?
Allah allah
İnşallah sağlığına zarar vermez
HHistoroskopiyealunacakti güya parayı veremedim söylemesi ayıp doktor iptal etti devlet hastanesinde doçent buldum o yapacak ınsallah bu sıvı neden olduğu maalesef bilinemedi zararı olmazmi hiç kasik ağrıları yapıyor pztesi randevu aldım ınsallah kötü bisey çıkmaz

Rahim arkası duglas denir
Ora ya tüplerden su toplanır(hidrosalpinks)
Yada kan toplanır(rahim dışı gebelik,yumurtalık patlaması),sonuncudan aşırı ağrı oluyor bayılıcak kadar

Rahim arkası duglas denir
Ora ya tüplerden su toplanır(hidrosalpinks)
Yada kan toplanır(rahim dışı gebelik,yumurtalık patlaması),sonuncudan aşırı ağrı oluyor bayılıcak kadar
Eveet Evet banada bu yüzden dış gebelik geçirmişsin demişti doktor ama şükür ki kan testinde çıkmamıştı gittim kontrole tekrar aynen öle sıvı duruyor hemde nasıl bir ağrı dayanılmayacak kadar hemde doğru yumurtaligimun biri yok benim tek yumurtalığın ben tüplerim alındığında oda alınmıştı maalesef

Çok merak ediyorum bizede söyle ne olduğunu

zazayla aynı fikirdeyim.
Sprem donasyonlarında 3 .gün embriyosu olması hiç sorun değil.7h ( 7 hücreli ) veya 8 h ( 8 hücreli ) embriyo rahatlıkla tutunabiliyor. Benimde 7 ve 8 hücreliydi Ancak yumurta donasyonlarında 5. gün olması daha iyi olur.
Yani bu asla demek değilki 3. gun yum. don. tutmaz diye.
Nasip kısmet tabiki.
Ama bizleri okuyan bir çok arkadaşımız var merkezlerinden yumurta donasyonu için özellikle 5. gün emb. istesinler.
Ilk 3 gün embriyolar laboratuvarda geliştikten sonra 4.ve 5. güne daha güçlü olan laboratuvar ortamına daha dayanabilenler kalır.

Hepinizden allah razı olsun saolun canim bilmeyince nebileyim iste insan kötü hissediyor öğrendim içim rahatladı zamanada sanada diğer arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum şimdi öyle yapicam tekrar allah razı olsun

Rahmi transfere hazırlarken günde 3 estrofem verdiler siz ne kullandınız? 3 çok değil mi rahim fazla kalınlaşır diye endişe ediyorum
Canim ben ilk iki ile basladim sonra 3 e cikti , halen 3 ile devam ediyorum korkma fazla kalinlasmaz adetin kacinci gunu seni ve olcumde kac cikti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…